Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Άστραψε και βρόντηξε η Καγιά για το θέμα με την Star Ελλάς στο #GNTM!

  11/10/2018 12:08
Άστραψε και βρόντηξε η Καγιά για το θέμα με την Star Ελλάς στο #GNTM!

Άστραψε και βρόντηξε η Καγιά για το θέμα με την Star Ελλάς στο #GNTM!

  11/10/2018 12:08

Η Iωάννα Μπέλλα είναι το κορίτσι που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM -και μάλιστα έκανε και το opening των φετινών επεισοδίων- δημιουργώντας ντόρο με την απόρριψή της.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εκ του αποτελέσματος, βλέποντας δηλαδή πλέον τα πρόσωπα που έχουν επιλέξει οι τέσσερις κριτές για να μπουν στο σπίτι του GNTM, πράγματι δεν έψαχναν μια ομορφιά σαν αυτή της Ιωάννας Μπέλλα αλλά κάτι διαφορετικό.

Η εν λόγω κοπέλα λοιπόν, κόπηκε από την επιτροπή επειδή είχε κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και στο σώμα της. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι άσχημη, αυτό σημαίνει ότι έχει δημιουργήσει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ στην εμφάνισή της το οποίο δεν μεταμορφώνεται εύκολα, αυτό δηλαδή που αναζητούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έτσι πήγε στα Καλλιστεία, ένα θεσμό ο οποίος αναβίωσε αρκετά χρόνια μετά και τον είδαμε ή μάλλον προσπαθήσαμε να τον δούμε λόγω της κακής αναμετάδοσης στην τηλεόραση και κέρδισε τον τίτλο της Star Hellas 2018.

Πολλοί θεώρησαν ότι έτσι πήρε την εκδίκησή της. Κάθε άλλο. Επιβεβαίωσε ότι το GNTM και τα Καλλιστεία αντιπροσωπεύουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απαντώντας σε ερώτηση αν θεωρεί πως την αδίκησαν, η Καγιά απάντησε εμφανώς εκνευρισμένη: 

«Δεν θεωρώ ότι την αδικήσαμε την Ιωάννα Μπέλλα. Είναι εκεί που πρέπει να είναι! Η Σταρ Ελλάς είναι μια ωραία γυναίκα. Στο Next Top Model και γενικά στο modeling πρέπει να είσαι ωραίο μοντέλο. Υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία μεταξύ της βασίλισσας ομορφιάς και του μοντέλου.

Ακούτε λίγο να μαθαίνετε. Η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε Σταρ Ελλάς και αυτό είναι που πρέπει να κάνει γιατί είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, που όμως έχει παρέμβει στο πρόσωπό της και δεν μπορούμε να δουλέψουμε με αυτό και να κάνουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και να της δώσουμε ένα χαμελεοντικό πρότυπο μοντέλου. δηλαδή να αλλάζει και να κάνει διαφορετικά πράγματα», δήλωσε η Βίκυ Καγιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας