Γιατί ο Γιώργος Μαυρίδης αναλαμβάνει την παρουσιαστή του Nomads;

Οι μαύρες μπλούζες, η επιστροφή της Ειρήνης στην Αθήνα και το έπαθλο της επικοινωνίας!Ένα συγκλονιστικό αγώνισμα αρχηγών παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Nomads.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Από το επεισόδιο αυτό δεν έλειψαν τα ευτράπελα, οι τραυματισμοί και οι ξαφνικές αποχωρήσεις.

Την ώρα που οι δύο ομάδες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν άντεξε και πέταξε τα καρφιά του στον Νίκο Αναδιώτη και στον Γιώργο Μαυρίδη!

Ο παρουσιαστής θέλοντας να δημιουργήσει την ίντριγκα και να ανάψουν τα αίματα ρώτησε τον Μαυρίδη γιατί αυτός και ο Νίκος φορούν μαύρες μπλούζες ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα φοράει κόκκινα!

Ο Γιώργος Μαυρίδης με αφοπλιστικό ύφος του απάντησε πως τα κόκκινα είναι για πλύσιμο και ο καθένας φοράει αυτά που τον βολεύουν θέλοντας να λήξει την συζήτηση εκεί!

Ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο και τα βλέμματα όλων έπεσαν στην ομάδα των Ωκεανών οι οποίοι βρίσκονται στην παραλία και περνούν δύσκολα!

Μιλώντας στην κάμερα η Βασιλική Μιλλούση εξομολογήθηκε το δύσκολο βράδυ που πέρασε, η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ από την βροχή την υγρασία και τα κουνούπια και ξύπνησε κλαίγοντας! Η ίδια είπε μάλιστα πως με τα κλάμματά της ξύπνησε και τους συμπαίκτες της!

Στη συνέχεια, ανέφερε πως θέλει πολύ να κερδίσει τον αγώνα και το έπαθλο της επικοινωνίας γιατί θέλει πολύ να μιλήσει με τα δικά της άτομα!

Την ώρα που όλοι οι παίκτες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δύο ανακοινώσεις. Ο παρουσιαστής είπε πως η Ειρήνη Ζάχου, η οποία βρισκόταν στο νοσοκομείο, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ενώ η δεύτερη ανακοίνωση αφορούσε την Βασιλική Μιλλούση και την υποψηφιότητα που είχε βάλει για να είναι πρόεδρος των αθλητών! Ο Γρηγόρης λοιπόν της ανακοίνωσε πως εκλέχθηκε με 22 ψήφους ως πρόεδρος.

H ομάδα που τελικά κατάφερε να κερδίσει το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας είναι οι Ωκεανοί! 

Αφού η ομάδα της Φωτιάς έχασε το έπαθλο της επικοινωνίας οι παίκτες γύρισαν στη βίλα και ξεκουράστηκαν!

Όλοι εκτός από έναν δηλαδή, καθώς ο Νίκος Αναδιώτης ξεκίνησε δουλειά! Με ύφος τοπ κομμωτή ο Νίκος έκανε τον Γιώργο άλλο άνθρωπο!

Λίγο πριν τη μεγάλη αποχώρηση από το NOMADS και την μάχη ανάμεσα στο Μάνο Πίντζη και έναν ακόμη παίκτη από τους Νομάδες του Ωκεανού, είδαμε ίσως το πιο ανατρεπτικό συμβούλιο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης αντικατέστησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναλαμβάνοντας ρόλο παρουσιαστή στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1. Όχι δεν πρόκειται για οριστική αντικατάσταση, καθώς ο παίκτης των Νομάδων της Φωτιάς ξεκίνησε να κάνει απολαυστικές ερωτήσεις σε συμπαίκτες του και να τους τρολάρει.

Ο Γιώργος Μαυρίδης θα αναλάβει καθήκοντα παρουσιαστή, φέρνοντας στιγμές ευθυμίας, η οποία θα διαλυθεί από τη νέα κόντρα Μαυρίδη-Αποστολίας, για την ένταση που δημιουργήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας της, όταν η τραγουδίστρια δεν ακολούθησε τις οδηγίες του αρχηγού της. 

Εκείνη θα «επιτεθεί» εκ νέου τόσο στον Μαυρίδη, όσο και στον Αναδιώτη, που την αμφισβήτησε εξίσου. «Είχε μια αντίδραση αμφισβήτησης και αγένειας, και δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι αυτό εμένα με έχει χαλάσει, τι να σου πω ότι δεν με πείραξε;»

Ο Νίκος Αναδιώτης, δε, θα απαντήσει το απίστευτο, στην ερώτηση του παρουσιαστή, αν θα ξαναφορέσει το κόκκινο μπλουζάκι: «Αν μπορώ να το αποφύγω, δεν θα είχα πρόβλημα να μην το ξαναβάλω!» αποκαλύπτοντας ότι το γυαλί στην ομάδα έχει ραγίσει! Και ο νέος παίκτης, δε, θα μιλήσει για δύο υπο-ομάδες στη Φωτιά, και αυτός προσπαθεί να μείνει κάπου στη μέση.

Δείτε όλα όσα θα συμβούν στο αποψινό επεισόδιο.

Η Ειρήνη Ζάχου αποχώρησε από το Nomads και επέστρεψε από τις Φιλιππίνες στην Ελλάδα!

Όπως είδαμε, σε ένα αγώνισμα η Ειρήνη - παίκτρια πια της ομάδας του Ωκεανού - τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και μεταφέρθηκε στη Μανίλα προκειμένου να δουν πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της. Η γυμνάστρια έκανε αξονική η οποία έδειξε ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Το Πρωινό παρουσίασε τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή της 23χρονης γυμνάστριας στην Αθήνα. Όπως θα δείτε και εσείς στο ακόλουθο βίντεο, με αναπηρικό καροτσάκι και πατερίτσες επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την περίμεναν οι γονείς της με μία ανθοδέσμη και δώρα. 
Όπως είπε η Φαίη Σκορδά κατευθείαν από το αεροδρόμιο θα πάει στην Ευρωκλινική για να κάνει εξετάσεις και στη συνέχεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Πρωινό! 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της