Το The Voice έκανε πρεμιέρα! Αυτοί κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση!

Το The Voice, το απόλυτο μουσικό show επέστρεψε και έκανε πρεμιέρα. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη αλλαγή φέτος στη διαδικασία των blind auditions του Voice. Από φέτος, λοιπόν, όταν ένας coach ακούει μία φωνή που του αρέσει πάρα πολύ, έναν διαγωνιζόμενο που τον θέλει πολύ στην ομάδα του, έχει το δικαίωμα με το πάτημα ενός κουμπιού να εμποδίσει κάποιον άλλον coach να διεκδικήσει αυτόν τον διαγωνιζόμενο. Να τον μπλοκάρει, δηλαδή.

Θα χρησιμοποιήσει αυτό το κουμπί προφανώς για να μπλοκάρει αυτόν που θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή. Όμως, προσέξτε, αυτό το κουμπί έχετε δικαίωμα να το πατήσετε τέσσερις φορές συνολικά σε όλη τη φάση των blind. Κι επίσης το πάτημα κάθε κουμπιού μπλοκάρει έναν coach και μόνο τη φορά. Δεν μπορείτε, δηλαδή, με ένα πάτημα να μπλοκάρετε δύο ή τρεις», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τα όσα αλλάζουν φέτος. 

Η πρώτη μέρα των blind auditions ξεκίνησε με τραγούδια για όλα τα γούστα: λαϊκά, ποπ, παραδοσιακά μέχρι και όπερα. Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν το «μαγικό» κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων.

Ποια ήταν όμως τα υποψήφια αστέρια που κατάφεραν να εντυπωσίασουν τους coaches με την ερμηνεία τους και να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους;

Υρώ Ζερβούδη

Η Υρώ Ζερβούδη από την Καβάλα ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που ανέβηκε στη σκηνή του The Voice. Η 19χρονη επέλεξε να ερμηνεύσει “Empire State of Mind”, ενώ στο τέλος του τραγουδιού την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Τελείωσε την ερμηνεία της, κανείς δεν γύρισε και η ίδια φαινόταν απογοητευμένη. Μετά από ελάχιστα κλάματα του δευτερολέπτου, ο Πάνος Μουζουράκης πάτησε το κουμπί και η νεαρή διαγωνιζόμενη έπαθε σοκ.

Γιώργος Αστρίτης

Νάσος Αγγελέτος

Αριστέα Γκουρέζα

Μαριαλένα Καπέκη 

Η 19χρονη Μαριαλένα Καπέκη ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ξεσήκωσε τους πάντες. Και αυτό ήταν απολύτως λογικό, καθώς το τραγούδι που επέλεξε το ακούει σχεδόν όλος ο πλανήτης τους τελευταίους μήνες.

“Bella Ciao” λοιπόν αποφάσισε να τραγουδήσει η Μαριαλένα και όπως ήταν φυσικό επικράτησε χαμός. Ο μόνος που δεν πάτησε το κουμπί ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ενώ η 19χρονη επέλεξε να πάει με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Χριστίνα Τασιούκα

Η διαγωνιζόμενη στο The Voice είχε επιλεγεί από την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη για να παίζει στη «Μελωδία της Ευτυχίας» και ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για το παιχνίδι από τη Γαλλία όπου ζει μόνιμα.

Η Χριστίνα εντυπωσίασε με την ερμηνεία της σε κλασικό κομμάτι όλους τους coaches με τον Σάκη Ρουβά να της λέει: «Ένιωσα ρίγος στο κορμί μου. Πραγματικά συγκινήθηκα».

Ο Κωστής Μαραβέγιας με τη σειρά του της ζήτησε να πάει στην ομάδα του. Το ίδιο πιεστική έγινε και η Έλενα Παπαρίζου όμως τελικά ο Σάκης Ρουβάς ήταν αυτός που έπεισε τη Χριστίνα να πάει στην ομάδα του.

Μαρία Βασιλοπούλου

Η Μαρία Σολωμού στο The Voice; Εμμέσως γιατί ο Πάνος Μουζουράκηςέριξε μία… ατάκα που την έφερε μέσα στο πλατό!

Αφορμή στάθηκε η ανάγκη του να πείσει μία τραγουδίστρια, τη Μαρία Βασιλοπούλου, να πάει στην ομάδα του. Και οι τέσσερις coaches είχαν εντυπωσιαστεί από την ερμηνεία της και τη διεκδικούσαν!

Ο Σάκης Ρουβάς έλεγε τα δικά του, η Έλενα Παπαρίζου επίσης, ο Κωστής Μαραβέγιας προσπάθησε πολύ από τη μεριά του, όμως ο Πάνος Μουζουράκης ήταν αυτός που ξεχώρισε για ακόμα μία φορά με τις ατάκες του.

Όταν ήρθε η σειρά του να προσπαθήσει να πείσει την υποψήφια, της είπε: «Μαρία σε θέλω και δεν είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό» κάνοντας τους πάντες, βέβαια, να σκεφτούν ότι η ατάκα υπονοούσε τη σύντροφό του Μαρία Σολωμού.

Μαρίνα Τζιάνγουιρθ

Yinka Williams

Η Yinka Williams η οποία είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο και ζει τον τελευταίο χρόνο στα Χανιά καθώς ο αγαπημένος της Γιάννης είναι από εκεί, θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο The Voice.

Η φωνή της ενθουσίασε τους coaches με την Έλενα Παπαρίζου να προσπαθεί να την πείσει ότι έχουν μία ψυχική σύνδεση μεταξύ τους επειδή και εκείνη είναι από το εξωτερικό μιας και μεγάλωσε στη Σουηδία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας λοιπόν, θέλοντας να την πείσει με τη σειρά του δήλωσε ότι είναι… Λόρδος στην Αθήνα σαστίζοντας για λίγο την όμορφη ερμηνεύτρια.

Και ο Σάκης Ρουβάς βέβαια έβαλε με τη σειρά του τα δυνατά του για να πάρει την Yinka στην ομάδα σου με ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ξεκαρδιστικές ατάκες που θα σας κάνουν να γελάσετε και εσείς. Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Στέλιος Μοσχοτόγλου

Ο 21χρονος Στέλιος Μοσχοτόγλου, ένας νεαρός φοιτητής των ΤΕΙ στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice όχι όμως επειδή το διεκδίκησε εκείνος.

Κάποιος, που μέχρι τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει δεν γνώριζε ποιος ήταν, έκανε για εκείνον αίτηση, όμως δεν τον ενδιέφερε.

Αποφάσισε να δοκιμαστεί και τελικά βρέθηκε μπροστά στους coaches. Τραγούδησε ένα κομμάτι του Νίκου Βέρτη και έπεισε μόνο την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει η οποία και τον καλωσόρισε στην ομάδα της.

Ο νεαρός Στέλιος, όταν απαλλάχθηκε από το άγχος, διηγήθηκε την ιστορία του, ότι δηλαδή δεν γνώριζε ποιος είχε κάνει για εκείνον την αίτηση στο παιχνίδι. 

Φυσικά, κέντρισε το ενδιαφέρον των coaches οι οποίοι και τον καλωσόρισαν με χαρά. 

Μαρίνα Μαράτου

​​​​​​​

Η 27χρονη Μαρίνα Μαράτου βγήκε στη σκηνή του The Voice και τραγούδησε το “Ζιγκολό” της Έλενας Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν γύρισε, ωστόσο, οι Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης πάτησαν το κουμπί για να διεκδικήσουν τη διαγωνιζόμενη.

Έπαθε σοκ στο φινάλε του τραγουδιού! Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε…

Ο Μουζουράκης, λοιπόν, σηκώθηκε και πήγε δίπλα της και λίγα λεπτά αργότερα έριξε τη… βόμβα του! «Σ’ αρέσει το γαλλικό;», τον ρώτησε η Μαρίνα, μιλώντας για τα νύχια της και ο Μουζού απάντησε με ερώτηση: «Εσένα σ’ αρέσει το ισπανικό;».

«Είναι πάλι αυτό το Voice που θα παίζει μετά τις 12. Θα αλλάξουν την ώρα πάλι. Και πέρυσι έτσι έγινε», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας, ενώ η Έλενα Παπαρίζου συμπλήρωσε: «Θα παίζει μετά τις 12 η εκπομπή».

Η διαγωνιζόμενη άφησε κόκαλο τον Μουζουράκη! «Δεν με θυμάσαι; Στις Σπέτσες…»

«Εννοείται αυτό! Αν πάω στην ομάδα του δεν θα παίζει καν εκπομπή. Θα ξεφύγουμε τελείως μετά», πρόσθεσε με χιούμορ η Μαρίνα Μαράτου.

Δείτε τι έγινε στο πλατό…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»