Ποιος αποχώρησε αναγκαστικά από το #NomadsGR! Ποια έκανε πρόταση γάμου live στο συμβούλιο;

 
Άγριο ξέσπασμα! «Μωρή ξεφτιλισμένη τι κάθεσαι και λες; Σήκω και φύγε» Αλλάζουν τα δεδομένα την επόμενη Κυριακή…!«Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι. Αυτή τη στιγμή...».

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα των μονομάχων στο Nomads, ο Σάββας Πούμπουρας άφησε κόκαλο τους παίκτες με την ανακοίνωση που έκανε.

«Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι. Αυτή τη στιγμή οι ομάδες ανακατεύονται», είπε ο Σάββας Πούμπουρας και άφησε κόκαλο όλους τους παίκτες.

Κροκόδειλοι και Λεμούριοι τον κοιτούσαν άφωνοι, μέχρι τη στιγμή που τους είπε: «Πλάκα σας κάνω».

Απίστευτες εκφράσεις από τον παίκτη των Κροκοδείλων!

Λίγο πριν τη μονομαχία του Nomads, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ανέφερε, ουσιαστικά, ότι οι δύο παίκτες που πιάστηκαν από την παραγωγή με κινητό τηλέφωνο, δεν θα έπρεπε να είναι μονομάχοι, αλλά απευθείας υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Τόνια Σολανάκη, ακούγοντας όλα αυτά, έθεσε τον εαυτό της σε υποψηφιότητα, ωστόσο, λίγο αργότερα και με παρότρυνση των συμπαικτών της, το πήρε πίσω.

Όταν οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις τέντες τους, ο Δημήτρης Γιαλαμάς μιλώντας στους συμπαίκτες του ξέσπασε κατά της Τόνιας: «Άμα ξαναμιλήσει έτσι εγώ θα την ξεφτιλίσω μετά. Θα της πω “μωρή ξεφτιλισμένη τι κάθεσαι και λες; Σήκω φύγε από ‘δω πέρα”. Αφού δεν την γουστάρει κανείς. Τι κάθεται εκεί πέρα και κλαίγεται ρε μαλ…α; Αυτό λέω, τι γιατί;», είπε ο Δημήτρης Γιαλαμάς.

Ενοχλημένος ο Δημήτρης Κοργιαλάς με τη συμπεριφορά της Τόνιας Σολανάκη ξέσπασε και έφυγε από την παρέα των Λεμούριων για να απομονωθεί. 

Ο τραγουδιστής μαζί με την Τόνια και τη Σίσσυ από τους Λεμούριους τουNomads 2 είναι οι τρεις μονομάχοι και ο Μάριος από τους Κροκόδειλους. Η Σίσσυ πρότεινε στην Τόνια να αφήσουν τον Δημήτρη Κοργιαλά να κερδίσει αν φτάσουν σε σημείο να αγωνιστούν οι τρεις μεταξύ τους. «Εγώ αν φτάσουμε να αγωνιστούμε οι τρεις μας θα αφήσω προσωπικά εγώ να κερδίσει ο Δημήτρης για να μπορεί να ανταγωνιστεί στους στόχους», δήλωσε η Σίσσυ και ρώτησε κι αν συμφωνεί σε αυτό η Τόνια. Εκείνη δέχτηκε αλλά φάνηκε να έχει τους ενδιοασμούς της. Ο τραγουδιστής του είπε ότι αγχώνεται με αυτή τη συζήτηση και η Τόνια τον έκανε έξαλλο όταν του είπε ότι θα τον αφήσει να κερδίσει αλλά να προσέξει μη χάσει εκείνος. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς εκνευρίστηκε.

«Η Τόνια επιμένει να μιλάει γι’αυτά, μου πέταξε κι ένα χαζό στο τέλος και αυτό είναι ότι χειρότερο. Θα φορέσω ωτοασπίδες και θα μπω μέσα»

Ο γιατρός δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Εκτός Nomads βρίσκεται από σήμερα ο Νίκος Χουλιάρας. Ο παίκτης των Λεμούριων είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι πριν μερικές ημέρες και η παραγωγή, έπειτα από τις εξετάσεις και τις εκτιμήσεις του γιατρού, αποφάσισε να φύγει από τη Μαδαγασκάρη.

«Νίκο, έχεις ένα θέμα με το χέρι σου. Πήγες για εξετάσεις, για μαγνητική, έχω τη γνωμάτευση του γιατρού. Ο γιατρός μας ενημέρωσε ότι για 10 με 15 μέρες πρέπει να απέχεις από οποιοδήποτε αγώνισμα. Πρέπει να ξεκουραστείς από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Όπως καταλαβαίνεις αυτός είναι πολύ μεγάλος χρόνος και οι εξελίξεις στο Nomads είναι καταιγιστικές. Δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσεις», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Άφωνοι έμειναν όλοι – Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα

Απίστευτη εξέλιξη είχαμε στο live συμβούλιο του Nomads. Η Σίσσυ Ζουρνατζή άκουσε τον Σάββα Πουμπούρα να ανακοινώνει πως είναι αυτή η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τους άφησε όλους άφωνους.

«Σάββα μου, μπορώ να έχω ένα λεπτό; Θέλω να κάνω πρόταση γάμου στο αγόρι μου», είπε η Σίσσυ και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

«Δεν έχετε ιδέα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον…».

Μια πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Nomads στο συμβούλιο. Ο Σάββας Πούμπουρας τους άφησε όλους άφωνους με τις αποκαλύψεις που έκανε για την συνέχεια του παιχνιδιού. Όπως εξήγησε ο γνωστός παρουσιαστής, την επόμενη Κυριακή θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων. Αυτό, ωστόσο, που ξάφνιασε τους παίκτες, είναι ότι από 15 που είναι σήμερα, στο επόμενο συμβούλιο θα μείνουν μόνο δέκα. Άρα, πέντε παίκτες θα αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι δέκα θα συγκροτήσουν τη νέα ομάδα. «Δεν έχετε ιδέα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον», τους είπε χαρακτηριστικά ο Πούμπουρας.

«Την επόμενη Κυριακή εδώ στη live αρένα θα γίνει η ένωση των ομάδων. Ακούστε με προσεκτικά, θα δημιουργηθεί μια ομάδα, η οποία θα αποτελείται από δέκα παίκτες. Οι δέκα από εσάς, οι δέκα επίλεκτοι, οι δέκα καλύτεροι, και όχι μόνο ως προς τη δύναμη, την αθλητικότητα, έχουν να κάνουν με το ψυχικό σθένος, συγκροτημένες προσωπικότητες, αυτοί που λειτουργούν καλύτερα στο απρόβλεπτο, που διαχειρίζονται άμεσα καταστάσεις. Μόνο οι καλύτεροι θα έχουν πιθανότητες να παίξουν μέχρι το τέλος, που το τέλος είναι τα Χριστούγεννα. Τότε θα ολοκληρωθεί το Nomads και τότε θα δούμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής γιατί θα είναι μόνο ένας.

Για τους υπόλοιπους το Nomads θα τελειώσει. Το σίγουρο είναι ότι οι δέκα που θα αποτελέσετε τον κορμό αυτής της ομάδας πρέπει να καταλάβετε ότι θα πρέπει να συνεργαστείτε αρμονικά για να αντιμετωπίσετε τις νέες προκλήσεις που έρχονται. Δεν έχετε ιδέα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Αν θέλετε να τα καταφέρετε πρέπει να συνεργαστείτε. Για το πώς θα γίνει αυτή η ένωση θα ενημερωθείτε μέσα στην εβδομάδα», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του συμβουλίου αποχώρησης η Σίσσυ Ζουναρτζή, η οποία με το που αποχώρησε έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Η ίδια θέλησε μέσω ενός μηνύματός της να ευχαριστήσει όλους όσους τη στήριξαν.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας. Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα", έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Ζουναρτζή σε μήνυμα που ανέβασε στα instastories.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της