Αυτό είναι το 22χρονο transgender μοντέλο που πήρε 4 Ναι! στο GNTM!

Πριν από λίγο καιρό η Βίκυ Καγιά είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο περιοδικό People πως ανάμεσα στις υποψήφιες του GNTM, υπήρχε και ένα transgender μοντέλο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Βεβαίως. Μάλιστα ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα, κούκλα, με προδιαγραφές μοντέλου, αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε ακόμα αλλάξει την ταυτότητά της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόκειται για την 22χρονη Καίτη Γραμμά, η οποία μίλησε στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη για τη ζωή της, αλλά και συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα πως οι κριτές τα έχασαν στην αρχή όταν την είδαν, αλλά μετά την πέρασαν, ωστόσο η συμμετοχή της δεν θα μπορούσε να έχει συνέχεια επειδή δεν έχει γίνει ακόμα αλλαγή στην ταυτότητά της!

 
Η Καίτη έδωσε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι λέγοντας πως οι κριτές τα έχασαν στην αρχή αλλά μετά την πέρασαν, αλλά η συμμετοχή της δεν θα μπορούσε να έχει συνέχεια επειδή δεν έχει γίνει ακόμα αλλαγή στην ταυτότητά της. Αποκάλυψε πως κατάλαβε πως ζει σε ένα ξένο σώμα από τα 5 της χρόνια και πως οι γονείς και τα δυο αδέλφια της την στήριξαν στην απόφασή της. Η Καίτη είναι στο τελευταίο έτος της Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και αποκάλυψε επίσης πως έχει δρομολογήσει με ένα πολύ καλό πλαστικό χειρουργό να κάνει σύντομα την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
«Με το που μπήκα και έκανα την πασαρέλα με τα ρούχα ήταν και οι τέσσερις κριτές αμήχανοι. Δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Ο κύριος Σκουλός είχε τη μεγαλύτερη αμηχανία. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου, με κοίταξε, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, του χαμογελούσα και έκανε την πάρα πολύ αυθόρμητη και αδιάκριτη ερώτηση… «Ε είσαι αγόρι…».
Στη Βίκυ της είπα ότι τη θαυμάζω πολύ και μου είπε ότι «έχεις δυνατότητες να φτάσεις όχι μόνο τη δική μου καριέρα, αλλά να με ξεπεράσεις κιόλας».
Ο κύριος Σκουλός μετά την πρώτη έκανε και τη δεύτερη αδιάκριτη ερώτηση, αν έχει γίνει επαναπροσδιορισμός φύλου. Τους είπα ότι δεν έχω επέμβει ούτε στο σώμα μου, ούτε στο πρόσωπο μου και δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια άλλη επέμβαση πέρα από αυτή του επαναπροσδιορισμού φύλου. Ο λόγος που δεν μπήκα στο Next Top Model είναι το νομικό κομμάτι, ότι δεν υπάρχει ακόμα η ταυτότητα. Δεν ήταν το χειρουργικό κομμάτι», εξήγησε στον Άρη Καβατζίκη, ενώ ανέφερε πως οι κριτές είχαν τη διακριτικότητα να συζητήσουν μαζί της, αν θέλει να φορέσει ή όχι το μαγιό στη διαδικασία της οντισιόν.

Δείτε τη συγκλονιστική της εξομολόγηση στο video.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»