Φάνηκε το στήθος της Κοκκίνου και απολύθηκε ο φωτογράφος του περιοδικού!

Στη Φωλιά των Κου Κου και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού DownTown, Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μοιράστηκε Στη Φωλιά των Κου Κου με τη βοήθεια του Γιάννη Πουλόπουλου «μυστικά» από τα εξώφυλλα των περιοδικών και παρασκήνια. Ποιο ήταν το εξώφυλλο του DownTown που πούλησε περισσότερο. Ποιο ήταν το λάθος στο εξώφυλλο της Κοκκίνου για το οποίο υπήρξε απόλυση; Τι λέει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για το εξώφυλλο του Γιώργου Λιάγκα με τους κοιλιακούς;

«Δεν θα αναρωτηθεί κανείς γιατί κάναμε εξώφυλλο τη Μενεγάκη, τη Βανδή ή τον Ρουβά, γιατί το περιμένεις. Αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πουλάνε κιόλας. Πουλάει όταν κάποιος θα πει κάτι. Το εξώφυλλο που πούλησε περισσότερο στο DownTown ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Είχε πουλήσει τότε κοντά στα 60.000 αντίτυπα.

Λάθη στο photoshop όπως το να βγούμε με δύο χέρια, πόδια όπως βγήκε το VanityFair όχι δεν έχουν συμβεί. Στο Nitro πολύ παλιά στην Έλλη Κοκκίνου, είχε φανεί κάτι που δεν έπρεπε να φανεί. Κάτι από το στήθος. Θυμάμαι είχε απολυθεί κι ένας άνθρωπος για αυτό. Αυτό το εξώφυλλο το είδαν όλοι. Το είδαν τρεις άνθρωποι από την εταιρεία, το είχε δει ο Πέτρος. Τυπώθηκε κανονικά όλο το τεύχος, 100.000 τιράζ. Μετά αναγκάστηκαν και πήραν αυτοκόλλητο «super τιμή» και έβαλαν πάνω.

Στις αρετουσάριστες φωτογραφίες δεν είχε και καμιά τεράστια διαφορά η Βανδή. Η Δέσποινα είναι κορμάρα. Πάντα από χαζομάρα συμβαίνουν. Κάποιος πήγε να στείλει ένα email κάπου και το έστειλε αλλού.

Στην Έλλη Στάη έγινε ένα λάθος και έσβησαν τους κάτω κοιλιακούς. Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο.

Ο Λιάγκας στην αρχή που είδε το εξώφυλλο με τους κοιλιακούς νομίζω του φάνηκε διασκεδαστικό. Έρχονται οι γύρω και λένε και στραβώνεις κι εσύ και «τα παίρνεις» και βρίζεις. Μετά τα βρήκαμε. Ο Λιάγκας έχει κάνει τα φάουλ του. Αυτή η εμμονή του να ρωτάει συνέχεια συγκεκριμένα πράγματα. Έχει μια αγωνία και αυτός και ο Γρηγόρης, την επόμενη μέρα να σε παίζουν λίγο τα sites. Από την άλλη γιατί να λείπει ο Γιώργος. Επιχειρήσεις είναι τα κανάλια. Σε πληρώνουν. Αν θεωρήσουν ότι θα κάνεις τη δουλειά σε βάζουν», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ο Θάνασης Αναγνωστόπουλος.

Δείτε το βίντεο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»