Το σεξοριάλιτι του ΑΝΤ1 ξεκίνησε! Τα ζευγάρια και οι singles είναι έτοιμοι για όλα…

Το Game of Love με τον Χάρη Χριστόπουλο έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σ’ ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο 4 ζευγάρια αποχωρίζονται τα ταίρια τους και αναμειγνύονται με ακόμα 6 singles.  Στο 1ο επεισόδιο που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας, ο Χάρης Χριστόπουλος υποδέχτηκε τους τηλεθεατές… πέφτοντας από τον αέρα και σύστησε τα 4 ζευγάρια. Εκείνα μίλησαν για τη σχέση που έχουν, όσα τους δένουν και πως σκοπεύουν να αντιδράσουν, αν κάποιος άλλον φλερτάρει με το ταίρι τους ή προχωρήσει το φλερτ του…

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Γιάννης και Μικαέλα

 

Παναγιώτης και Στεφανία

 

Δημήτρης και Αγγελική

 

Παναγιώτης και Στέλλα

 

Οι singles μπαίνουν στο παιχνίδι με άγριες διαθέσεις…

ΟΙ SINGLES

Άννυ

 

Σωτήρης

 

Νάνσυ

 

Βασίλης

 

Μαρίνα

 

Μάνος

 

Δείτε την έναρξη του Game of Love:

 

Λίγο πριν μπουν στο ξενοδοχείο για να γνωρίσουν και τους υπόλοιπους παίκτες του Game of Love, δύο από τα ζευγάρια ήρθαν αντιμέτωπα με μια πρόκληση που δεν περίμεναν και ήταν άκρως σοκαριστική κυρίως για τα κορίτσια… Ο Χάρης Χριστόπουλος ανακοίνωσε στον Παναγιώτη και τη Στέλλα, πως πρώτα θα μπει ο Παναγιώτης στο παιχνίδι και η Στέλλα θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες. Αντίστοιχα η Αγγελική θα μπει μόνη της στο παιχνίδι και σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει και ο σύντροφος της ο Δημήτρης.

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να αποχωρήσω από το παιχνίδι και να μείνει ο Παναγιώτης σοκαρίστηκα! Ακόμα σοκαρισμένη είμαι» είπε η Στέλλα χωρίς να μπορεί να συνεχίσει τα λόγια της. «Η αλήθεια είναι ότι εγώ την πήρα πιο θερμά την απόφαση αυτή, γιατί έχω ήδη μέσα στο μυαλό μου ότι ούτως η άλλως θα είμαστε σαν δύο ξένοι. Την απόφαση τη βλέπω θετικά ώστε να μην κινήσουμε υποψίες» είπε αντίστοιχα ο Παναγιώτης.

Δείτε εδώ την αντίδραση των ζευγαριών:

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του βγήκαν στον αέρα επηρεασμένοι από όλο αυτό το κύμα μηνυμάτων και φυσικά δεν θα γινόταν να μην το σχολιάσουν. Διάβασαν πάρα πολλά tweets, ωστόσο, υποσχέθηκαν πως θα πουν περισσότερα αύριο, όταν θα έχουν μια καλύτερη εικόνα για το Game of Love.

«Έχει επηρεαστεί και το δικό μας πλατό. Μια διαφορετική αύρα έχει απλωθεί στον ΑΝΤ1 απόψε. Αυτό που συμβαίνει δεν το έχουμε ξαναζήσει. Είμαστε 21 χρόνια στον ΑΝΤ1 και ξαφνικά άρχισαν να έρχονται μηνύματα στα κινητά μας, στα social media. Επειδή ερχόμαστε τελευταία στιγμή εδώ δεν έχουμε και πολύ επαφή με την πραγματικότητα, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Πρέπει να μας δώσετε λίγο χρόνο γιατί μας την έχετε πέσει… τόσο άσχημα σήμερα, αλλά πρέπει να μας δώσετε λίγο χρόνο. Να δούμε τι γίνεται, να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και αύριο θα επανέλθουμε. Πιο ενημερωμένοι, πιο προετοιμασμένοι…», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε τι έγινε στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα με το Game of Love…

Η Φαίη Σκορδά, είπε ότι δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει, αφού η πρεμιέρα ήταν πολύ "light" σε σχέση με αυτό που θα ακολουθήσει. 

Όσο για την Κλεοπάτρα Πατλάκη; Η ίδια δεν ήξερε τι να πει για αυτό που είδε, ενώ εκμυστηρεύτηκε στον αέρα της εκπομπής ότι αν δεν "έπρεπε" να το δει δεν θα άντεχε ούτε για δύο λεπτά.

«Βλέποντας το, ίδρωσα... και έβλεπα να περνάει από μπροστά μου ο Γιώργος Αγγελόπουλος- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να μου λένε τώρα σε θέλω τι θα πεις....τώρα θα τα πληρώσεις όλα...Γιατί λίγα έχω πει εγώ για την κοπέλα;..», είπε μεταξύ των άλλων η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

ΠΗΓΗ: Zappit/Youweekly

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!