Η σημαία της νίκης της Παπαρίζου, πέρασε στα χέρια της Φουρέιρα! Η Τερζή παραμένει κλειδωμένη στο ξενοδοχείο;

Σε ρυθμούς Eurovision κινούνται όλοι στη Λισαβόνα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εκεί βρίσκεται ο Γιάννης Πουλόπουλος από την πρώτη στιγμή και στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα και της Γιάννας Τερζή.

Χθες βράδυ, ο δημοσιογράφος του Star και της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο στην Ελένη. Συγκεκριμένα μιλάμε για τη σημαία που κρατά από το 2005 και τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου με το «My Number One»!

«Θέλω να στο δώσω σαν δώρο. Ξέρεις πόσο πολύ σε στηρίζω. Έφερε γούρι το 2005 και εύχομαι να φέρεις την πρώτη θέση στην Κύπρο», της είπε ο δημοσιογράφος.

Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, σημειώνοντας: «Μακάρι να σας κάνω περήφανους. Δεν ξέρω αν θα κάνω αυτό που έκανε η Έλενα, θα κάνω ο,τι καλύτερο μπορώ»

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή, ο δημοσιογράφος τόνισε: «Αυτή τη σημαία τη θεωρούσα πολύ γούρικη και ήθελα να τη δώσω στην Ελένη, γιατί είχε στεναχωρηθεί με κάποια μερίδα Ελλήνων που είχαν μιλήσει για αυτή λίγο πριν τη συμμετοχή της. Ήταν ένα δώρο καρδιάς και εύχομαι να της φέρει τύχη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο.

Στην εκπομπή Πρω1νό παρουσίασαν το απόσπασμα, που η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Μάλιστα η δημοσιογράφος, μεταξύ των άλλων- χιουμοριστικά είπε στην Ελένη Φουρέιρα ότι πήρε ειδική άδεια από την γυναίκα του για να της πει ότι είναι κούκλα!

Όσο τι είπε η Φαίη Σκορδά για την τραγουδίστρια;

Η παρουσιάστρια αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα και την εμφάνιση της, ενώ της έδωσε δίκιο σε όσα είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου, αφού η ίδια είχε πει πολλές φορές ότι ήθελε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό!

«...Το λέει η κοπέλα μου έλεγαν "όχι". Δεν πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις;», είπε μεταξύ των άλλων η Φαίη Σκορδά

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά, μεταξύ των άλλων, είπε: «Παιδιά εγώ αυτό θα αισθάνομαι το βράδυ, θα αισθάνομαι ότι θα εκπροσωπεί την Ελλάδα.»

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα που ακολουθεί:

 

Η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας στην κάμερα του Happy Day είπε: «Δεν υπάρχει δικαίωση και όλο αυτό το θέμα δεν με εκφράζει και δεν έχω καμία σχέση με εθνικιστικά θέματα…Και τις 43 χώρες τις σέβομαι! Και την Αλβανία τη σέβομαι γιατί εκεί γεννήθηκα. Ο διαγωνισμός αυτός ενώνει τις χώρες…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Για την Ελλάδα και τη Γιάννα Τερζή η Eurovision 2018 τελείωσε τη βραδιά του Α΄Ημιτελικού. Η χώρα δεν πέρασε μετά από μια εμφάνιση με πολλά προβλήματα επί σκηνής.

Από τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε Στη φωλιά των Κου Κου πως: «Η Γιάννα έχει αποφασίσει να πάρει αυτό που συνέβη πιο εσωτερικά. Χθες, σχεδόν δεν κατέβηκε κάτω από το ξενοδοχείο της, ήθελε να είναι στο δωμάτιό της. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη και θα ήθελε κάποια στιγμή να ανεβάσει ένα μήνυμα μέχρι τον τελικό για να εξηγήσει τι πήγε λάθος».

Σε συνέντευξη που έδωσε η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία ηγήθηκε των φωνητικών, αποκάλυψε τα εξής: «Ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό, εγώ δεν το πίστευα. Μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα, αλλά δεν… Η Γιάννα είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, είναι πολύ λογικό και όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε να περάσουμε στον τελικό και να φέρουμε μια καλή θέση. Όταν βγήκε στη βραδινή πρόβα, εκεί που ψηφίζουν οι κριτές, εκεί ήταν που έγιναν όλα τα λάθη. Ευτυχώς που δεν είχαμε τίποτα πιο επικίνδυνο, γιατί έσκασαν τα πυροτεχνήματα ενώ δεν έπρεπε και ήταν πολύ μπροστά. Είναι επικίνδυνα αυτά. Θα μπορούσε να τραυματιστεί».

Το παγωμένο κλίμα που επικράτησε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων περιέγραψε στην κάμερα και η Ειρήνη Ψυχράμη: «Η Γιάννα έφυγε γρήγορα γιατί ήταν και κουρασμένη και φορτισμένη. Εμείς καθίσαμε και απλώς είχαμε στιγμές σιωπής»

 
H Γιάννα Τερζή ωστόσο ανέβασε μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας το πρώτο της μήνυμα στα social media.
 
«Θέλω να σας πω για να μην νομίζετε πως είμαι εξαφανισμένη, θα πάρω τη σημερινή ημέρα για μένα και τις επόμενες μέρες θα τα πούμε όλα αναλυτικά, μαζί όπως κάνουμε πάντα. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ», είπε σε βίντεο.
 

 

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σούπερ Κική Vs. Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στην φαντασία μας»
Λύγισε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της συζύγου του: «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»
Η Άντζελα Γκερέκου πρώτη φορά για το οικονομικό «πόλεμο» του Τόλη Βοσκόπουλου: «Φτάσαμε στον πάτο»
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα»
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κάποιες γυναίκες του χώρου έκαναν ανήθικα σενάρια»
Παραλήρημα Ερντογάν για #Eurovision: «Να γιατί δεν πάμε, δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί»
Demy: «Δεν είμαι έγκυος. Δεν συζητάμε για εγκυμοσύνες γυναικών αν δεν έχει πει κάτι η ίδια»