Ποια ομάδα θα κερδίσει και ποιος παίκτης είναι ο υποψήφιος στο Nomads; Ο Μαυρίδης «καρφώνει» την Αποστολία και ο Λευτέρης τον Ζαμπίδη!

Η επιστροφή του Μάνου Πίντζη στο παιχνίδι και οι ζητοκραυγές Αλεξάνδρου-Ζώη
Ένταση στην ομάδα της Φωτιάς! Ο εκνευρισμός του Αλεξάνδρου και ο καβγάς με...
Συντριβή για την ηττημένη ομάδα με σκορ 5-0! Ποιοι κέρδισαν τη μάχη της επικράτειας;

Ο Μάνος Πίντζης μετά την πρόταση της παραγωγής να επιστρέψει στο παιχνίδι μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη, τελικά δέχτηκε και επέστρεψε κανονικά στην ομάδα των Ωκεανών.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήγε να το ανακοινώσει στους υπόλοιπους παίκτες, ο Μάνος Πίντζης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Αποστολία Ζώη να πετούν από τη χαρά τους και να ζητοκραυγάζουν. Ο Γρηγόρης φυσικά ρώτησε τον ηθοποιό πώς τελικά αποφάσισε να επιστρέψει στο παιχνίδι καθώς όταν τον πρόλαβε στο αεροδρόμιο, ο Μάνος χρειάστηκε αρκετή ώρα να σκεφτεί για να αποφασίσει τελικά. Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που τελικά δέχτηκε την πρόταση της παραγωγής να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Η ομάδα της Φωτιάς, λόγω και της ιδιότητας που έχουν να ασχολούνται κάποιοι με τηλεόραση, ραδιόφωνο, γενικά με τα Μέσα, νομίζω ότι αντιδρούν πολύ πιο ωραία στον φακό απ’ ότι εμείς. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο πολύ αληθινό το όλο τρέξιμο και το πανηγύρι υπέρ του Μάνου τη στιγμή που εβδομάδες πριν τον είχαν στείλει σε εμάς. Πιο πολύ θεωρώ λογικό αυτό που συνέβη σε εμάς, το ότι χαρήκαμε και είχαμε την έκπληξη στο πρόσωπό μας από το να τρέχουμε και πανηγυρίζουμε λες και είμαστε παιδάκια στο σχολείο», είπε ο Λευτέρης Παρασκευάς.

Δείτε όσα είπε ο Λευτέρης Παρασκευάς στο Nomads…

Ο εκνευρισμός ήταν έκδηλος στον αποψινό αγώνα επικράτειας στην ομάδα της φωτιάς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, την Αποστολία Ζώη και τη Μαντώ Γαστεράτου να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Κουρασμένοι οι παίκτες και εκνευρισμένοι που δεν καταφέρνουν να υπερτερήσουν των Ωκεανών, δημιουργήθηκε ανάμεσα στους παίκτες ένταση. Ο λόγος ήταν η ασυνενοησία των παικτών σε έναν αγώνα και ενώ αγωνιζόταν η Αποστολία. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φανερά κουρασμένος μετά από πέντε προσπάθειες στο ίδιο αγώνισμα, εξερράγη με την Αποστολία να προσπαθεί να δικαιολογηθεί και τη Μαντώ να παρεμβαίνει για να κατευνάσει τα πνεύματα. O εκνευρισμός ήταν έκδηλος σε όλους τους παίκτες. Το ίδιο σκηνικό, πάνω κάτω, με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, συνεχίστηκε και αργότερα, με τον νέο παίκτη από την Κύπρο, τον Λευτέρη, να έρχεται σε σύγκρουση μαζί του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο…

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Nomads ομάδα κέρδισε αγώνα συντρίβοντας τους αντιπάλους.

Νικητές της αναμέτρησης για την επικράτεια, κοινώς για το ποιος θα πάει παραλία και ποιος θα πάει βίλα, ήταν οι παίκτες των Ωκεανών. Οι μπλε συνέτριψαν τους κόκκινους αφού δεν τους άφησαν να πάρουν ούτε ένα ματς. Η ομάδα των Ωκεανών μάλιστα, θέλησε να αφιερώσει αυτή τη νίκη στην Όλγα Πηλιάκη που έφυγε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπαν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης. Ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισαν ότι οι Ωκεανοί ήταν καλύτεροι στο αγώνισμα και θα έπρεπε απλά να το παραδεχτούν στη Φωτιά, κάτι που δεν έγινε από κανέναν. Μάλιστα, ο Γιώργος είπε ότι ο καθένας θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την Αποστολία.

«Συγκινούμαι εύκολα δυστυχώς» δικαιολογήθηκε η Δήμητρα Φραντζή επειδή δάκρυσε όταν αντίκρυσε τις εκπλήξεις που της επεφύλλασσαν οι δικοί της άνθρωποι στο πακέτο που της έδωσε η παραγωγή.

