Αυτοί οι δύο παίκτες πάνε στον τελικό του Survivor! Απόψε ο μεγάλος νικητής!

Λίγο πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός του Survivor, το κλίμα ήταν πανηγυρικό!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Σάκης Τανιμανίδης μετά από 6 μήνες πάτησε το πόδι του στην πατρίδα και κυριολεκτικά ενθουσιάστηκε! 

"Καλός και ο Άγιος Δομίνικος αλλά εδώ είναι Ελλάδα!!! " είπε ο παρουσιαστής και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

Ο Σάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τον ημιτελικό του παιχνιδιού και καλωσόρισε το κοινό και τους παλιούς παίκτες του παιχνιδιού με ιδιαίτερη θέρμη στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι!

Αφού πρώτα ενημέρωσε για τους αριθμούς που μπορεί το κοινό να ψηφίσει τους τρεις υποψήφιους, στη συνέχεια τους φώναξε μέσα.

Ανάμεσα σε θερμές αγκαλιές, φιλιά και χαμόγελα, οι τρεις υποψήφιοι, ο ένας μετά τον άλλον έπεφταν στην αγκαλιά των συμπαικτών τους!

Συγκινητικές στιγμές τόσο για τους τρεις υποψήφιους όσο και για τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει...

 

Διάσημοι και Μαχητές αγκάλιασαν τους 3 παίκτες που απέμειναν, μια ανάσα μακριά από το χρηματικό έπαθλο των 100,000 ευρώ! 

Πολλές αναμνήσεις και ένα όμορφο ταξίδι, που πλησιάζει στο τέλος του! Όλοι οι πρώην συμπαίκτες έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα και θα είναι δίπλα τους σε αυτή την στιγμή!

Η αλήθεια είναι ότι τρομάξαμε να τους γνωρίσουμε! Φανερά ανανεωμένοι, με αλλαγές στα μαλλιά, ξυρισμένοι και με καλά ρούχα- έδωσαν την θετική τους ενέργεια στον Ηλία, την Μελίνα και την Κατερίνα, που το χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε!

το Γαλάτσι βρέθηκαν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο Survivor, ωστόσο, απουσίαζε ένας. Αυτός είναι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έχει αποκαλύψει με την έξοδο του απο το παιχνίδι ότι θα κινηθεί νομικά ενάντια στην παραγωγή του Survivor.

 

Ηλίας Γκότσης, Μελίνα Μεταξά και Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκαν στη διάθεση του κοινού για να βγουν οι δυο που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον Survivor 2018! 

Πολύ συγκινημένοι ήταν πάντως οι παίκτες με την θερμή υποδοχή των του κοινού, που φώναζε και υποστήριζε τον καθένα ξεχωριστά!

Ο Ηλίας ήταν πολύ συγκινημένος, ενώ είπε πως δεν φτάνει ένα ευχαριστώ για να εκφράσει αυτά που νιώθει! 

"Ντράπηκα να τους αγκαλιάσω! Μην τους λερώσω!", είπε μεταξύ των άλλων ο Ηλίας για τους συμπαίκτες του, που ήταν εκεί, σε αυτή τη σημαντική στιγμή!

Βουρκωμένη και η Κατερίνα Δαλάκα, με την αγάπη του κόσμου- που δεν ήξερε πως να τους ευχαριστήσει!

"Μακάρι να βρω τρόπο να τους ευχαριστήσω. Αυτοί οι έξι μήνες ήταν πάρα πολύ όμορφοι και βγήκε κάτι πάρα πολύ όμορφο από όλα αυτά. Όλα τα παιδιά αξίζουν να είναι νικητές", είπε μεταξύ των άλλων η Κατερίνα!

Πολύ Θερμή και η υποδοχή της Μελίνας! Όσο για το πως ένιωσε;

"Τους αγαπώ! Δεν περίμενα ότι θα δω καπελάκια, μπλουζάκια και σπλιπάκια με τη φάτσα μου! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το βλέπω αυτό! Οι συμπαίκτες μου είναι αλλαγμένοι! Είναι πάρα πολύ όμορφοι!", είπε χαρακτηριστικά η κουμέρα!

H Μελίνα Μεταξά, φορούσε δύο διαφορετικές κορδέλες αφού ξεκίνησε από τους Μαχητές και κατέληξε στους Διάσημους! Η ίδια, τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια ομάδα!

Όσο για το ποιο από τα δύο χρώματα προτιμάει; Η Μελίνα είπε, το πράσινο!

Με αφορμή τα σχόλια της Μελίνας, για τους πρώην συμπαίκτες της ότι είναι όλοι πολύ όμορφοι, ο Σάκης Τανιμανίδηε, είπε χιουμοριστικά:

"Του χρόνου θα το κάνουμε Survivor My Style Rocks!"

 

Ο ένας μετά τον άλλον, οι παίκτες παίρνουν τον λόγο και αποκαλύπτουν πτυχές τους που έξι μήνες δεν είχαμε δει μέσα στο παιχνίδι!

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος σε ένα από τα τελευταία συμβούλια είχε ξεσπάσει σε κλάματα προκαλώντας την απορία των συμπαικτών του αλλά και του Σάκη Τανιμανίδη... 

Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τον Μαχητή γι'αυτό...

"Σε ένα από τα τελευταία συμβούλια του νησιού είχες συγκινηθεί και σε είχα ρωτήσει για ποιο λόγο, και μου είχε πεις ότι δεν θέλω να στεναχωρήσω τους δικούς μου..." ρώτησε ο Σάκης και τότε ο ο Ηλιας έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση...

"Φεύγοντας γι'αυτό το ταξίδι μου είχαν πει πως και μια μέρα να έμενα στο παιχνίδι θα ήταν περήφανοι για μένα. Αν αποχωρούσα εκείνη την μέρα θα στεναχωριούμενουν για τους γονείς μου, γιατί θα στεναχωριόντουσαν εκείνοι που θα με έβλεπαν εμένα στεναχωρημένο επειδή δεν πέτυχα τους στόχους μου. Η οικογένεια μου είναι όλη μου η ζωή μου και είναι αυτοί που μου έλειψαν περισσότερο στο παιχνίδι. Κατάλαβα πόσο σημαντικοί είναι για μένα αυτοί οι άνθρωποι. Τώρα ξέρω πως αυτοί είναι όλα τα έπαθλα για μένα." είπε ο Ηλίας Γκότσης και οι γονείς του βούρκωσαν που τον παρακολουθούσαν!

 

Η Κατερίνα Δαλάκα, συνάντησε την οικογένεια της μετά από πολύ καιρό και για την ακρίβεια μετά από 6 μήνες!

Η ίδια, έχει μεγάλη αδυναμία στα αδέρφια της και τους γονείς της, ενώ μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την οικογένεια της, αφού ποτέ δεν είχε λείψει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα! 

"Έχουν κάνει τα πάντα για μένα, είναι πάντα για μένα δίπλα μου. Χαίρομαι που είναι γονείς μου. Δεν είχε ξανατύχει τόσο μεγάλο διάστημα. Δεν πρόκειται να ξαναφύγω ποτέ από κοντά τους! Λατρεύω το Σοφουλίνι και θα κάνουμε ζουζουνιές!", είπε μεταξύ των άλλων η Κατερίνα!

 

Ένα γαλακτομπούρεκο έβαλε “φωτιές” στον ημιτελικό του Survivor!

Όμως όχι όποιο και όποιο γαλακτομπούρεκο, αλλά το... μαμαδίσιο γλυκό από τα χεράκια της κυρίας Μεταξά! 

Η Μελίνα Μεταξά τη στιγμή που συναντήθηκε στο τέλος του παιχνιδιού με τους γονείς της είχε την τύχη να φάει το ξακουστό γαλακτομπούρεκο της μανούλας της.

