#GNTM Spoiler! Θρίαμβος! Αυτή είναι η νικήτρια του τελικού!

Εκτός GNTM η Ειρήνη Ερμίδου και η Χριστιάνα Σκούρα! Που διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Μέγκι Ντρίο αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model και δε μασάει τα λόγια της.

Έδωσε στεγνά την Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου! Τι αποκάλυψε η Μέγκι σε νέα συνέντευξή της στο star και στη «Φωλιά των Κου Κου»; 
Η Μέγκι αφού αποκάλυψε πως θα ήθελε νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων να είναι η Μαριάννα Παινέση, δεν δίστασε να πει για τις «κολλητές» της

«Πιστεύω ότι ήμουν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην Εύη και τη Μικαέλα. Το ξέρουν και αυτές. Σίγουρα η Μικαέλα και η Εύη δεν είναι τόσο κοντά όσο ήταν. Πλέον είναι αδύναμες χωρίς εμένα. Ορισμένες φορές όταν θύμωνε η μία με την άλλη πήγαινα και τις έπιανα για να τα λύνουμε. Θα ήθελα να κερδίσει η Μαριάννα Παινέση»!

Στην νέα της συνέντευξη της στη «Φωλιά των Κου Κου» κατηγόρησε την Ξανθούλα. Τι είπε; «Κάποιες έχουν αρχίζει να μιλάνε όπως εγώ για λόγους τηλεθέασης, όπως η Ξανθούλα… Δε θα κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου… Σε κάποιες όμως δεν τους βγαίνει, αφού δεν ήταν από την αρχή έτσι… Εγώ έβγαλα τον εαυτό μου από την αρχή…» είπε η Μέγκι στη φωλιά των Κου Κου!

Δείτε τι άλλο είπε για τις κοπέλες του ριάλιτι!

Ποια θέση θα καταφέρει να πάρει η Εύη Ιωαννίδου στο Greece’s Next Top Model;

Θα είναι στην τελική τετράδα του ριάλιτι μοντέλων; Πώς πρόδωσε το αποτέλεσμα του GNTM;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, η Εύη Ιωαννίδου δε θα είναι στην τελική τετράδα. Δεν ήταν στον μεγάλο τελικό που γυρίστηκε το Σάββατο!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε χαρακτηριστικά στο Happy Day: «Στον τελικό θα φθάσουν τρεις… Η Εύη Ιωαννίδου προδόθηκε μόνη της, όπως και άλλα κορίτσια. Δε θα είναι στην τελική τετράδα γιατί πριν από μερικές μέρες άνοιξε το viber της, και έδωσε το αποτέλεσμα… Όλες οι κοπέλες πια είναι εκτός σπιτιού»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Ο μεγάλος τελικός όμως ήδη γυρίστηκε και το Happy Day είχε όλο το ρεπορτάζ.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι ο τελικός του ριάλιτι μοντέλων γυρίστηκε το Σάββατο. «Το μεγαλύτερο μέρος του ριάλιτι θα είναι μαγνητοσκοπημένο και γυρίστηκε ο τελικός το Σάββατο και μόνο το τελευταίο μισάωρο θα είναι live η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και αυτό είχε γίνει και στο MasterChef προκειμένου να μην μαθευτεί η μεγάλη νικήτρια…»!

Στον τελικό έφτασαν η Μαριάννα Παινέση, η Ειρήνη Καζαριάν, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Άννα Αμανατίδου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι μεγάλη νικήτρια θα είναι η Εβελίνα!

Δείτε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Happy Day λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM!

Στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τις παίκτριες του GNTM που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο λόγος για τις Ιωάννα Δεσύλλα, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, Άννα Τσακουρίδου, Κατερίνα Βισέρη, Ροζάνα Κουτσούκου και Ιωάννα Σαρρή.

Οι έξι παίκτριες βρίσκονται εκτός σπιτιού του GNTM, μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής, ωστόσο δεν σταμάτησαν να κρατάνε επαφές μεταξύ τους.

Αυτό όμως που πραγματικά προκάλεσε έκπληξη είναι ότι μαζί τους βρίσκονταν η Ειρήνη Ερμίδου και η Χριστιάνα Σκούρα, οι οποίες τηλεοπτικά τουλάχιστον είναι ακόμα εντός παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη