Οι πρώτες δηλώσεις της Όλγας Πηλιάκη μετά την οικειοθελή αποχώρηση! Επέστρεψε συγκινημένη στην αγκαλιά του άντρα της και των παιδιών της!

H Όλγα Πηλιάκη πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads για προσωπικούς λόγους, παρά το γεγονός ότι στην μονομαχία την Πέμπτη κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό της, Μάνο Πίντζη. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη επέστρεψε Ελλάδα και η κάμερα του Πρωινού εξασφάλισε τις πρώτες της δηλώσεις από το αεροδρόμιο! 

Η ίδια ουσιαστικά δεν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποχωρεί, απλά είπε πως σίγουρα δεν πιέστηκε ποτέ και δεν λύγισε!

«Το NOMADS είναι μια εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και το μυαλό μου», παραδέχθηκε η Όλγα, ενώ απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα για τον λόγο που την έκανε να αποχωρήσει και άφησε να εννοηθεί πως ήταν καθαρά προσωπικός, λέγοντας μονάχα πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πιέστηκα ποτέ, δεν λύγισα ποτέ και, σίγουρα, δεν με κούρασε το να αγωνίζομαι και να προσπαθώ».

Δείτε όσα ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί:

Μετά τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του reality επιβίωσης, στην κάμερα της εκπομπής, ο Κώστας Τσούρος αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν κατανοεί τον λόγο της ξαφνικής αποχώρησης της.

Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, ανέφερε, πως συνάντησε την Όλγα μαζί με την οικογένεια της, σε ένα παιδικό πάρτι, το απόγευμα της Κυριακής, και ο γιος της, Δημήτρης, προσπαθούσε να τραβήξει τα μαλλιά της δέκα μηνών κόρη της.

«Τους συνάντησα σε ένα παιδικό πάρτι, τελείως τυχαία. Ήταν όλοι μαζί. Δεν ήθελα όμως να την ρωτήσω τον λόγο της αποχώρησης της. Δεν ήθελα να της ανοίξω την συζήτηση αυτή, γιατί δεν ξέρω τι συνέβη. Είμαι και διακριτική και εγώ. Ήταν και μικρή που προσπαθούσε να περπατήσει. Ήταν και ο γιος μου, ο Δημήτρης, που προσπαθούσε να ανέβει πάνω της, να της τραβήξει τα μαλλιά και πήγαινα εγώ και τον τράβαγα. Πωπω, ντροπή» ανέφερε, η Φαίη, ενώ τόνισε πως η Όλγα θα βρεθεί καλεσμένη, την Τετάρτη, στην πρωινή εκπομπή.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Το απόγευμα της Κυριακής η όμορφη Όλγα «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τον άντρα της, Στέλιο Χανταμπάκη.

Οι δυο τους, όπως μπορούμε να διακρίνουμε και από την φωτογραφία, ντυμένοι casual απήλαυσαν μια απογευματινή βόλτα. Εξάλλου είχε τόσα να πει το ζευγάρι… «Τα Χανταμπακακια ξανά μαζί!! #hantampakakia #olgapiliaki#stelioshantampakis #couple #inlove#together», ήταν η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία

 

Δειτε Επισης

Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»
Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!