H δοκιμασία, η αποχώρηση από το #GNTM & οι... κακίες της τριάδας!

Ζόρικη αποδείχθηκε η τελευταία δοκιμασία για τις παίκτριες!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι όμορφες κοπέλες έπρεπε να απαθανατιστούν από τον φωτογράφο Θανάση Κρίκη σε ένα καρέ με κίνηση.

Τα υποψήφια μοντέλα άρχισαν να... χοροπηδάνε αλλά μερικές από αυτές προσγειώθηκαν απότομα πάνω στα τακούνια τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Η μια ζήτησε πάγο για το πόδι της αφού πρήστηκε στο τέλος της φωτογράφισης και η άλλη δεν μπορούσε να μιλήσει από τον πόνο αφού ξεράθηκε το στόμα της!

Διαβάστε επίσης:

 

Τρόμαξε η Έλενα Χριστοπούλου με τα... ακροβατικά τους και δεν το έκρυψε!

Η Μικαέλα στάθηκε μπροστά στον φωτογράφο Θανάση Κρίκη για την δοκιμασία και εκείνος ενθουσιάστηκε τόσο πολύ μαζί της και με την άνεση που είχε μπροστά στον φακό που σταμάτησε να τραβάει και γύρισε στις υπόλοιπες και τους είπε να βλέπουν τι κάνει η Μικαέλα και να πάρουν παράδειγμα από αυτή!

Ο Θανάσης Κρίκης μάλιστα στο τέλος της δοκιμασίας πλησιάσε την Μικαέλα και της έδωσε το χέρι του!

Η Άννα Αμανατίδου ξεκίνησε να κάνει τη φωτογράφισή της στο σημερινό επεισόδιο του GNTM και τα πήγαινε πάρα πολύ καλά. Η γνωστή… τριάδα, ωστόσο, είχε αντίθετη άποψη και έθαβε την διαγωνιζόμενη.

«Τις πόζες σου κάνει. Πήρε έμπνευση από σένα», σχολίασε η Μέγκι Ndrio. «Τις πόζες της Μικαέλας κάνει; Δεν είναι καλή αντιγραφή», είπε η Εύη Ιωαννίδου. «Ότι έχω κάνει εγώ κάνει. Τις στροφές, εντάξει, αλλά το πόδι γιατί να το κάνει από τη στιγμή που το έκανα εγώ. Νομίζω ήταν φανερό ότι η Αμανατίδου με αντέγραψε», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Σχεδόν καμία κοπέλα στο GNTM δεν κάνει παρέα με τις Εύη Ιωαννίδου, Μέγκι Ndrio και Μικαέλα Φωτιάδη. Καμία, άλλωστε, δεν ήθελε να πάει μαζί τους στο δωμάτιο.

Οι κριτές την αποθέωναν, αλλά η γνωστή… τριάδα την έθαβε!

Στην πρώτη αποχώρηση, η Ειρήνη Ερμίδου είχε γίνει έξαλλη και με τις τρεις! Σήμερα, συνέβη, πάλι το ίδιο, όταν της ανέφεραν πως η Εύη Ιωαννίδου σχολίαζε την Έλντα.

Λίγο αργότερα είδαμε τα κορίτσια να στέκονται μπροστά από τους κριτές για να δουν τις φωτογραφίες τους.

Εκτός GNTM βρέθηκε τελικάη Αγάπη Olagbegi.

Το “ταξίδι” της 20χρονης στο παιχνίδι ολοκληρώθηκε κάπου εδώ, με τις περισσότερες κοπέλες να ξεσπούν σε κλάματα στο φινάλε. Η Αγάπη ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία από τη Βίκυ Καγιά, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν γινόταν.

"Εύχομαι η αποχώρησή σου να σε κάνει να σκεφτείς καλύτερα τα πράγματα. Και να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θες γιατί εδώ δεν ήθελες να μας το δείξεις." της είπε η Βίκυ, με την Αγάπη να παρακαλά για μια δεύτερη ευκαιρία ¨Το θέλω πολύ, αλήθεια σας λέω. Το θέλω πάρα πολύ. Μια άλλη ευκαιρία, παρακαλώ. Το θέλω πολύ". 

Η Έλντα Λάσκα, στο φινάλε του χθεσινού επεισοδίου του GNTM δεν άντεξε και τα… έχωσε σε Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη.

«Πιστεύω ότι σήμερα θα μπορούσε άνετα να έχει φύγει η Εύη από το παιχνίδι. Όχι μόνο για τη φωτογραφία, αλλά και γενικά σαν προσωπικότητα η κοπέλα. Αυτή θεωρεί ότι είναι η τέλεια, ενώ δεν είναι. Και το θέμα είναι ότι δεν την προσγειώνει και κανείς. Όπως και η Μικαέλα. Που βγαίνει και λέει “είπε ο φωτογράφος να με κοιτάξουν όλες οι κοπέλες” κι έγινε ρεζίλι. Ο κριτής της έλεγε “δεν σε ρωτήσαμε αυτό, δεν σε ρωτήσαμε αυτό”. Εντάξει, καταλαβαίνεις το ποιόν του ανθρώπου», είπε η Έλντα Λάσκα.

H κοπέλα που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, η Αγάπη Olagbegi, ήταν καλεσμένη στη Φωλιά των Κου!

Η Αγάπη μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή της, για την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας αλλά αναφέρθηκε και στην τριάδα φωτιά του Greece’s Next Top Model!

Η Αγάπη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι λίγο ανταγωνιστικές με όλα τα κορίτσια οι συγκεκριμένες τρεις. Αλλά πιστεύω λίγο παραπάνω η Μικαέλα. Αν δεν ήταν η Μικαέλα η Εύη και η Μέγκυ δεν θα ήταν έτσι. Η Μικαέλα επηρεάζει τις άλλες δυο»!
Και τόνισε: «Μιλούσαμε λίγο, αλλά δεν ήθελα τόσο πολύ να κάθομαι μαζί τους, γιατί σε αγχώνουν λίγο αυτές οι τρεις μαζί. Έχουν κάτι. Όταν κάθονται μαζί σου θέλουν να μάθουν κάτι για σένα και μετά να στο γυρίσουν. Δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Δείτε όλα όσα είπε!

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»