Χρανιώτης και Πρίαμος βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης λίγο πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τη συμμετοχή του στο Survivor μιας και θα βρεθούν στην ένωση των Μαχητών με τους Διάσημους.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 Ο Μάριος είπε: «Από τον καιρό που τελείωσε το survivor περίμενα αυτή την ένωση, ανυπομονώ… Δεν γνωρίζω αν η ένωση των δυο ομάδων θα είναι όπως πέρυσι και τι έχει στο μυαλό της η παραγωγή, αλλά ξέρω σίγουρα ότι θα τραγουδήσουν τα παιδιά και θα είναι ένα μεγάλο πάρτι που θα φάνε τα παιδιά. Η παραγωγή μου είπε να πάρω μαζί μου τα ρούχα μου, τα ρούχα που είχα πέρυσι και τα έχω μαζί μου. Θα δούμε… Το πρώτο είναι πάντα πρώτο. Δεν νομίζω ότι θα ξαναδούμε αυτά τα νούμερα, ό,τι κι αν προσπαθήσουν να κάνουν, είναι πάρα πού δύσκολο»! 

Τι απάντησε για τις προτάσεις που δέχθηκε; Θα τον δούμε σε κάποια εκπομπή; 

Ο Γιώργος είπε: «Έχω μια ανησυχία διαφορετικού τύπου γιατί τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι μας περιμένει εκεί. Ξέρω σίγουρα ότι δεν θα υπάρχει ταλαιπωρία. Δεν το λέω με καμία έπαρση τώρα, σίγουρα με καμία προσωπική έπαρση, αλλά ομαδική έπαρση. Νομίζω ότι υπήρχαν πολύ πιο ενδιαφέροντες συνολικά χαρακτήρες στο δικό μας παιχνίδι απ’ ότι σε αυτό. Έχουν επικεντρωθεί μάλλον στο κάστινγκ στο αθλητικό κομμάτι και όχι στο κομμάτι της προσωπικότητας. Οπότε σίγουρα αθλητικά μάλλον, συνολικά και πάλι λέω, είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά εμείς ίσως ήμασταν πιο αστείοι. Νομίζω ότι έχει χάσει λίγο αυτή τη σπιρτάδα, δεν συνέβη καμία φάρσα… Δεν συνέβη κάτι πιο απρόοπτο, δεν έχασε κάποιος μαγιό… Ήταν μάλλον τα πράγματα πιο αγνά και πιο ενδιαφέροντα. Χαίρομαι που δεν είμαι σε αυτό και έζησα αυτό που έζησα πέρυσι»! 

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο! Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι οι πρώην παίκτες του Survivor έφτασαν στην Δομινικανή Δημοκρατία, με σκοπό να δώσουν το παρών στο πάρτι της “Ένωσης” των δύο ομάδων που πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα στις επόμενες μέρες.

 
Η έκπληξη, που περιμένει τους Μαχητές και τους Διάσημους!
 
Ο λόγος για τον… Άκη Δείξιμο, ο οποίος θα βρεθεί στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, όπως και στο πρώτο survivor, και θα τραγουδήσει με τους παίκτες! 
 
Αρχικά πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία απολαμβάνει χυμό… καρύδας και σχολίασε: «Vamos a la playa!!!»!
 
Ενώ στην άλλη απεικονίζεται ο Άκης Δείξιμος με τον… Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και σχολίασε: «Φιλαράκια πλέον από πέρσι...με τον Μάριο Πρίαμο συναντιόμαστε συνήθως στα ομορφότερα νησιά!!!»!
 
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τον τραγουδιστή με τους δύο πρώην παίκτες – Γιώργο Χρανιώτη και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη - του survivor να εισβάλουν στο ριάλιτι!
 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι