«Αυτή είναι η στρατηγική της Ξανθούλας στο #GNTM»! Της γύρισε μπούμερανγκ; Όλες εναντίον Ξανθούλας;

Οι κοπέλες του Greece’s Next Top Model ρίχνουν τα βέλη τους στην Ξανθούλα Τζερεφού!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Μικαέλα Φωτιάδη λέει χαρακτηριστικά: «Η Ξανθούλα έχει το πλεονέκτημα γιατί είναι η μόνη plus size μοντέλο. Κάνει ότι δεν τη νοιάζει, ότι αυτά που λένε για τα κιλά της από το ένα αφτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν, αλλά τελικά δείχνει ακριβώς το αντίθετο, φωνάζει, γίνεται έξαλλη και κοκκινίζει… Η Ερμίδου έκανε ένα λάθος και πήγε να της ζητήσει συγγνώμη και η Ξανθούλα την κοίταξε κάπως, με ένα περίεργο βλέμμα, με ύφος, ταπεινωτικά…Ήμουν μπροστά…»!

Ενώ η Εύη Ιωαννίδου ανέφερε ότι η Ξανθούλα ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική. «Ήξερε ότι θα έχει μία από τις χειρότερες φωτογραφίες και είχε στρατηγική. Είπε ότι θα φύγει, αλλά δε θα αποχωρήσει… Έτσι το είπε για να τη λυπηθούν οι κριτές…»! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»!

Η Ξανθούλα μετά την αποχώρηση της Χριστιάννας Σκούρα είπε στην κάμερα της εκπομπής του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» «Οι κριτές έπρεπε να μάθουν τι συμβαίνει στο σπίτι για να έχουν μία καλή εικόνα για το πώς περνάμε και μπορεί αν μην αποδίδουμε σε κάποιο κόνσεπτ. Θεωρώ ότι έβγαλα το φίδι από την τρύπα… Το κορυφαίο που έγινε είναι ότι η Μικαέλα στήριξε την Ειρήνη Ερμίδου, ενώ το προηγούμενο βράδυ την έθαβε… Τι να πω! Πολλά κορίτσια κάνουν παρέα με εκείνες που τις συμφέρει να κάνουν… Σκέφτομαι να φύγω από το δωμάτιο για να μην δυσκολευτεί η Ερμίδου…»!

Δείτε την Ξανθούλα Τζερεφού να τα χώνει στις συμπαίκτριές της!

Η Χριστιάννα Σκούρα αποχώρησε από το Greece’s NextTop Modelκαι καλεσμένη στην εκπομπή, «Στη φωλιά των Κου Κου» ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει ότι η Άννα Αμανατίδου κινεί τα νήματα στο σπίτι.

 Η νεαρή καλλονή τόνισε: «Μετά την αποχώρηση της Ροζάνας έγινε μια διάσπαση. Χωρίς λόγο. Εγώ η Εβελίνα και η Ιωάννα συνήθως καθόμασταν μαζί στο σαλόνι. Και συνήθως ερχόντουσαν όλα τα κορίτσια στο σαλόνι. Και παρατηρήσαμε ότι μετά τη Ροζάνα, κάπως χάθηκε όλο αυτό… Δεν ξέρω τι έγινε. Για ποιο λόγο συνέβη όλο αυτό.»

Και πρόσθεσε: «Η Άννα Αμανατίδου δεν μπόρεσε να απορροφηθεί από τη δική μας την παρέα που προσπάθησε. Γιατί είναι ένα κορίτσι που συζητάει πάρα πολύ για το παιχνίδι. Και μάλλον ταίριαξε πιο πολύ με τα κορίτσια που είχαν τις ίδιες απόψεις…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Η νεαρή καλλονή είπε «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Έχω συμμετάσχει σε τρία καλλιστεία. Το έχω δηλώσει και στην επιτροπή όταν με είχαν ρωτήσει τι πράγματα είχα κάνει. Θεωρώ ανεπίτρεπτο από τη Μικαέλα να μην καταλαβαίνει την ειδοποιό διαφορά ενός παιχνιδιού το οποίο ασχολείται μόνο με μοντέλα από το ένα κορίτσι που διαγωνίζεται απλά για την ομορφιά του στα καλλιστεία.»

Και τόνισε: «Δεν ξέρω αν ζηλεύει. Θεωρώ ότι είναι ένα κορίτσι που θα έπρεπε να σκεφτεί πιο πολύ… Η Μικαέλα που ήταν Σταρ Ελλάς και έχει κάνει πασαρέλες για σχεδιαστές, θα έπρεπε να το είχε υποστηρίξει πιο πολύ.

Δεν γνώριζα την άποψή της για αυτό, καθώς δεν μιλούσαμε ιδιαίτερα στο σπίτι. Θα ήθελα όμως να μου το πει. Δεν είχαμε καμία σχέση… Καλημέρα, καληνύχτα… Μέχρι εκεί!»!

Τα πυρά του Πρωινού κατά του Greece’s Next Top Model!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε: «Δεν είναι ριάλιτι ομορφιάς… Μέσα στο σπίτι έχουν ξεκατινιαστεί… Η κριτική επιτροπή είναι από άλλο πλανήτη… Kαι το Voice κάνει νούμερα αλλά δεν ξεκατινιάζονται. Γιατί η τηλεόραση πρέπει να είναι ένα ξεκατίνιασμα…».

Και τότε ήρθε η δήλωση από τον Άρη Καβατζίκη που άφησε άφωνους τους πάντες: «Αν δούμε τα κορίτσια του GNTM να κάνουν καριέρα θα κρεμαστώ γυμνός στο Σύνταγμα…»!

Δείτε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά όταν άκουσε αυτή την ατάκα από τον συνεργάτη της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΗΣ:

Δειτε Επισης

Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη στην #Eurovision 2024 και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι
Το Bambie Thug της Ιρλανδίας ξέσπασε σε κλάματα: «Εμείς είμαστε #Eurovision. Δεν είναι η #EBU. Να πάτε να γ@@@!»
Νίκος Μωραΐτης: «Aν δεν υπήρχαν οι επιτροπές, η #Eurovision θα ήταν αυτών που σφάζουν παιδιά στην Γάζα»
Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης: «Ήθελα το 12αρι από την Ελλάδα»
Λεκτικό επεισόδιο Ελλάδας - Ισραήλ στα παρασκήνια της #Eurovision, στην πρόβα της παρέλασης των σημαιών
Έξαλλη ολλανδική αντιπροσωπεία στην #Eurovision μετά τον αδιαφανή αποκλεισμό της: «Γ@@@στε την EBU»
Η στιγμή που η εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της & το πρωτοφανές γιουχάρισμα
Tο Nemo έσπασε το τρόπαιο της #Eurovision - Οι πρώτες δηλώσεις: «Ήταν η πιο queer παράσταση»
To Nemo κέρδισε την #Eurovision 2024! Παίρνει το υπερshow στην Ελβετία!
Let the show begin! Η ώρα του Μεγάλου Τελικού της #Eurovision 2024 έφτασε! Καλή επιτυχία Ελλάδα & Κύπρος!