Το φιλί στο στόμα του Αλεξάνδρου στην Κολέτσα! Τι θα δούμε σήμερα στο Nomads!

Αναστάτωση έφερε ο νέος παίκτης από την Κύπρο στο Nomads. 
Αποφασισμένος και χωρίς να «μασάει» τα λόγια του με το που πήγε έδωσε το «στίγμα» του. Δείτε εδώ!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου μπήκε στο παιχνίδι και η παραγωγή έδωσε στην ομάδα των Ωκεανών την ευχέρεια να κρατήσουν τον νέο παίκτη ψηφίζοντας κάποιον να πάει στην ομάδα της φωτιάς. Ο Μάνος Πίντζης δήλωσε στους συμπαίκτες του πως δεν γυρνάει πίσω στην παλιά του ομάδα και αν τον ψηφίσουν θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιστρέφοντας Ελλάδα.
 
 
Μετά το ξέσπασμα του Μάνου Πίντζη η ομάδα των Ωκεανών δεν κράτησε τον παίκτη και επέλεξε να μείνει ενωμένη. Ο νέος παίκτης για μια εβδομάδα δεν θα παίξει και θα έχει ασυλία.  Εκείνος αρνήθηκε την ασυλία και θέλησε κανονικά να παίξει και να βγει υποψήφιος. Δείτε εδώ τις αντιδράσεις και την εξέλιξη!
 
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια του Nomads έστειλε τις ευχές στον γιο του που είχε γενέθλια.
 Ο Αναστάσης έγινε τεσσάρων χρονών αλλά ο παρουσιαστής βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το ριάλιτι και όπως σας ενημερώσαμε οι συνεργάτες τους του έκαναν τούρτα έκπληξη για τον γιο του.
«Σε αυτό το σημείο θέλω να πω στον γιο μου χρόνια πολλά που είχε γενέθλια πριν δύο μέρες. Και επειδή ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμα στην εκπομπή και δεν έχει κοιμηθεί…Αναστάση μου σ’αγαπώ πολύ, χρόνια πολλά, να ‘σαι γερός κι ευτυχισμένος».
 

Η Μαντώ Γαστεράτου κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικράτειας του Nomads «λύγισε». 
Η ραδιοφωνική παραγωγός έχασε ενώ έπαιζε με την αντίπαλη ομάδα και ξέσπασε. «Εξαιτίας μου χάσαμε, έπεσα σαν λαπάς. Είμαι στενοχωρημένη και νευριασμένη με τον εαυτό μου. Έχω μπει φοβισμένη πάλι…». Οι συμπαίκτες της προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν αλλά εκείνη δεν μπορούσε να ησυχάσει.

Ποια ομάδα κέρδισε;
Οι ομάδες του Nomads έδωσαν σκληρή μάχη στην αρένα στο αγώνισμα επικράτειας. Η ομάδας της φωτιάς μπήκε με τον νέο παίκτη στον αγώνα και κονταροχτυπήθηκε με την ομάδα των ωκεανών. Ποια ομάδα τελικά κατάφερε να κερδίσει την επικράτεια; Τελικά η ομάδα της φωτιάς κέρδισε και γύρισε στη βίλα ενώ η ομάδα των ωκεανών επέστρεψε στην παραλία.

Μετά τον αγώνα επικράτειας του Nomads εκπλήξεις περίμεναν τους παίκτες. 
Η ομάδα που κέρδισε ήταν της φωτιάς και επιστρέφοντας στη βίλα οι παίκτες υπήρχε στρωμένο τραπέζι και σεφ να φτιάχνουν σούσι. Ενώ η ομάδα των ωκεανών επέστρεψε στην παραλία όπου βρήκε ένα κατάλυμα τελευταίας τεχνολογίας και κάποια τρόφιμα.

Ένα στιγμιότυπο στο Nomads, που λίγοι αντιλήφθηκαν είδαμε στο Πρωινό, το οποίο προκάλεσε απίστευτα σχόλια!
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φιλά στο στόμα την Χριστίνα Κολέτσα όταν κερδίζει την αντίπαλη ομάδα, τους Ωκεανούς! Η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη αρχικά και στη συνέχεια ρώτησε τους συνεργάτες της «Παιδιά τη φιλά στο στόμα; Εκεί ο Αλεξάνδρου την κρατά»! Ο δε Κώστας Τσουρός: «Ρε παιδιά εδώ της φίλησε τα πόδια, αυτό σας κάνει αίσθηση;»! Και ο Θέμης Γεωργαντάς τόνισε ότι είναι πολλά χρόνια φίλοι και η Φαίη έσπευσε να του πει: «Και εμείς είμαστε φίλοι αλλά δε με φιλάς»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το πρωινό!

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, μεταξύ άλλων, o Λευτέρης Παρασκευάς δεν άντεξε και λύγισε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξομολογείται για τις σχέσεις που δεν έχει με τον πατέρα του. 

Τι συνέβη στον παίκτη της ομάδα του Ωκεανού στο Nomads; Ο Λευτέρης στο νέο επεισόδιο θα δούμε ότι λάβει ένα παιχνίδι από τον γιο του και ένα γράμμα από τη γυναίκα του. Ο Λευτέρης θα λυγίζει και με τρεμάμενη φωνή θα πει: «Το μόνο πράγμα που ζητώ όταν επιστρέψω, είναι μία τεράστια αγκαλιά για πολύ καιρό από τον γιο μου»!

Το γνωστό μοντέλο αναφέρει τα εξής: «Με τον πατέρα μου δεν έχουμε κάποιες σχέσεις. Δεν είναι ότι είναι κάτι που έχω στο κεφάλι μου ή ένα φρένο ή ένα στοπ ή μια διέξοδος που έχω βάλει σ’ αυτή την ιδιότητα και στον άνθρωπο που με έφερε στη ζωή. Είναι κάτι που το συζητάω και δεν το συζητάω. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί ή όχι. Είναι κάτι που έχω αποδεχτεί. Πατρική φιγούρα… Ήμουν αρκετά τυχερός που στη ζωή μου υπήρχαν δύο άνθρωποι «σταθμός». Ο ένας ήταν ο παππούς και ο άλλος ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών που έκανα. Νομίζω ότι για έναν άντρα είναι πολύ σημαντικό να έχει έναν ήρωα».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

 

 

Δειτε Επισης

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε fuego στην #Eurovision 2024 - Aποθέωση στην Dress Rehearsal του Α΄ Ημιτελικού
#SurvivorGR: Σταυρούλα Vs. Ασημίνα - Tιτανομαχία για την παραμονή - O αποχαιρετισμός της Αναστασίας
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision