Η Φουρέιρα έβαλε φωτιά και έκανε στάχτη και μπούλμπερη την σκηνή της Eurovision!

Στο μεγάλο τελικό η Κύπρος! Κορυφαίο επίπεδο, υψηλότατων διεθνών προδιαγραφών!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με την «εκρηκτική» σκηνική της παρουσία συνεπήρε η Ελένη Φουρέιρα το κοινό και τους τηλεθεατές της Eurovision, παρουσιάζοντας το Fuego στη σκηνή του Α’ Ημιτελικού.

Σαν να πήρε στην κυριολεξία φωτιά η σκηνή με την ίδια να την αναζωπυρώνει και να δημιουργεί πρωτοφανή πύρινη λαίλαπα για την Κύπρο!

Φορώντας την απαστράπτουσα ολόσωμη φόρμα της και πλαισιωμένη από τέσσερις χορεύτριες, η εκπρόσωπος της Κύπρου βγήκε στη σκηνή στο τέλος του διαγωνιστικού μέρους, στην 19η θέση, λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία του κοινού.

H Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στη σκηνή της Altice Arena στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας ερμηνεύοντας το "Fuego" που έγραψε o Άλεξ Παπακωνσταντίνου. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής φέρει την υπογραφή της Sacha Jean-Baptiste.
 
Sexy, όμορφη και γεμάτη ενέργεια η Ελένη κατάφερε να ξεσηκώσει όσους βρέθηκαν απόψε το βράδυ στο στάδιο. Με το τέλος της εμφάνισής της το στάδιο σύστηκε από χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού.
 
Η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις! Το stage performance θύμισε shows υψηλότατων προδιαγραφών όπως αυτά της J Lopez, Rihanna, Beyoce! Με την μοναδική της εμφάνιση στη σκηνή να μαγνητίσει τα βλέμματα και να συγκεντρώσει την βαθμολογία, που της χάρισε μια θέση στον τελικό! Τόσο η ερμηνεία όσο και η σκηνική παρουσία της ήταν αρκετά ώστε να μας κάνουν να πανηγυρίσουμε την πρόκριση!
 
Η Ελένη κατάφερε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη Λισαβόνα να κερδίσει τους φανς του διαγωνισμού. Τα προγνωστικά στην αρχή την έδιναν σε χαμηλή θέση, η τραγουδίστρια όμως τα ανάτρεψε όλα με την εμφάνιση της.
 
Αυτή τη στιγμή η Κύπρος φιγουράρει στην πρώτη θέση του τελικού. Λέτε να καταφέρει να ρίξει από το θρόνο της το μεγάλο φαβορί το Ισραήλ; 
 

Οι δέκα χώρες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό είναι:

Αυστρία, Εσθονία,  Κύπρος,  Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φινλανδία, Ιρλανδία. Δυστυχώς η Ελλάδα έμεινε εκτός. 

Να υπενθυμίσουμε ότι στον τελικό βρίσκονται η διοργανώτρια Πορτογαλία και οι Big 5 (Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία).

Τον καλύτερό της εαυτό έδωσε και η Γιάννα Τερζή στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2018. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή της Altice Arena και ήταν πραγματικά εξαιρετική, στη διεκδίκησή της για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Η Γιάννα Τερζή εμφανίστηκε στην 14η θέση και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την ερμηνεία της και την σκηνική της παρουσία. Το τραγούδι «Όνειρό μου» είναι σε μουσική και στίχους Γιάννας Τερζή, Άρη Καλημέρη, Μιχάλη Παπαθανασίου και Δημήτρη Σταματίου. Τη σκηνοθετική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής έχει η Chali Jennings.

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση της Γιάννας Τερζή…

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»