Wow! Η Φουρέιρα έκανε ρεκόρ εκτίναξης στην κορυφή των προγνωστικών της Eurovision!

Έχει κάνει τη μεγαλύτερη άνοδο, αυτό δεν έχει συμβεί με καμία χώρα ποτέ! Η Ελένη έκανε την πρώτη της πρόβα και έκανε τους Ευρωπαίους ειδικούς του διαγωνισμού να μείνουν με το στόμα ανοικτό! Εμφανίστηκε στην σκηνή και έβαλε κυριολεκτικά φωτιά σε χώρες και εταιρείες στοιχημάτων!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εκεί που ήταν αμφιλεγόμενο το αν θα κατάφερνε να περάσει καν στο τελικό, έκανε την ανατροπή όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι είναι η μόνη χώρα που δεν θα χρησιμοποιήσει κάποια εντυπωσιακά props για να ανεβάσει την συμμέτοχη, αφού η ίδια η τραγουδίστρια το λίκνισμα και το μπρίο της είναι αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Και από την πρώτη της πρόβα τα κατάφερε!

Η Ελένη Φουρέιρα με την ομάδα της πραγματοποίησε την πρώτη σης πρόβα στη σκηνή της Λισσαβόνα και έβαλε φωτιά τόσο με την εμφάνιση και το χορευτικό της, όσο και στα γραφεία στοιχήματος ανεβάζοντας κατακόρυφα τις επιδόσεις της.

Η χορογραφία της Shacha jean Baptiste και ο τρόπος που την εκτελεί η Ελένη, έβαλαν πραγματικά φωτιά στην σκηνή!

Όλοι οι Eurovision youtuber μιλούν για την στιγμή που η καλλονή που μας εκπροσωπεί μαστιγώνει την φωτιά με τα μαλλιά της!

Ενώ το εντυπωσιακό body γεμάτο με κρύσταλλα στα χρώματα του κίτρινου, κόκκινου, ροζ, φούξια και μπλε δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου (που ντύνει Beyonce και JLo) δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν! Σου κόβει την ανάσα αφού βλέπεις φάτσα φόρα το εντυπωσιακά καλλίγραμμο κορμί της τραγουδίστριας!

Σύμφωνα με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, έχουν ραφτεί τέσσερα ρούχα επί δύο δηλαδή σύνολο οκτώ για την Ελένη που πάει στον διαγωνισμό με την Κύπρο! Στην αυριανή πρόβα, η τραγουδίστρια φαίνεται πως θα επιλέξει ολόσωμη φόρμα μπλε χρώματος και κάθε μέρα θα αλλάζει ρούχο για να δει πως γράφει το καθένα με τα φώτα αλλά και το στήσιμο στη σκηνή που έχει επιλέξει!

Ο δε χορεύτριες που την πλαισιώνουν κάθε άλλο παρά της κλέβουν την παράσταση! Όλες μαζί χορεύουν χωρίς αύριο με απόλυτο συγχρονισμό!

Ενώ και στις τρεις πρόβες που έγιναν την πρώτη μέρα στην Arena που φιλοξένει τον διαγωνισμό ήταν κατάμεστο από δημοσιογράφους σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα τραγούδια και είναι η μόνη που καταχειροκροτήθηκε και τις τρεις φορές!

Το εντυπωσιακό βεβαία είναι ότι βγαίνουν όλοι ο ένας μετά τον άλλο σε βιντεάκια και εκθειάζουν και την φωνή της και ξεμπροστιάζουν όσους λένε ότι δεν τραγουδά! Ο ξένοι! Και την συγκρίνουν με μεγάλα ονόματα της μουσικής!

H Κυπριακή και Eλληνική αποστολή της Eurovision είναι ήδη στη Λισσαβόνα!

Η Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι που μας εκπροσωπεί "Fuego" στις αρχές του διαγωνισμού βρισκόταν στην 27η με 26η θέση.

Λίγες ημέρες πριν βρέθηκε στην 20η ενώ οι πιθανότητες να περάσουμε στον τελικό κρεμνιόντουσαν από μια λεπτή γραμμή αφού μας έδιναν μεταξύ 10ης και 11η θέσης.

Μετά την πρόβα η Κύπρος ανέβηκε ξαφνικά στην 14η θέση και αμέσως εκτινάχτηκε στην 9η όσον αφορά στον τελικό ενώ όπως δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων η Κύπρος περνά άνετα στον τελικό καταλαμβάνοντας μάλιστα μια θέση από την 5η θέση μέχρι και την 1η στον πρώτο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 8 Μαΐου.

Όλα βέβαια είναι ρευστά και όπως όλα δείχνουν η δυναμική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα αλλάζει θετικά τα δεδομένα της κυπριακής αποστολής! Ανυπομονούμε για τον πρώτο ημιτελικό!
 
Το πιο αστείο από όλα βέβαια είναι η δήλωση της Εύης Παπαμιχαήλ στο press conference για την Κύπρο που δήλωσε ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό! Που και με ποιους; Ούτε χώρο δεν έχουμε για να μην μιλήσουμε γα όλα τα άλλα… κλάψαμε

«Χθες, μετά την πρώτη πρόβα, η Ελένη ήταν 8η. Θυμίζω ότι πριν ανέβει στη σκηνή ήταν 20η. Έχει κάνει τη μεγαλύτερη άνοδο, αυτό δεν έχει συμβεί με καμία χώρα ποτέ. Έπεσε μία θέση, αλλά το θεωρώ εντελώς αμελητέο… Γιατί μην ξεχνάτε ότι χθες έκαναν εννέα ακόμα χώρες πρόβα. Είναι λογικό κάποιοι να εντυπωσιαστούν, να δουν πράγματα που ίσως δεν φαντάζονταν από τα βίντεο κλιπ και τις εμφανίσεις που έβλεπαν όλο το διάστημα. Αλλά η 9η θέση είναι πολύ σημαντική», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την Κύπρο και την Ελένη Φουρέιρα.

Όσον αφοράς την Ελλάδα, είπε: «Η Ελλάδα χθες μετά την πρώτη πρόβα είχε πέσει στην 11η θέση από τη 10η, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στην 14η».

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος…

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη