Η Αννίτα Ναναθαήλ αυτόπροτάθηκε για αποχώρηση και έφυγε από το #NomadsGR την ώρα που όλοι έχουν το θέμα τους με την Αλεξανδράκη!

Ο Δήμος Χαριστέας κατάφερε να κερδίσει στη μονομαχία και να μην τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι Λεμούριοι ήταν οι μεγάλοι νικητές με 7-6 στο αγώνισμα αρχηγών του Nomads και κέρδισαν το πρώτο μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πήγαν σε ένα παραδεισένιο νησί, όπου πέρασαν ευχάριστες στιγμές και φυσικά έφαγαν ένα υπέροχο γεύμα.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ως αρχηγός της ηττημένης ομάδας, κλήθηκε ν αποφασίσει ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος μονομάχος της Κυριακής. Τη στιγμή που ο γνωστός ηθοποιός ήταν έτοιμος να πει την απόφασή του, η Αννίτα Ναθαναήλ τον διέκοψε και πήρε τον λόγο.

«Το δέσιμο της ομάδας μας είναι το πιο σημαντικό. Στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα εγώ να θέσω τον εαυτό μου σε υποψηφιότητα, να παρακαλέσω τον αρχηγό μας να με θέσει υποψήφια. Όπως δεν προσέφερα με την παρουσία μου σήμερα, πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ στην επόμενη μονομαχία και να φέρω κάποιο αποτέλεσμα, να μην χάσουμε κανέναν παίκτη.

Φυσικά τίποτα δεν μου εξασφαλίζει το ότι θα περάσω και θα κερδίσω, όμως, δεν θα ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία που θα μας στοιχίσει, θα μας δημιουργήσει άγχος. Απλά θέλω σαν μάνα, άλλωστε έτσι με λένε όλοι, μαμά… Η μαμά φροντίζει για τα παιδιά της και είναι αυτή που θα θυσιαστεί πρώτη. Κι εγώ θέλω να θυσιαστώ στην προκειμένη περίπτωση», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, τελικά, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της Αννίτας Ναθαναήλ και την έθεσε υποψήφια μονομάχο της Κυριακής, όπου θα παλέψει απέναντι στους Δήμο Χαριστέα και Τόνια Σολανάκη.

«Αν είναι να είμαι σε μια ομάδα που δεν θα παίζω, ίσως θα ήταν καλύτερο να φύγω».

Η Τόνια Σολανάκη δεν είναι καλά από την Παρασκευή, όταν και ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της στο Nomads για να είναι η πρώτη μονομάχος της Κυριακής. Χθες, ήταν χάλια ψυχολογικά στο αγώνισμα κι ενώ ζήτησε να μπει και να παίξει, ο αρχηγός της ομάδας, ο Mike, δεν την επέλεξε να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Η παίκτρια των Λεμούριων δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

«Δεν έχω έρθει εδώ για τουρισμό. Αν είναι να είμαι σε μια ομάδα που δεν θα παίζω, ίσως θα ήταν καλύτερο να φύγω. Εγώ έχω μάθει να αγωνίζομαι. Αυτούς που έχω πάντα στο μυαλό μου, αν και αυτές τις μέρες με τόσο τρέξιμο, πίεση, κούραση, τον έχω βάλει λίγο στην άκρη, είναι ο αδερφός μου. Σκέφτομαι που με κορόιδευε πριν μπω “αδερφή δεν το πιστεύω, θα σε βλέπω στην τηλεόραση” κλπ. Και θέλω όταν πατάει το κουμπάκι και με βλέπει να νιώθει περήφανος.

Είτε χάσω είτε κερδίσω να φύγω με ψηλά το κεφάλι. Να νιώθει περήφανος ότι ήμουν σωστή από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Ο πατέρας μου, η τελευταία του κουβέντα ήταν “να είσαι σωστός άνθρωπος”. Εμένα έτσι με έχουν μεγαλώσει. Εγώ τον Μανωλιό θέλω να κάνω περήφανο, τον αδερφό μου, την οικογένεια μου. Δεν με ενδιαφέρει κανείς άλλος. Γιατί αυτοί με κάνουν εμένα περήφανη», είπε μεταξύ άλλων η Τόνια Σολανάκη.

Στο πρώτο live του Nomads 2 η κάθε ομάδα έβγαλε τους νέους αρχηγούς για την ερχόμενη εβδομάδα. 

Οι Λεμούριοι ψήφισαν και αποφάσισαν ο αρχηγός τους να είναι oΓρηγόρης Μόργκαν. «Νιώθω σούπερ, δεν αλλάζει τίποτα. Πάμε δυνατά», δήλωσε ο νέος αρχηγός των Λεμούριων. Όταν ήρθε η σειρά των Κροκόδειλων άρχισε ντέρμπι ανάμεσα σε Χρήστο Βασιλόπουλο καιΑλέξανδρο Σήαρς. Μπορεί ο Αλέξανδρος να εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει αρχηγός και να αμφισβήτησε τον τρόπο που λειτουργούσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος και να ήρθαν σε διαφωνία, ωστόσο ο ένας ψήφισε τον άλλον για αρχηγό. Ο νέος αρχηγός των Κροκόδειλων είναι ο Αλέξανδρος. «Νιώθω υπέροχα, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο έτοιμος. Δεν θα αλλάξει τίποτα, θα είμαστε μια ισορροπημένη ομάδα και θα φέρουμε θέλω να πιστεύω πολλές πολλές νίκες», δήλωσε ο Αλέξανδρος.

Τι συνέβη με το γνωστό μοντέλο και τα… πήραν οι συμπαίκτες της;

Οι προμήθειες που έχουν οι Κροκόδειλοι του Nomads στη Σαβάνα είναι πολύ λίγες. Μέσα σε αυτές είναι και το νερό που χρησιμοποιούν για να πλένονται. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που κάνει κάθε μέρα μπάνιο, έχει εξοργίσει τους υπόλοιπους παίκτες και μάλιστα χθες τελείωσε και το νερό. Ο Μάριος Ακριβόπουλος, μάλιστα, της τα είπε έξω από τα δόντια, καθώς ήταν έξαλλος.

Μ.Α.: Δεν θα ξαναπλυθείς, θα πλυθούν κι άλλοι, να ξέρεις.

Δ.Α.: Τελείωσε το νερό, απ’ ότι έμαθα.

Μ.Α.: Όχι έμαθες, το τελείωσες. Τις επόμενες μέρες μην πεις “θα πλυθώ”. Καλά, γέλα.

«Η Δήμητρα το κάνει το μπανάκι της κάθε μέρα. Κάνει μια ωραία ιεροτελεστία, βάζει τη σατέν ρόμπα της και κάνει μπανάκι. Αυτή ξέρει», ήταν το σχόλιο της Τραϊάνας Ανανία.

«Δεν έχω πει κάτι στη Δήμητρα για το νερό, όμως, έχω σκοπό να κάνω μια γενικότερη κουβέντα σε όλη την ομάδα για να μην βρεθούμε πάλι σε αυτή τη θέση και να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν όσα αγαθά έχουμε, τα λιγοστά», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Εκτός Nomads βρίσκεται από σήμερα η Αννίτα Ναθαναήλ. Το ταξίδι της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε σύντομα, καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι την Τόνια Σολανακάκη.

Η Αννίτα Ναθαναήλ ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς στο πρώτο παιχνίδι ο Δήμος Χαριστέας και η Τόνια Σολανάκη πήραν τη νίκη και πέρασαν στον επόμενο γύρο.

Ο Δήμος κατάφερε να πάρει τη νίκη στην τελική μονομαχία κι επέστρεψε ασφαλής στην ομάδα του, ενώ η Τόνια τέθηκε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μαζί με την Αννίτα.

Η ανακοίνωση του Σάββα Πούμπουρα προκάλεσε στεναχώρια στην ομάδα των Κροκοδείλων, οι οποίοι έχασαν τον πρώτο τους παίκτη, ενώ συγκινημένη ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Η Αννίτα αποχώρησε απο το #NomadsGR. Δείτε όλα όσα είπε!

Η Τόνια κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι χάρη στη δική σας ψήφο. Δείτε όλα όσα είπε!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»