Μέσα σε αυτό υπήρχαν αρκετά αγαπημένα προσωπικά της αντικείμενα αλλά και γράμματα ή σημειώματα των αγαπημένων της προσώπων. Εκεί που δάκρυσε η Δήμητρα ήταν όταν διάβασε μηνύματα από τις αδελφές της για τις οποίες είπε ότι τις αγαπάει πολύ. «Το χρειαζόμουν αυτό τελικά και δεν το είχα καταλάβει» διαπίστωσε η Δήμητρα όταν σκούπισε τα δάκρυά της.

Στο νέο επεισόδιο του Nomads, η ομάδα της Φωτιάς μένει στην παραλία και η ομάδα του Ωκεανού απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη βίλα, αφού κέρδισαν στο αγώνισμα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης στην παραλία κάνει παρέα με τον κολλητό του τον Νίκο Αναδιώτη και για ακόμα μία φορά «καρφώνει» την Αποστολία Ζώη λέγοντας πως η τραγουδίστρια πρέπει να μάθει πως κάποια πράγματα αν δεν τα κάνουμε καλά πρέπει να τα διορθώνουμε.

Τόσο οι κόκκινοι, όσο και οι μπλε έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους τον αγώνα της ασυλίας. Ποια ομάδα θα κερδίσει και με ποιο σκεπτικό θα ψηφίσει ο κάθε παίκτης; 

Μάλιστα, κάποιοι από τους παίκτες δεν διστάζουν να αποκαλύψουν πως θα ψηφίσουν εάν χάσουν. Ο Λευτέρης Παρασκευάς αποκάλυψε πως αν οι μπλε χάσουν εκείνος θα ψηφίσει τον Μιχάλη Ζαμπίδη γιατί θεωρεί πως στην παρούσα φάση είναι ο πιο αδύναμος.

«Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα θεωρούμουν εγώ ο αδύναμος κρίκος της ομάδας. Δεν θεωρώ ότι είμαι αδύναμος. Ο πιο αδύναμος είναι ο Μιχάλης και εκεί πέρα λογικά θα δώσω την ψήφο μου. Ο Μιχάλης είναι μια ηγετική μορφή στην ομάδα. Ο λόγος που ηγείται της ομάδας δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να κρύβομαι. Η προηγούμενη ψήφος μου προς τον Μάνο ήταν καθαρά για να σώσω εγώ τον εαυτό μου. Έχει τελειώσει αυτό».

Το πρωινό σχολίασε τις δηλώσεις του Λευτέρη για τον Μιχάλη Ζαμπίδη και δείτε τι ειπώθηκε! Ποιος θα είναι ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση, εάν η ομάδα του χάσει στο αγώνισμα για την ασυλία; 

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!

Στο σημερινό επεισόδιο Nomads, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα ομαδικής ασυλίας μεταξύ των ομάδων της Φωτιάς και των Ωκεανών.

Η ομάδα που θα νικήσει θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα προτείνει (με ομαδική ψηφοφορία) τον πρώτο μονομάχο για το αγώνισμα της Πέμπτης.

Στο σημερινό παιχνίδι θα παίξουν και οι δυο ομάδες ταυτόχρονα. Από την κάθε ομάδα θα αγωνιστούν 6 άτομα, για αυτό και οι νομάδες της Φωτιάς θα πρέπει να αφαιρέσουν έναν άντρα και μια γυναίκα από την ομάδα.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μεταφέρουν πρώτοι το μενταγιόν από την εκκίνηση στο τέρμα. Ξεκινώντας οι παίκτες θα πρέπει να ισορροπήσουν περπατώντας επάνω στις ξύλινες γέφυρες που θα κρατούν οι συμπαίκτες τους.
Στη συνέχεια θα πρέπει να περάσουν την ξύλινη πυραμίδα και να συνεχίσουν παρακάτω.

Στο επόμενο στάδιο θα πρέπει να πατήσουν επάνω στις ξύλινες βάσεις και βήμα- βήμα να περάσουν και την επόμενη γέφυρα.

Φτάνοντας στους πύργους θα πρέπει να ισορροπήσουν στις δοκούς και να καταφέρουν να φτάσουν στο τέλος για να κρεμάσουν το μενταγιόν. 
Στην περίπτωση που οι παίκτες πέσουν είτε από τις ξύλινες γέφυρες, είτε από τις ξύλινες βάσεις, θα πρέπει να ξαναγυρίσουν στην αρχή του εμποδίου. 
Η ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία, θα πρέπει να σημειώσει 5 νίκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι οποίες ωστόσο δεν είναι 100% επιβεβαιωμένες, οι Ωκεανοί θα καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία με την ομάδα της Φωτιάς να αναγκάζεται να δώσει τον πρώτο προτεινόμενο! Ποιος θα είναι αυτός; Η...Μαντώ Γαστεράτου! 

Δείτε το σχετικό trailer!

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων