Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο MasterChef!

Ένας ακόμη παίκτης έβγαλε τη ποδιά του και αποχώρησε από το MasterChef.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα στο MasterChef ήταν οι Κωνσταντίνος Συμεωνίδης και Τζώρτζης Παπανικολάου. Οι δύο διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο του Χρήστου Βέργαδου.

Ο γνωστός pastry chef έβαλε δύσκολα στους δύο υποψήφιους, οι οποίοι έπρεπε να ακολουθήσουν τη συνταγή κατά γράμμα για να τους βγει όπως έπρεπε.

Το γλυκό ονομάζεται “Καλδέρα” και ήταν μία μους σοκολάτα με κάρδαμο… Από πάνω βρισκόταν ένα κραμπλ σοκολάτας… Επίσης υπήρχαν μάνγκο, ανανάς, passion fruit μαζί με φασόλι βανίλιας. Στο χείλος του ποτηριού υπήρχε ένα καπάκι από σοκολάτα, όπου κάτω από αυτή στηριζόταν ένα σοκολατάκι με τόνγκα. Όλα αυτά στηρίζονταν στον κρατήρα, στην Καλδέρα της συνταγής, που ήταν βραχάκια σοκολάτας.

Η ατυχία, όμως, χτύπησε την πόρτα του Κωνσταντίνου, ο οποίος είδε το καπάκι σοκολάτας να πέφτει μέσα στο ποτήρι. Και αυτό ήταν το στοιχείο που του στέρησε την παραμονή του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου συγκέντρωσε 30 βαθμούς έναντι 27 του Κωνσταντίνου.

 

Τέλος μια αποκάλυψη έγινε στο MasterChef, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε.

Όπως λοιπόν είπε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής, ο ίδιος γνωρίζεται από πολύ παλιά με τον Αργύρη.

Οι δυο τους μάλιστα ήταν μαζί στη σχολή μαγειρικής.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας το βράδυ της Τρίτης, οι κριτές ρώτησαν τους διαγωνιζόμενους του MasterChef αν υποθετικά θα ψήφιζαν τον Αργύρη, τον αρχηγό δηλαδή της ομάδας τους, αν εκείνος δεν είχε κερδίσει την ασυλία.

Όταν έφτασε η σειρά του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη να απαντήσει την ερώτηση, εκείνος αποκάλυψε πως με τον Αργύρη γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού βρίσκονταν στην ίδια σχολή και πως η καρδιά του του υπαγόρευε πως θα ήταν ο τελευταίος που θα ψήφιζε…

«Με τον Αργύρη γνωριζόμαστε από πολύ παλιά. Ήμασταν συμμαθητές στη σχολή. Τον ξέρω από 18 χρονών. Η καρδιά μου λέει ότι θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος εδώ μέσα που θα ψήφιζα, αλλά επειδή ψηφίζουμε με μαγειρικά κριτήρια, ναι θα τον ψήφιζα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

«Είναι η πρώτη φορά που το αναφέρεις αυτό. Δεν το ξέραμε. Δεν το έχετε ξαναπεί δηλαδή» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς που δεν έκρυψε την έκπληξη του.

«Εντάξει θεωρούμε ότι δεν είναι κάτι το οποίο χρειάζεται, τώρα κι εγώ έχω λίγο ένταση και μου βγήκε», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef, ο οποίος ανέφερε πως τουλάχιστον οι συμπαίκτες του το γνώριζαν.

Φυσικά από τη σκληρή κριτική δεν γλίτωσε και ο Τζώρτζης που δεν σταμάτησε να προκαλεί με τη συμπεριφορά του και όσα είπε στον Κωνσταντίνο, μόλις τελείωσε η δοκιμασία.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σούπερ Κική Vs. Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στην φαντασία μας»
Λύγισε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της συζύγου του: «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»
Η Άντζελα Γκερέκου πρώτη φορά για το οικονομικό «πόλεμο» του Τόλη Βοσκόπουλου: «Φτάσαμε στον πάτο»
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα»
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κάποιες γυναίκες του χώρου έκαναν ανήθικα σενάρια»
Παραλήρημα Ερντογάν για #Eurovision: «Να γιατί δεν πάμε, δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί»
Demy: «Δεν είμαι έγκυος. Δεν συζητάμε για εγκυμοσύνες γυναικών αν δεν έχει πει κάτι η ίδια»