Όχι ένας αλλά δύο παίκτες έφυγαν από το #NomadsGR! H οικοιοθελής αποχώρηση!

Ακόμα ένα επεισόδιο του Nomads παρακολούθησαν οι φανατικοί του παιχνιδιού. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για παιχνίδι επιβίωσης, δεν λείπουν και τα πιο ρομαντικά πειράγματα...!

O Σάββας Πούμπουρας βλέποντας τους παίκτες του Nomads 2 να θέλουν να παντρέψουν τον Δήμο Χαριστέα με την Αθηνά Κωστοπούλου άρχισε τις ερωτήσεις.

 «Δήμο θέλω να είσαι ειλικρινής σε κάτι που θα σε ρωτήσω λίγο το μασάζ που γίνεται πάντα δώρο από τους κουμπάρους στον γαμπρό, λίγο ένα νυφικό, σε τρομάζουν αυτά και σου ρίχνουν λίγο τη ψυχολογία; Γι’αυτό δεν τρως, είσαι λίγο σκεπτικός στο τι θα γίνει. Φοβάσαι να δεσμευτείς τόσο νωρίς; Τόσο νέος;». Με την Αθηνά να πετάγεται και να λέει: «Τι νέος καλέ; Σαραντάρισε». «Όχι και σαραντάρης, 35 είμαι», απάντησε ο Δήμος Χαριστέας.

«Δεν κατάλαβα Αθηνά, δεν το έπιασα λίγο», σχολίασε ο παρουσιαστής. Όσο για το αν ζήλεψε που είδε μια κοπέλα να κάνει μασάζ στον Δήμο είπε ότι της ήταν αδιάφορο αλλά οι συμπαίκτες της είχαν άλλη άποψη.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, με τον Dimar και τον Νάσο Παπαργυρόπουλου ήταν οι τρεις μονομάχοι με τον ένα να κερδίζει και τους άλλους δύο να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Nomads 2. 

Αρχικά έχασε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου βγαίνοντας πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η μονομαχία συνεχίστηκε σε ένα απαιτητικό αγώνισμα ανάμεσα στον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τον Dimar. Οι δύο παίκτες ήταν πολύ κοντά αλλά τελευταία στιγμή ο Dimar ένιωσε έντονο πόνο στο χέρι του και δεν τα κατάφερε δίνοντας προβάδισμα στον Νάσο να κερδίσει. «Είμαι χαρούμενος που δεν φεύγω. Ήθελα πολύ να μείνω και μπήκα αποφασισμένος. Κρίθηκε στο δευτερόλεπτο ποιος θα κερδίσει, αν ξαναμπαίναμε πιστεύω θα κέρδιζε ο Dimar γιατί ήταν πολύ καλός», δήλωσε ο Νάσος.

Έτσι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Dimar και η Ελισάβετ.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια αγωνίσματος στο Nomads 2 και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. 

Ο Σάββας Πούμπουρας κατά τη διάρκεια του live ανακοίνωσε τι συνέβη με την κατάσταση υγείας του Μισθοφόρου. Αρχικά ζήτησε από τους παίκτες να πουν τι τους έλειψε από την απουσία του Κώστα Αναγνωστόπουλου και στη συνέχεια τους ανακοίνωσε ότι επιστρέφει με τον παίκτη να μπαίνει στην αρένα του live. «Αφού σαν έλειψαν αυτά τα χαρακτηριστικά του Κώστα λέω να μη σας τον πάρω μακριά, είναι εδώ μαζί μας. Κώστας καλώς ήλθες», είπε ο παρουσιαστής. «Είμαι πολύ καλύτερα χάρη στο ιατρικό team που έχουμε εδώ και μας φροντίζει σε κάθε αγώνισμα. Δόξα τον Θεό όλα καλά! Ταλαιπωρήθηκα κι από μία γρίπη, τα είχα όλα μαζί», είπε ο παίκτης.

Λίγο αργότερα υπήρξε μια αναπάντεχη εξέλιξη!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σε ανύποπτη στιγμή, ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση από το παιχνίδι. Η Αλεξανδράκη τόνισε πως ο βασικός λόγος είναι ότι θέλει να βρεθεί κοντά στον σύντροφό της. Επίσης, πρόσθεσε πως δεν της άρεσε καθόλου αυτό που έκανε ένας συμπαίκτης της, όταν τραυματίστηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Είδα πράγματα που με στεναχώρησαν πάρα πολύ και ίσως αυτός είναι κι ένας λόγος που με βοήθησε παραπάνω να πάρω κι αυτή την απόφαση. Εγώ σαν Δήμητρα δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι, όπως για παράδειγμα, στο να χτυπάει ένας αντίπαλος και να βλέπω έναν άνθρωπο από την ομάδα μου να γελάει με τον πόνο ενός ανθρώπου που είναι πεσμένος κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί. Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο και δεν θα μπορούσα να στηρίξω ποτέ μια ομάδα έστω κι αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος μέσα εδώ.

Νιώθω πολύ καλά που φεύγω. Ο βασικός λόγος που με κάνει να φεύγω είναι γιατί έχω την ανάγκη να είμαι κοντά στον άνθρωπό μου. Αυτός είναι ο βασικός λόγος. Αλλά ένας λόγος που με βοηθάει και παραπάνω και με διώχνει από το Nomads είναι ότι εμένα αυτά που προείπα δεν με αντιπροσωπεύουν σαν ομάδα. Γιατί εδώ δεν είμαστε σαν μονάδες, είμαστε σαν ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη από το Nomads 2 ένας ακόμα παίκτης έφυγε μετά από ψηφοφορία του κοινού. 

Η μάχη δόθηκε ανάμεσα στον Dimar και την Ελισάβετ. Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε την ανακοίνωση για το ποιος παίκτης τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Dimar, Ελισάβετ ήρθε η ώρα. Εδώ μέσα βρίσκεται το όνομα αυτού που θα αποχωρήσει από το Nomads. Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε. Εκείνος ή εκείνη που αποχωρεί απόψε από το Nomads είναι η Ελισάβετ. Dimar μπορεί να επιστρέψεις στους Εισβολείς»

«Σάββα μου είναι συναρπαστικό να ξεφεύγεις από την καθημερινότητά σου κι αυτό που έζησα εδώ ήταν μοναδικό με όμορφες και δύσκολες στιγμές. Θα τα πούμε κι έξω, έτσι δεν είναι παιδιά; Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι», δήλωσε η Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ πόσταρε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και είπε: «Καλημέρα. Δεν κατάφερα να κοιμηθώ καθόλου. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν. Απολαμβάνω αυτή τη θέα. Είναι πολύ νωρίς το πρωί».

Δείτε το βίντεο!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αιφνιδίασε τους πάντες με την απόφασή της να φύγει από το Nomads!

H Δήμητρα μίλησε στο Πρωινό και στη Φαίη Σκορδά για την απόφασή της αυτή. Τι είπε για τον αγαπημένο της και γιατί δεν έχει πάρει ακόμα το κινητό της από την παραγωγή;

Η Δήμητρα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο που με στήριξε. Επέστρεψα και το πάλεψα. Δεν τα παράτησα. Θα μπορούσα να έχω φύγει πριν τρεις εβδομάδες. Δεν έχω κινητό. Για κάποιο λόγο δεν μου έχουν δώσει το κινητό μου. Με κανέναν δεν έχω μιλήσει. Πριν φύγω για Μαδαγασκάρη ο σύντροφος μου, μού είχε πει να έρθω και θα με στηρίξει. Μετά μου είπε «σε παρακαλώ μη φύγεις». Είχα κάνει εξετάσεις, είχα περάσει εμβόλια και λέω μια μέρα πριν φύγω δε μπορώ να κρεμάσω τους ανθρώπους. Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί 4,5 χρόνια. Είμαστε οικογένεια. Χωρίς αυτόν είμαι μισή»! 

Δείτε όλα όσα είπε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του