Απίστευτο! Αποχώρησε ξανά οικειοθελώς ο Γιάννης Αϊβάζης! Το επικό τρολάρισμα και το το πρώτο του μήνυμα!

Το τηλεοπτικό κοινό κράτησε στο παιχνίδι την Μαρία Ματσούκα!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Εκτός Survival Secret βρίσκεται από σήμερα το βράδυ ο Ηλίας Δρούλιας, καθώς έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους. Οι τηλεθεατές επέλεξαν να κρατήσουν στην Κουρούτα την Μαρία Ματσούκα.

«Εντάξει, το είχα σκεφτεί, είχε περάσει από το μυαλό μου. Δεν πέφτω από τα σύννεφα, είναι ένα παιχνίδι, παίξαμε, χάσαμε. Όλα καλά. Σίγουρα πήρα πράγματα, δεν το συζητάμε, κέρδισα φιλίες, κέρδισα πράγματα από όλους τους παίκτες και νομίζω ότι ξεχώρισα ανθρώπους που θα τους μετράω στα δάχτυλα του χεριού μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Δρούλιας.

Δείτε όλα όσα είπε ο Ηλίας Δρούλιας πριν φύγει από το Survival Secret…

 

Οικειοθελώς αποχώρησε για δεύτερη φορά ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης από το παιχνίδι επιβίωσης του Έψιλον Survival Secret! 

Πολύς κόπος για να φτάσει κανείς ξανά στο ίδιο σημείο. Ο Γιάννης Αϊβάζης είχε αποφασίσει την πρώτη φορά να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survival Secret όταν η συμπαίκτρια του αποφάσισε να τον στείλει στην αντίπαλη ομάδα. Ο ηθοποιός όμως στη συνέχεια έφυγε για Σεϋχέλλες, όπου νίκησε στα αγωνίσματα έχοντας την ευκαιρία να πάει απευθείας στον ημιτελικό. Ο ίδιος ωστόσο επέλεξε να γυρίσει στις καλύβες. Η επιστροφή δεν έγινε έτσι απλά, αλλά με επικό καβγά στο συμβούλιο. Μέχρι το επόμενο πρωί ο Γιάννης Αϊβάζης είχε αποφασίσει να αποχωρήσει για δεύτερη φορά οικειοθελώς από το παιχνίδι. Κι έτσι δεν τον είδαμε ξανά…

Ο Γιάννης Αϊβάζης κέρδισε στα παιχνίδια που έγιναν στις Σεϋχέλλες και επέστρεψε στο Survival Secret. Η παραγωγή του έδωσε την ευκαιρία να πάει απευθείας στον ημιτελικό, ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει στις καλύβες.

Ο γνωστός ηθοποιός έπρεπε να επιλέξει ακόμα ένα άτομο που ήταν στις Σεϋχέλλες, προκειμένου να γυρίσουν μαζί στο παιχνίδι και επέλεξε τελικά τον Στάθη Λίτσα.

Μόλις, λοιπόν, ο Γιάννης Αϊβάζης μπήκε στο συμβούλιο ξεκίνησε καβγά με τον Κωνσταντίνο Δρούλια, ενώ στη συνέχεια και η Πωλίνα Τριγωνίδου τσακώθηκε μαζί του.

Ο Αϊβάζης, λοιπόν, σύμφωνα με τους κανόνες, έπρεπε να επιλέξει σε ποια ομάδα θέλει να πάει. Ο ίδιος αποφάσισε να πάει στους Αγωνιστές, με αποτέλεσμα ο Λίτσας να πάει στους Αετούς.

Οι δυο τους, όμως, δεν έκατσαν πολύ στο παιχνίδι, καθώς σήμερα το πρωί αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συνέβη και οι δυο τους πήραν την απόφαση να φύγουν από την Κουρούτα και συνεπώς οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Nωρίτερα, πάντως, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας είχε σχολιάσει το εξής: «Αν ο Γιάννης θέλει να έρθει να κερδίσει εντυπώσεις στο παιχνίδι, να του θυμίσω ότι εμείς έχουμε γένια, μαλλιά, είμαστε αδύνατοι 15 κιλά, δεν είμαστε ούτε ξυρισμένοι, ούτε χτενισμένοι, ούτε με 20 κιλά παραπάνω, ούτε πήγαμε σπίτια μας στις οικογένειές μας. Αποχώρησε οικειοθελώς επειδή δεν του άρεσε το παιχνίδι και ξαναγύρισε να μας λογοκρίνει για αυτά που είπαμε. Κωλοτούμπες δεν σηκώνονται εδώ πέρα».

Δείτε όλα όσα είπαν οι παίκτες: 

Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Φωλιά των Κου Κου που τρόλαρε τον Γιάννη Αϊβάζη με μοναδικό τρόπο…

Δείτε τι έκαναν:

Πριν λίγη ώρα, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέβασε το πρώτο του μήνυμα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χωρίς όμως να αναφέρει τον ακριβή λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει έτσι ξαφνικά από το παιχνίδι.

«Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του με ανάμεικτα συναισθήματα! Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε όλο αυτό το καιρό!! Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου σε όλους αυτούς που εργάζονται ( περίπου 160 άτομα ) σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα οικονομικά !! Συγχαρητήρια στην παραγωγή , στο κανάλι και όσους συμβάλλουν να έχουν δουλειά τόσοι πολλοί άνθρωποι !! Σίγουρα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τον λόγο που αποχώρησα έτσι ξαφνικά … Σίγουρα θα απαντήσω όταν έρθει η ώρα … Απλά νιώθω την ανάγκη να πω ότι : «ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ» Καλή καρδιά σε όλους…», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο διάσημος ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»