Χαμός στο #NomadsGR! Τους έπιασαν με κινητά! Πώς τιμωρήθηκαν;

Ανάστατη έγινε η παραγωγή αλλά και οι παίκτες του Nomads με την ανακάλυψη ότι δύο παίκτες είχαν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

H παραγωγή επέβαλε ποινή  και στις δύο ομάδες του Nomads, καθώς συγκεκριμένα, ο Μάριος Ακριβόπουλος από τους Κροκόδειλους και η Τόνια Σολανάκη από τους Λεμούριους ήταν οι δύο παίκτες που πιάστηκαν από την παραγωγή.

Οι Μάριος Ακριβόπουλος και Τόνια Σολανάκη, λόγω της πράξης τους, έγιναν αυτομάτως οι δύο πρώτοι μονομάχοι της εβδομάδας. Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε πως επιβάλλεται και ποινή στις ομάδες, οι οποίες θα λάβουν τις μισές προμήθειες απ’ ότι προβλέπεται. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, αποκάλυψε πως την Κυριακή θα υπάρχει διπλή αποχώρηση.

Εν τω μεταξύ, άγριος καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια του αγώνα Επικράτειας του Nomads στον πάγκο των Κροκοδείλων.

Τη στιγμή που έπαιζε ο Μάριος Ακριβόπουλος, ο Δημήτρης Κουκουρίκης έλεγε στους συμπαίκτες του να μην φωνάζει κανείς και ότι μόνο αυτός θα έδινε οδηγίες στον Μάριο.

Ο Δημήτρης ακούμπησε την Δήμητρα Αλεξανδράκη στην πλάτη και είπε να μην μιλάει κανείς και κάπου εκεί ξεκίνησε το μπάχαλο.

Μπορεί να είχαμε κάποιες εντάσεις στο Nomads 2, ωστόσο οι δύο ομάδες έπρεπε να αγωνιστούν κανονικά.

Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν είχαμε αγώνα επικράτειας με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο στίβο μάχης προκειμένου να καταφέρουν να βρεθούν στο νησί για την επόμενη εβδομάδα. 

Κανένας παίκτης από καμία ομάδα δε θέλει να μένει στη Σαβάνα γιατί, όπως είναι λογικό και όπως έχουμε δει, εκεί δεν υπάρχουν οι ανέσεις που έχει το νησί.

Μπορεί να είδαμε τους Κροκόδειλους να προσπαθούν να κάνουν την ανατροπή, ωστόσο αυτοί που κατάφεραν να πάνε στο νησί και να έχουν τις ανέσεις τους είναι οι Λεμούριοι που έκαναν το 10-6, με τον Δήμο Χαριστέα να δίνει το τελικό σκορ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

Εκτός από τον καυγά που παρακολουθήσαμε και τις εντάσεις, υπήρξαν και... συμφιλιώσεις!

Έχουν περάσει λίγες ημέρες από τότε που η Τόνια Σολανάκη, η οποία όπως όλοι υποστηρίζουν, δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα, αποκάλυψε διάφορα παρασκήνια, που είχαν να κάνουν με τη συμπαίκτριά της, Μαριάννα Καμαριωτάκη, θεωρώντας ότι εκείνη έχει συμβάλλει με τον τρόπο της στη δημιουργία του όλου κλίματος εναντίον της.

Συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει ότι η συμπαίκτριά της είχε πρόβλημα μαζί της από την περίοδο κιόλας της προσαρμογής, στο ξενοδοχείο, πριν ξεκινήσει το Nomads 2. Επίσης, την κατηγόρησε ότι είχε άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες και άλλη πίσω από αυτές και πως οι συμπαίκτες της συνέχεια τη σχολιάζουν πίσω από την πλάτη της. Από τότε οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες...

Στο αποψινό όμως επεισόδιο είδαμε πως οι δύο παίκτριες συζήτησαν και τα βρήκαν... Κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος και πως είναι ντροπή αυτό που έγινε, ενώ είδαμε ξανά τα χαμόγελα στα πρόσωπα τους.

Δείτε όλα όσα έγιναν και όσα είπαν οι δύο παίκτριες, στο βίντεο που ακολουθεί:

Κόντρες,ένταση αλλά και κλάματα θα έχει το σημερινό επεισόδιο. 

Όπως θα δείτε και εσείς στο trailer, η κόντρα συνεχίζεται!

Κουκουρίκης και Αλεξανδράκη εξακολουθούν να κοντράρονται μεταξύ τους, με την Δήμητρα να ζητάει να ακουστεί μια συγγνώμη. Ωστόσο, η παίκτρια, στο τέλος λυγίζει, αφού βρίσκεται μακριά από τον σύντροφο της και θα γιορτάσει την ονομαστική της εορτή χωρίς εκείνον.

Η Τραϊάνα Ανανία αποχώρησε από το Nomads και βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή. Όπως εξομολογήθηκε, μεγάλη της …αδυναμία στο παιχνίδι ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Όταν είδα πώς μας χώρισαν στην ομάδα είπα «Παναγία μου, τι θα κάνω τώρα»! Ξέραμε ότι το πρόβλημα είναι ο Μάριος, ξέραμε ότι το πρόβλημα είναι η Δήμητρα, απλώς δεν έβγαινε κανείς μπροστά να το πει. Το πρόβλημα είναι ότι η Δήμητρα ξέρει από reality, ενώ εμείς όχι. Έχει γνώση, καθετί που κάνει, ξέρει γιατί το κάνει.

Της λέγαμε να κάνει ησυχία και έλεγε «Αν δεν σας αρέσει ψηφίστε με να πάω στην άλλη ομάδα»!

Εγώ είμαι ομαδικός άνθρωπος, δεν μπορώ στον πάγκο να τσιρίζει ο καθένας να λέει τα δικά του, η Δήμητρα να λέει ότι θέλει να είναι στην άλλη ομάδα, να μιλάει με τη Μαριάννα, να κοιτάει μετά εμάς να θέλει να κάνει εμετό, μετά ο Γιαλαμάς να της φωνάζει μόνος του γα…ίδια…»!

Οι συντελεστές στο Πρωινό έπαθαν εγκεφαλικά από αυτό που ακούστηκε στον αέρα, ενώ η cool Τραϊάνα Ανανία τούς είπε πως: «Εγώ σας είπα να μην έρθω, εσείς θέλατε να έρθω».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»