Αιφνιδίασε η παραίτηση Κανάκη από τον ΑΝΤ1! Τι υποστηρίζουν από το κανάλι;

Η επιστολή που έστειλε πριν από λίγες ώρες στα Μέσα ο Αντώνης Κανακης εξηγώντας την αναπάντεχη λήξη της 20ετους συνεργασίας του με τον Αντ1 δεν ήταν και τόσο… ξαφνική.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εδώ και αρκετό καιρό συζητούνταν η καθυστέρηση της πολυαναμενόμενης έναρξης των εκπομπών του Θεσσαλονικιού παρουσιαστή και παραγωγού, του «Ράδιο Αρβύλα» και της εκπομπης «Βινύλιο», που είχαν ανακοινωθεί στην παρουσίαση προγραμματος του σταθμού στις 17 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί το κανάλι του Αμαρουσίου να απάντησε στην επιστολή του Κανάκη με μια λιτή ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας, ευχαριστώντας τον για τα 21 δημιουργικά και επιτυχημένα χρόνια κοινής τους πορείας, όμως μιλώντας με ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αποκαλύπτεται πως τους τελευταίους μήνες είχε και το κανάλι παράπονα.

«Ο  ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει στο κανάλι αυτά τα 21 πολύ δημιουργικά και επιτυχημένα χρόνια».

Αφενός μετά την περσινή ανακοίνωση του Αντ1 πως ο «front man» των Ράδιο Αρβύλα αναλαμβάνει την επιμέλεια της late night ζώνης, μετά απο πρόταση του σταθμού την οποία εκείνος αποδέχτηκε, οι ιθύνοντες περίμεναν ιδέες και προτάσεις για τη νέα διαμόρφωση της ζώνης που δεν ήρθαν ποτέ, όπως δηλώνουν.

Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με ανθρώπους του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανακης εξέφραζε τις αντιρρήσεις ή τις αμφιβολίες του για τις επιλογές των ανθρώπων της late night ζώνης απο το κανάλι.

Το πρόβλημα εντάθηκε όταν η επιμονή των υπευθύνων του προγράμματος να υπάρχει μια πιο τακτική παρουσία των εκπομπων του Κανάκη στην εβδομαδιαία ροη του προγραμματος δεν βρήκε ανταπόκριση.

Όλα αυτά οδήγησαν στη οριστική ρήξη της επαγγελματικής σχέσης, που όμως – όπως τονίζουν πρόσωπα του ΑΝΤ1- δεν επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις και την αλληλοεκτίμηση που έχουν μεταξύ τους οι δυο πλευρές μετά απο δυο δεκαετίες.

 
Η Φαίη Σκορδά θέλησε να σημειώσει τα εξής: «Εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με την καλλιτεχνική επιμέλεια της laye bight ζλωνης, από τότε έγιναν πολλές αλλαγές μέσα στον σταθμό. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πάρα πολλά ρεπορτάζ τότε. Όταν σταματά μια συνεργασία, αυτό από μόνο του είναι άβολο. Πάντα υπάρχει ένα παρασκήνιο, στη συγκεκριμένη περίπτωση πολύ έντονο παρασκήνιο».

Η αποκάλυψη που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το επαγγελματικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη ήταν πως: «Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, το επόμενο βήμα ετοιμάζεται, τον έχουν πάρει ήδη τηλέφωνο. Πάνω από δύο άνθρωποι μου έχουν πει ότι τον έχουν προσεγγίσει».

Ο Κρατερός Κατσούλης επικοινώνησε αργά χθες βράδυ, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου με τον Αντώνη και μετέφερε όσα είπαν στην εκπομπή του Star, "Στη φωλιά των Κου Κου".

Ο Κρατερός τόνισε στη Φωλιά των «Κου Κου»: «Σε μια επικοινωνία που είχαμε αργά χθες το βράδυ με τον Αντώνη, αυτό που ουσιαστικά μου μετέφερε και αυτό που ουσιαστικά ξέραμε κιόλας και από την επιστολή του είναι ότι ο Αντώνης, ως άνθρωπος, τόσα χρόνια, ως προσωπικότητα έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ύφος και κατά τη γνώμη μου και ήθος. Για αυτό και είναι τόσο αγαπητός. Είναι ένας άνθρωπος λοιπόν που έχει κάνει πάρα πολύ υπομονή, έχει προσπαθήσει δίνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες στον ΑΝΤ1 με τους ανθρώπους που μιλούσε ζητώντας τους να πάρουν θέση, να τον υπερασπιστούν, να μην τον αφήνουν έτσι εκτεθειμένο, να μην αφήνουν να λέγονται πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Και αυτό το τόνισε. Είπε ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι ανυπόστατα. Ποτέ δεν έλαβε αυτή τη θέση στη late night, προφανώς ποτέ δεν εισηγήθηκε να φύγει, να διωχθεί κάποιος. Προφανώς και έχει άλλη άποψη για την τηλεόραση. Αυτό φαίνεται από την εκπομπή που κάνει και από τον τρόπο που είναι στην τηλεόραση. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους της τηλεόρασης που πολλές φορές κρίνει και με καυστικό τρόπο, γιατί αυτό είναι το στυλ του, εκπομπές του ίδιου του του καναλιού. Δεν μπορεί λοιπόν κανείς του καταλογίσει ξαφνικά μετά από 21 χρόνια: «Γιατί είσαι έτσι;». Αυτό δεν στέκει.»

Και πρόσθεσε: «Και επίσης δεν στέκει, όταν έναν άνθρωπο τον υπολογίζεις τόσο πολύ, ξαφνικά να τον αφήνεις ανυπεράσπιστο. Αυτό είναι κάτι που έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ τον Αντώνη. Ο Αντώνης δεν νιώθει μόνο ότι είναι εκτεθειμένος σε επίπεδο δημόσιο. Όταν μιλάμε για 21 χρόνια, καταλαβαίνουμε όλοι ότι μιλάμε για μια ζωή. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος, είναι πάρα πολύ πικραμένος, είναι απογοητευμένος. Δεν νομίζω ότι το φανταζόταν ποτέ όλο αυτό το πράγμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»