O κακός χαμός στο #GNTM! Η παραλίγο οικειοθελής αποχώρηση & η αποχώρηση!

Μια φωτογράφιση που δεν πήγε καλά προκαλώντας την απόγνωση των κριτών και της Ζενεβίεβ, μια φιλία που τελείωσε, μια διαμάχη που φουντώνει! 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ήταν η τριάδα της «φωτιάς» του GNTM και έμειναν δυο μετά την αποχώρηση της Μέγκι Ντρίο.

Τι συνέβη όμως ανάμεσα στη Μικαέλα Φωτιάδη και στην Εύη Ιωαννίδουκαι τις είδαμε απομακρυσμένες;

Αυτό αντιλήφθηκαν και τα υπόλοιπα κορίτσια, με την Άννα και την Ξανθή να ρωτούν την Μικαέλα ευθέως τι έχει συμβεί και τα δυο κορίτσια έχουν απομακρυνθεί;

Η Eύη Ιωαννίδου πάντως στην αρχή του επεισοδίου έβαλε τα κλάματα. Η ίδια μιλώντας στην κάμερα είπε πως ο λόγος ήταν καθαρά προσωπικός και πως ένα όνειρο ήταν αυτό που την επηρέασε. Ωστόσο όταν μίλησε με την Έλενα Χριστοπούλου, η παίκτρια έκανε λόγο για κλίκες.

Τι είπε και γιατί ξέσπασε σε λυγμούς;

Μια ευχάριστη έκπληξη που έφερε όμως συγκίνηση στο σπίτι του GNTM, περίμενε τις παίκτριες.

Αμέσως μετά την πρώτη δοκιμασία, η Έλενα Χριστοπούλου επέστρεψε στο σπίτι, μάζεψε τις παίκτριες και τους έδειξε εικόνες και μηνύματα από τις οικογένειες τους.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο της Ξανθούλας, οπού μίλησε η μαμά της, η Ειρήνη Ερμίδου -συνεχίζοντας την κόντρα πέταξε μια νέα «κακία» για το plus size μοντέλο.

Φυσικά η Ξανθή Τζερεφού το ανέφερε στην κάμερα και η απάντηση της στην Ειρήνη ήταν απλά επική!

Μια όμως εικόνα συγκίνησε και την Έλενα.

Ήταν η στιγμή που στην τηλεόραση είδαν την οικογένεια της Εβελίνας, τη μαμά της, τα αδέρφια της αλλά και την κόρη της. Το τραγούδι που της αφιέρωσαν με την κόρη της, έφερε δάκρυα στην Έλενα.

Μια ακόμη πολύ δύσκολη δοκιμασία περίμενε τις παίκτριες.

Τα κορίτσια έπρεπε να πραγματοποιήσουν μια σωστή λήψη παίζοντας με… παιδιά και χρώματα! Μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία καθώς όλα σχεδόν τα κορίτσια εστίασαν στο παιχνίδια με τα παιδιά, ξεχνώντας τη φωτογραφία.

Αυτό έκανε έξαλλη την Έλενα, η οποία είπε στην Χριστιάννα: «Από σένα δεν θα το ανεχτώ… αλήθεια»

 
Το concept με τα χρώματα και το παιχνίδι με τα παιδιά δυσκόλεψε αρκετά τις διαγωνιζόμενες του GNTM. Τόσο, που αποφάσισαν να δώσουν στις διαγωνιζόμενες εξτρά λήψεις για να έχουν αποτέλεσμα.

Ήταν ελάχιστες οι επιτυχημένες λήψεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευρίσει τόσο την Έλενα Χριστοπούλου όσο και την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία ξέσπασε. Την ώρα που η Ξανθή προσπαθούσε να ολοκληρώσει τη φωτογράφιση της η Ζενεβιέβ μπήκε στο πλατό κι έγινε χαμός!

Φυσικά τις φωτογραφίες έκριναν οι τέσσερις κριτές οι οποίοι δεν έκρυψαν την απογοήτευση τους! 

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη αρπάχτηκαν

Η Μικαέλα κατηγόρησε την Εύη ότι κι εκείνη κάνει τις ίδιες πόζες αλλά η επιτροπή δεν το αναφέρει ως αρνητικό όπως στη δική της περίπτωση. Η Εύη θεώρησε πως αυτό δεν έπρεπε να το πει κι εκεί ξεκίνησε ο καβγάς με επικές ατάκες μεταξύ τους.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί!

