Ακόμα ένα φαβορί αποχώρησε από το MasterChef!

Άλλη μια αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο MasterChef.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι δύο ομάδες έφτασαν στο συμβούλιο και άκουσαν τον απολογισμό της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef. Οι κριτές βαθμολόγησαν υψηλότερα τα πιάτα της μπλε ομάδας και έτσι Χρήστος Γλωσσίδης, Γιώργος Φασιλής και Τιμολέων Διαμαντής οδηγήθηκαν στον εξώστη για να παρακολουθήσουν χωρίς άγχος τους συμπαίκτες τους να διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο διαγωνισμό. Σάββας Ληχανίδης, Δημήτρης Τσίκιλης και Αργυρης Αγλαμίσης φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και κλήθηκαν να αντιγράψουν το απαιτητικό και πολύπλοκο πιάτο του executive chef Αστέριου Κουστούδη, με βασικό υλικό το ορτύκι σε μια ώρα και σαρανταπέντε λεπτά.

Ο Σάββας Ληχαννίδης, ο Αργύρης Αγλαμίσης και ο Δημήτρης Τσίκιλης έβαλαν τα δυνατά τους, προκειμένου να καταφέρουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής. 

Tο αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τελικά Σάββας και Δημήτρης «κονταροχτυπήθηκαν» για το ποιος θα κρατήσει την ποδιά και θα παραμείνει στο σπίτι.

Ο Δημήτρης Τσίκιλης ήταν εκείνος τελικά που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους τέσσερις κριτές και εκείνος που αποχώρησε από το MasterChef.

Ο Πάνος Ιωαννίδης εξέφρασε τη δική του λύπη για την αποχώρηση του παίκτη που με τα αστεία του έδινε μια άλλη νότα μέσα στο διαγωνισμό. «Δημήτρη, ομολογώ ότι κάθε αποχώρηση κάθε παίκτη από το MasterChef είναι δύσκολη για εμάς. Εντελώς ειλικρινά και εντελώς ανθρώπινα σου λέω ότι η δική σου σήμερα, σίγουρα για όλους, αλλά και προσωπικά σε εμένα, θα μου στοιχίσει», ανέφερε συγκεκριμένα ο chef.

Πρώτος ο Αργύρης επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef κρατώντας σε αγωνία τους συμπαίκτες του για το τι συνέβη στη διαδικασία. Πάνω που ο Χρήστος Γλωσσίδης άρχισε να «τρελαίνεται» ο Σάββας έκανε την είσοδο του και τον υποδέχτηκαν με χαρά. Οι παίκτες είχαν να λένε για τις ιστορίες, αλλά και τα ανέκδοτα του Δημήτρη Τσίκιλη που τώρα θα τους λείψουν πολύ.

«Σίγουρα το σπίτι του MasterChef θα είναι πολύ διαφορετικό χωρίς τον Δημήτρη ήταν σίφουνας. Γέλαγε όλη μέρα, έλεγε ανέκδοτα. Περνάγαμε ωραία. Σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα χωρίς τον Μητσάρα» έλεγε ο Χρήστος Γλωσσίδης αναπολώντας τις ωραίες στιγμές που έζησαν στο σπίτι του MasterChef. Στον αντίποδα ο Τιμολέων Διαμαντής, φάνηκε απολύτως προσηλωμένος στον στόχο του τώρα που τον βλέπει να πλησιάζει. «Σίγουρα δεν χωράνε συναισθήματα σε αυτή τη φάση που είμαστε. Οκ! Έχουμε έρθει κοντά με κάποια άτομα, αλλά εγώ προσωπικά ήρθα μόνος μου και μόνος μου θα συνεχίσω και μόνος μου θα συνεχίσω μετά τον διαγωνισμό. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλαζονικό ή να φαίνομαι κακός, αλλά θέλω να συνεχίσω μέχρι τον τελικό», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης και η ατάκα του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του twitter.

Στην φωλιά των Κου - Κου βρέθηκε ο Δημήτρης Τσίκιλης μετά την αποχώρησή του από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef.

Ο 34χρονος αναφέρθηκε στα όσα έζησε στον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και.... στην κόντρα του με τη Μάγκυ! 

Συγκεκριμένα, στις πρώτες του δηλώσεις, ο Δημήτρης Τσίκιλης αναφέρθηκε στην έντονη αντίδρασή που είχε στην επιστροφή της Μάγκυς στο MasterChef από το οποίο είχε φύγει για το παιδί της όπως είχε πει!

Ο Δημήτρης Τσίκιλης δήλωσε: «Το είχα εξηγήσει. Δεν είχε να κάνει με τη Μάγκυ. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τη Μάγκυ. Ήταν η διαδικασία. Δεν ήταν θέμα φόβου. Είχα προσωπική κουβέντα με τον Τιμολέοντα και του είπα η μάνα μου η ίδια να ήταν, την ίδια αντίδραση θα είχα. Η διαδικασία ήταν το θέμα. Το συγκεκριμένο θέμα το έθιξα όχι απέναντι στη Μάγκυ. Απέναντι στην παραγωγή. Και με τη Μάγκυ μια χαρά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»