Πρεμιέρα του #NomadsGR στην πανέμορφή Μαδαγασκάρη! H 1η νίκη και η αφιλόξενη Σαβάνα!

Απεγνωσμένα καλούσε σε βοήθεια ο Χαριστέας! Έξαλλος ο Βασιλόπουλος έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες του! Ο Κύπριος έκανε την 1η του νίκη! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το ημερολόγιο έγραφε 22 Δεκεμβρίου, όταν η Αποστολία Ζώη κέρδιζε τον Κωνσταντίνο Οροκλό στον τελικό του Nomads και κατακτούσε το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Σχεδόν δέκα μήνες μετά, το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε δυναμικά, αλλά αυτή τη φορά από την Μαδαγασκάρη και όχι από τις Φιλιππίνες, όπως πέρυσι.

Πολλά έχουν αλλάξει σε σχέση με τον περσινό κύκλο. Οι Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέντζας πήραν τη… σκυτάλη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι ομάδες, επίσης, φέτος είναι δύο και όχι τρεις, οι Λεμούριοι (κόκκινο) και οι Κροκόδειλοι (μπλε), με τους παίκτες να είναι ανακατεμένοι.

Η βίλα, πλέον, δεν υπάρχει! Οι νικητές στο αγώνισμα επικράτειας θα εξασφαλίζουν τη διαμονή τους στο Νησί, το οποίο είναι ένας επίγειος παράδεισος συγκριτικά με τη δεύτερη περιοχή διαμονής, τη Σαβάνα. Σε αυτή οι παίκτες δεν θα έχουν φαγητό και κρεβάτια, ενώ τριγύρω δεν θα υπάρχει ούτε θάλασσα.

ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ: Μαριάννα Καμαρωτάκη, Τόνια Σολανάκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Σίσσυ Ζουρνατζή, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Μαρμαράς, «DIMAR», Mike, Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας.

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ: Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία, Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Σήαρς, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Μάριος Ακριβόπουλος, Δημήτρης Κουκουρίκης.

 

Απρόοπτο είχαμε με το… καλημέρα στο Nomads! Ο Σάββας Πούμπουρας έδωσε το σύνθημα για να πέσουν οι παίκτες από τις βάρκες στη θάλασσα και να κολυμπήσουν ως την ακτή.

Οι Νομάδες έπεσαν και ξεκίνησαν να κολυμπούν, ωστόσο, ο Δήμος Χαριστέας στάθηκε εξαιρετικά άτυχος. Πέφτοντας ένιωσε ένα τράβηγμα στο πόδι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κολυμπήσει.

Αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια, προκειμένου να τον βοηθήσουν. Ο συμπαίκτης του Γρηγόρης Μόργκαν σταμάτησε και επέστρεψε πίσω για να τον πιάσει και να τον ηρεμήσει.

Δείτε τι έγινε με τον Δήμο Χαριστέα…

Λίγο πριν το αγώνισμα Επικράτειας του Nomads, ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στους παίκτες για τις δύο περιοχές. Τα Νησί και τη Σαβάνα. Αφού αναφέρθηκε στον… παράδεισο που θα βρουν στο Νησί, τους ρώτησε πώς έχουν φανταστεί τη Σαβάνα. Οι παίκτες μίλησαν, ωστόσο, τους περίμενε μια πολύ μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη.

«Η περιοχή νο.1 είναι το Νησί. Είναι ένας μαγικός τόπος. Καταγάλανα νερά, τρομερή αμμουδιά, φανταστικές ανέσεις, αιώρες, κρεβάτια, αρκετό φαγητό, ντους, μπάνιο… Άνεση και χαρά. Αυτά ήθελα να σας πω για το Νησί, θα το ανακαλύψει η ομάδα που θα πάει, ότι αυτά που λέω είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που θα αντικρίσει. Θέλω να μου πείτε πώς έχετε στο μυαλό σας τη δεύτερη περιοχή, την περιοχή που θα πάει η χαμένη ομάδα», τους είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Ορισμένοι παίκτες μίλησαν για τη θάλασσα που θα βρουν στην δεύτερη περιοχή, ωστόσο, ο Σάββας Πούμπουρας τους… προσγείωσε ανώμαλα: «Δεν ξέρω πώς να σας το πω, θέλω να σας ενημερώσω για κάτι. Η δεύτερη περιοχή είναι η Σαβάνα. Είναι ένας άγριος τόπος, αφιλόξενος, ξερός, επικίνδυνος, δεν είναι κι ότι καλύτερο. Θέλω να σας ενημερώσω όλους ότι η Σαβάνα δεν έχει θάλασσα».

 

Δείτε όλα όσα είπαν οι «Κροκόδειλοι»…

 

Δείτε όλα όσα είπαν οι «Λεμούριοι»…

 

Έξαλλος έγινε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο αγώνισμα της Επικράτειας του Nomads και ο λόγος ήταν ότι οι συμπαίκτες του δεν πετούσαν με δύναμη τους κύβους στον τελικό στόχο.

«Λοιπόν, ακούστε, παιδιά. Επειδή το λέμε και το ξαναλέμε και δεν καταλαβαίνει κανείς. Θέλει όλη τη δύναμη. Δεν γίνεται να το πετάει, να ακουμπάει και να μην πέφτει. Αυτό είναι θέμα δύναμης, γι’ αυτό το είπαμε», τους είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Οι παίκτες αγωνίζονταν σε αγώνα επικράτειας, τον πρώτο του παιχνιδιού και η Αννίτα Ναθαναήλ είχε έρθει αντιμέτωπη με την Τόνια Σολανάκη. 

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του αγώνα, η τελευταία βούτηξε στα θολά νερά του στίβου όμως δεν υπολόγισε σωστά καθώς ήταν πολύ ρηχά. 

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει το κεφάλι της, ενώ όταν βγήκε από το νερό, έδειχνε να ζαλίζεται! 

Παρόλο που όλοι ανησύχησαν και ο αγώνας διακόπηκε ενώ έσπευσε κοντά της και η γιατρός, τελικά η Τόνια άρχισε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να νιώθει καλά. 

Λίγη ώρα αργότερα ο αγώνας συνεχίστηκε από εκεί που είχε σταματήσει, με προβάδισμα της Αννίτας. 

Το πρώτο αγώνισμα ήταν αυτό της Επικράτειας, όπου κόκκινοι και μπλε πάλεψαν σκληρά για να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στο Νησί, το οποίο είναι ένας επίγειος παράδεισος συγκριτικά με τη δεύτερη περιοχή διαμονής, τη Σαβάνα.

Οι Λεμούριοι, τελικά, ήταν αυτή που πήραν την πρώτη νίκη, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική για τη συνέχεια.

 

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»