Αμέσως μετά ξέσπασε η Ξανθούλα Τζερεφού μπροστά στην κριτική επιτροπή και λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης.

Αφού οι κριτές του GNTM σχολίασαν τις λήψεις της φωτογράφισης της η παίκτρια πήγε και πάλι στη θέση της όμως αργότερα και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κριτικής και η Ξανθούλα ήταν μια από τις παίκτριες με τις χειρότερες λήψεις, η παίκτρια ξέσπασε!

Όταν η Βίκυ Καγιά την ρώτησε τι έχει συμβεί, εκείνη έκανε λόγο για κατηγορίες από τις συμπαίκτριες της ενώ δε δίστασε να ζητήσει την οικειοθελή αποχώρησή της.

Σε μια αποχώρηση με ένταση, με όσα έγιναν με την Ξανθή Τζερεφού και τα σχόλια, τελικά εκείνη που αποχώρησε από το σπίτι του GNTM ήταν η Χριστιάννα Σκούρα. Συνυπολογίζοντας τη μέχρι τώρα πορεία της στο παιχνίδι, οι κριτές βρήκαν ότι είναι μια σειρά από δοκιμασίες στις οποίες δεν έχει αποδώσει όπως θα περίμεναν. Οι τελευταίες που πήραν τις φωτογραφίες τους από τα χέρια της Βίκυς Καγιά ήταν η Ξανθή Τζερεφού και η Ειρήνη Καζαριάν.

 

Λίγες ώρες μετά η Χριστιάννα Σκούρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μια λέξη που φανερώνει ευγένεια. Δεν είμαι αχάριστη για αυτό θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που ήταν εκεί να με στηρίξουν, ακόμη και σε εκείνους που μας χωρίζουν χιλιόμετρα. Ευχαριστώ σε όλους όσους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με έκαναν ευτυχισμένη έστω για μια στιγμή. Ευχαριστώ σε όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω επαγγελματικά και προσωπικά. Φυσικά οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν πίστεψαν ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου σε εμένα, χάρη σε εκείνους τα κατάφερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους με πλήγωσαν αλλά μου δίδαξαν ποιοι άνθρωποι αξίζουν την αγάπη μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που δεν με γνωρίζετε προσωπικά παρόλα αυτά με αγαπήσατε, με στηρίξατε, πιστέψατε σε μένα. Σε εσάς οφείλω και μία συγγνώμη εάν σας απογοήτευσα αλλά δεσμεύομαι να επανορθώσω. Ένα τιτανοτεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που στέκεται βράχος δίπλα μου. Να λέτε «ευχαριστώ» με όλη την καρδιά σας. GNTM ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σε ευχαριστώ για την εμπειρία, για τα μαθήματα ζωής και για τους ανθρώπους που γνώρισα χάρη σε εσένα!».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη στην #Eurovision 2024 και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι
Το Bambie Thug της Ιρλανδίας ξέσπασε σε κλάματα: «Εμείς είμαστε #Eurovision. Δεν είναι η #EBU. Να πάτε να γ@@@!»
Νίκος Μωραΐτης: «Aν δεν υπήρχαν οι επιτροπές, η #Eurovision θα ήταν αυτών που σφάζουν παιδιά στην Γάζα»
Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης: «Ήθελα το 12αρι από την Ελλάδα»
Λεκτικό επεισόδιο Ελλάδας - Ισραήλ στα παρασκήνια της #Eurovision, στην πρόβα της παρέλασης των σημαιών
Έξαλλη ολλανδική αντιπροσωπεία στην #Eurovision μετά τον αδιαφανή αποκλεισμό της: «Γ@@@στε την EBU»
Η στιγμή που η εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της & το πρωτοφανές γιουχάρισμα
To Nemo κέρδισε την #Eurovision 2024! Παίρνει το υπερshow στην Ελβετία!
Let the show begin! Η ώρα του Μεγάλου Τελικού της #Eurovision 2024 έφτασε! Καλή επιτυχία Ελλάδα & Κύπρος!
Mετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας, εξαφανίστηκε και η Ιρλανδία - Εκτός παρέλασης Ελλάδα & Ελβετία