Η Μελίνα όμως είχε τάξει και στον Σάκη ότι θα του πήγαινε ένα κομμάτι αφού του το είχε παινέψει τόσο πολύ! Ο παρουσιαστής πήγε να κάνει πλάκα στην Μελίνα και της είπε πως είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε! "Μου είχες τάξει ένα γαλακτομπούρεκο και δεν σε είδα να το φέρνεις!"¨της είπε και προκάλεσε την ένσταση του πατέρα της Μελίνας!

"Σάκη μου εδώ είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Γι'αυτό θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις αμέσως! Μας παίδεψες έξι μήνες και γι'αυτό σου απονέμουμε το έπαθλο του γαλακτομπούρεκου! Μας έχεις κάνει τη ζωή πατίνι έξι μήνες γι'αυτό θα σου επιτρέψω να διαλέξεις άλλους τρεις παίκτες και να απολαύσεις το γαλακτομπούρεκο!" είπε ο κύριος Κώστας κάνοντας πλάκα στον Σάκη και το κοινό τον αποθέωσε!

Η μαμά της Μελίνας είχε φροντίσει όμως και για τον Τανιμανίδη και του είχε φέρει σπιτικό γαλακτομπούρεκο! "Το βουλώνω! Με αποστομώσατε! Ανακαλώ! Είναι το καλύτερο γαλακτομπούρεκο!" απάντησε ο Σάκης που έπαιρνε κλεφτές μπουκιές από το γλυκό!

Ποιους παίκτες διάλεξε ο Σάκης; Φυσικά τους τρεις υποψήφιους!

 

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και με την αγωνία να "βαράει" κόκκινο, ο Σάκης Τανιμανίδης, έδωσε τον λόγο στους παλιούς παίκτες του παιχνιδιού και τους ζήτησε να πάρουν θέση!

Οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλον, έδωσε την ψήφο υποστήριξης σε κάποιον από τους τρεις υποψηφίους! 

Πως μοιράστηκαν οι ψήφοι;

Έχουμε και λέμε! Ο Στέλιος Κρητικός στηρίζει την Κατερίνα Δαλάκα, γιατί θέλει να ... συμπεθερέψουν!

Η Μαρίνα Πήχου στηρίζει τον Ηλία Γκότση, όπως και η Ντάρια και ο Πάνος!

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν και για τους τρεις υποψηφίους στηρίζουν την Κατερίνα, όπως και η Σπυροπούλου, η οποία όπως είπε οφείλει το φαγητό της στην Δαλάκα πάρα πολλές φορές!

Ποιοι εξασφάλισαν όμως το εισιτήριο για τον μεγάλο αποψινό τελικό;

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο! Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα, "κονταροχτυπήθηκαν" στις ψήφους και διεκδικούσαν μια μεγάλη θέση στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού! 

Για τρεις ώρες, οι παίκτες ήταν στην διάθεση του κοινού, το οποίο ψήφισε και αποφάσισε! Οι ψήφοι λοιπόν μίλησαν και οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό και θα δούμε αύριο στον τελικό, live στο Γαλάτσι, ήταν οι.... Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα!

Η Μελίνα Μεταξά δυστυχώς ήταν η παίκτρια που έφτασε μια ανάσα μακριά από τον τελικό και τελικά αποχώρησε!

Έκανε όμως την Κύπρο περήφανη με την προσπάθεια της! 

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σούπερ Κική Vs. Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στην φαντασία μας»
Λύγισε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της συζύγου του: «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»
Η Άντζελα Γκερέκου πρώτη φορά για το οικονομικό «πόλεμο» του Τόλη Βοσκόπουλου: «Φτάσαμε στον πάτο»
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα»
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κάποιες γυναίκες του χώρου έκαναν ανήθικα σενάρια»
Παραλήρημα Ερντογάν για #Eurovision: «Να γιατί δεν πάμε, δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί»
Demy: «Δεν είμαι έγκυος. Δεν συζητάμε για εγκυμοσύνες γυναικών αν δεν έχει πει κάτι η ίδια»