H είδηση της ημέρας! Πρόταση μαμούθ στον Ντάνο για την παρουσίαση του Survivor!

H είδηση της ημέρας για τo Survivor. Τι θα γίνει με Τανιμανιδη και Λιανό; Ποιες οι σχέσεις τους με τον Τούρκο παραγωγό; 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Vandas blog του Youweekly, με πρωτοβουλία του Tούρκου παραγωγού έχει γίνει ήδη μία πρόταση - μαμούθ στον Ντάνο ή αλλιώς Γιώργο Αγγελόπουλο, για να παρουσιάσει το επόμενο Survivor, δηλαδή του 2019. 

Tο παρασκήνιο. 

Οι σχέσεις του Τούρκου παραγωγού με τον Σάκη Τανιμανίδη δεν είναι αυτές που ήταν πέρσι. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι η ώρα να πούμε ποιος φταίει. Ξέρετε, μερικές φορές, οι μεγάλοι έρωτες καταλήγουν σε μεγάλο μίσος!

Ο Τούρκος παραγωγός λοιπόν έψαχνε να βρει από φέτος μία εναλλακτική και να περάσει και το μήνυμα στο Σάκη Τανιμανίδη. Δεν του βγήκε με τον Λιανό, διότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής αποδείχτηκε λίγος για το συγκεκριμένο project. Σκέφτηκε λοιπόν να κάνει μία πρόταση στο Γιώργο Αγγελόπουλο, προκειμένου να κάνει τη μεγάλη διαφορά την επόμενη χρονιά.

Οι Tούρκοι θεωρούν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει τεράστιο γκελ στον κόσμο ενώ αντίθετώς πιστεύουν για το Σάκη Τανιμανίδη ότι έχει κουράσει. Για αυτόν ακριβώς λοιπόν το λόγο προχώρησαn σε μια πρόταση πραγματικά μαμούθ που ξεπερνάει κατά πολύ τα χρήματα που παίρνει φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης και που ομολογουμένως είναι μία πρόταση που είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί ο οποιοσδήποτε.

Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έχει ξεκινήσει καριέρα ως ηθοποιός στην αρχή άκουσε την πρόταση με κάποια επιφύλαξη. Είναι αλήθεια ότι ο Tούρκος παραγωγός κατά καιρούς έχει υποσχεθεί πολλά σε πολλούς.

Όμως όταν ο Αγγελόπουλος κατάλαβε ότι οι Τούρκοι εννοούν αυτά που λένε, του είπε να του δώσουν χρόνο να το σκεφτεί. Όσο για τα χρήματα, οι πληροφορίες λένε ότι το ποσό που θα εισπράξει ο Αγγελόπουλος, αν πει το ναι, θα ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ για την σεζόν, του Survivor 3, 2019. Λεφτά υπάρχουν....αν και η τουρκική λίρα καταρρέει.

Για να δούμε θα πει το ναι ο Ντάνος διότι αν το πει θα έχουμε αληθινά ένα διαφορετικό Survivor του χρόνου!

 
Ο Γιώργος μετά το φινάλε του ημιτελικού πόσταρε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σάκαρος φορέβα. Ένας νέος φίλος που με στήριξε σε όλα και θα μείνει! Σε ευχαριστώ μάγκα μου για όλα!» και έτσι έβαλε και τέλος στα όσα γράφονταν περί κόντρας ανάμεσα στους δυο άντρες!
 
 
Στην ίδια λογική και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε πριν από λίγο μόλις μία πολύ αστεία φωτό τους και έγραψε: «Η τρελα δεν πει στα βουνα…ηρθε σε μενα και το Γιωργο μαλλον!  Φετος ηταν ενα αλλο Survivor για μενα, αφου ειχα εναν φιλο στο Δομινικο…εναν Ψαροτουφεκα με Ψ κεφαλαιο (καλα που υπηρχε και το Ιταλικο εκει διπλα και φαγαμε κανα ψαρι »
 
 

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σούπερ Κική Vs. Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στην φαντασία μας»
#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»