Γιατί ήθελε o Μουρούτσος διαχωρισμό αντρών και γυναικών; Τι συνέβη με τη Λάουρα;

Όπως είχε αποκαλύψει η Σπυροπούλου στο συμβούλιο του Survivor, επιθυμία του Μουρούτσου  ήταν οι άντρες και οι γυναίκες της ομάδας των Διάσημων να μην κάνουν πολύ παρέα για να μην δώσουν δικαιώματα στο τηλεοπτικό κοινό  

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία των Διάσημων περί διαχωρισμού «αγοριών» και «κοριτσιών» και εξήγησε όλο το παρασκήνιο.

 

 

«Θεωρήσαμε ότι πρέπει να προφυλάξουμε τις σχέσεις μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν βρεθώ εγώ με μια κοπέλα στην παραλία και υπάρχει από πίσω μια κάμερα, χωρίς να ξέρει τι συζητάμε, με μια ωραία μουσικούλα από πίσω μπορεί να φαινόταν αλλιώς. Και δεν το θέλαμε οι άνθρωποι που έχουμε αφήσει πίσω στην Ελλάδα να παρεξηγήσουν πράγματα. Μας φόβισε η δύναμη της τηλεόρασης, η δύναμη που μπορεί να στηθεί κάτι χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε. Ο Μιχάλης είχε και μια προϊστορία, οπότε ξέραμε ότι δεν είναι και το καλύτερο σενάριο.
«Τι εννοείς προϊστορία;» τον ρώτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για να της απαντήσει εκείνος: 
«Για αυτά τα πράγματα που λέγανε για την Λάουρα όταν εκείνος βρισκόταν στην Ελλάδα. Γενικότερα ο κάθε κακοπροαίρετος έλεγε διάφορα που μπορεί να στεναχωρούσαν τον Μιχάλη».

Δείτε το βίντεο: 

 

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, στο πλαίσιο της παρουσίας του σήμερα στο Survivor Πανόραμα, αποκάλυψε πως όταν μπήκε στο παιχνίδι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ρωτούσε τους συμπαίκτες του “ποια είναι αυτή;”.

«Σεβασμός στην Κωνσταντίνα! Εγώ δεν την ήξερα την Κωνσταντίνα καθόλου! Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Ρώτησα… Δεν ξέρω αν της το είπαν τα άλλα παιδιά, γιατί τα ρώτησα. Μου έλεγαν “είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου”, λέω “ποια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;”. Απλά είπα τον “σεβασμό” γιατί δεν είχε αθληθεί και στα αγωνίσματα τα δίνει όλα. Οπότε είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που δεν έχει αθληθεί…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο Survivor Πανόραμα…

 

Όλοι οι παίκτες αναγνωρίζουν την αγωνιστικότητα και τις νίκες της Δαλάκα- το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, είπε: « Είναι τρομερά ανταγωνιστικό κορίτσι, γιαυτό και ζει το Survivor σε όλη του την ένταση. Από κει και πέρα, περιμένει πως και πως να αγωνιστεί!».

Επιπλέον, είπε « Αν έβγαινε θα ήταν συναισθηματικό σοκ, γιατί έχει ξεχάσει ότι είναι παιχνίδι και η πραγματικότητα είναι έξω από το παιχνίδι» .Όσο αφορά το κομμάτι της συμβίωσης, τόνισε: «Δεν θα έλεγα ότι την ξέρω καλά.... Δεν μπήκα στην διαδικασία να την ψυχολογήσω!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της