H Κυπριακή και Eλληνική αποστολή της Eurovision είναι ήδη στη Λισσαβόνα!

Η Ελένη Φουρέιρα, έχοντας στις αποσκευές της τις καλύτερες ευχές των φανατικών θαυμαστών της αλλά και όλων των Κύπριων φαν του διαγωνισμού της Eurovision 2018 αναχώρησε για τη Λισαβόνα όπου θα διεξαχθεί φέτος ο διαγωνισμός. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία άκουσε τα... απίστευτα μέχρι τελικά να χρησιμοποιήσει το εισιτήριό της στο Ελευθέριος Βενιζέλος και να φύγει επιτέλους για τη Λισαβόνα, δείχνει να είναι σε πολύ καλή διάθεση και να διαθέτει πολλή ενέργεια για να τη δώσει στη σκηνή του Altice Arena που θα φιλοξενήσει τις τρεις μεγάλες βραδιές, αυτές των ημιτελικών και φυσικά του μεγάλου τελικού.

Μάλιστα, σήμερα στις 18:40 (ώρα Κύπρου) θα γίνει η πρώτη τεχνική πρόβα της Κυπριακής αποστολής, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τους συντελεστές οι οποίοι και θα κρίνουν ποιες διορθώσεις ή αλλαγές πρέπει να κάνουν. 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της τραγουδίστριας από τη στιγμή της αναχώρησής της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Στον δρόμο για τη Λισαβόνα και η Γιάννα Τερζή και φυσικά όλη η ελληνική αποστολή που θα εκπροσωπήσουν στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια "πετούσε" στις 15,00 για την πορτογαλική πρωτεύουσα προκειμένου να είναι και εκείνη παρούσα στην πρώτη πρόβα στη σκηνή όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός. Μαζί της βέβαια η Βικτώρια Χαλκίτη και η Ειρήνη Ψυχράμη που θα της κάνουν φωνητικά όπως βέβαια και το υπόλοιπο team επαγγελματιών της ελληνικής αποστολής που θα βάλει τα δυνατά της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πρώτη πρόβα είναι αύριο το απόγευμα, όπως και της κυπριακής αποστολής.

Στο πλευρό της Γιάννας, επίσης, ο φύλακας άγγελός της, η μητέρα της που τη στηρίζει όσο κανένας σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της καριέρας της. Οι δύο γυναίκες ήταν συνεχώς μαζί στο αεροδρόμιο Ελεύθεριος Βενιζέλος, όμως, δεν έγινε γνωστό αν θα την ακολουθήσει στη Λισαβόνα ή θα επιλέξει να πάει να τη βρει λίγες ημέρες αργότερα.

Μέχρι στιγμή, πάντως, οι φαν της Eurovision δίνουν την Γιάννα Τερζή και το τραγούδι της Όνειρό μου στον τελικό, που σημαίνει ότι τη θεωρούν δεδομένη στη μεγάλη βραδιά ενώ κάποιοι άλλοι τη θέλουν και μέσα στην τελική δεκάδα.

Από εμάς... Καλή επιτυχία! 

Την πρώτη της πρόβα έκανε η Γιάννα Τερζή στην Πορτογαλία. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή στο Altice Arena και ερμήνευσε το κομμάτι της, «Όνειρό μου».

Φόρεσε το φόρεμα που θα βάλει και την βραδιά του ημιτελικού και μας έδειξε πώς θα παρουσιαστεί στην ζωντανή της εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα.

Φορούσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα, με μεγάλα μανίκια. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο στιλ της, είναι η επιλογή της να βάψει το αριστερό της χέρι μπλε.

Δείτε την εμφάνισή της επί σκηνής

Δειτε Επισης

Νέο «διάγγελμα» Λιάγκα για την #Eurovision - Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έστειλαν έναν gay και έναν μαύρο»
Nemo: «Ξύπνησα και δεν ήταν όνειρο, σας ευχαριστώ που ακούσατε την ιστορία μου» - Η φωτο με την Σάττι
#SurvivorGR Spoiler: Aποχώρησε οικειοθελώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!
Οργή Μαργαρίτη Σχοινά για την #Eurovision: «Απαγόρευσαν την ευρωπαϊκή σημαία» – Τι υποστήριξε η #EBU
Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Άλεξ Παναγή, τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη #Eurovision
#MasterChefGR: Η Χριστίνα Χριστοφή επέστρεψε, έριξε την «βόμβα» & άλλαξε τον αρχηγό - Ο πρώτος υποψήφιος
#SurvivorGR: Το τσιφτετέλι της Αλέινα άναψε φωτιές στους Γιώργηδες & οδήγησε τον Χριστόφορο στον τάκο
To έξαλλο διάγγελμα του Γιώργου Λιάγκα για την #Eurovision - Άστραψε & Βρόντηξε - Ξέσπασε & Κατακεραύνωσε
Το παράδοξο στη βαθμολογία του Ισραήλ προκαλεί ερωτηματικά - Το πριν & μετά της πολυσυζητημένης συμμετοχής
Τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου και η αλήθεια για την υγεία της Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου»