Δύο νέες παίκτριες από σήμερα στο My Style Rocks! Μάθε τα πάντα για αυτές!

Το My Style Rocks έχει καταφέρει να γίνει συνήθεια για πολλούς. Η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης είναι ανοδική και στο δυναμικό κοινό πολλές φορές “αγγίζει” πολύ ικανοποιητικά ποσοστά.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η μόδα, το styling και οι παίκτριες έχουν καταφέρει να πείσουν τους τηλεθεατές για το show του ΣΚΑΙ. Καθημερινά οι διαγωνιζόμενες επιλέγουν ένα θέμα και κάνουν το αντίστοιχο styling. Αφού το αποκαλύψουν στην Ευαγγελία Αραβανή και κριθούν από τις συμπαίκτριες τους, έρχονται αντιμέτωπες με την κριτική επιτροπή.

Ο Χάρης Χριστόπουλος, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και ο Στέλιος Κουδουνάρης κρίνουν και βαθμολογούν το styling των κοριτσιών. Από σήμερα, η παρέα μεγαλώνει, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του peoplegreece.com δύο νέες παίκτριες μπαίνουν στο παιχνίδι. Πρόκειται για την Χριστίνα Νούλια και την Λία Ιγκάμ. 

Πώς όμως θα τις αντιμετωπίσουν τα κορίτσια που βρίσκονται ήδη στο My Style Rocks; Η απάντηση θα δοθεί στο σημερινό επεισόδιο.

Γνωρίστε τις δύο νέες παίκτριες του My Style Rocks:

Χριστίνα Νούλια – 41 ετών 

Έχει σπουδάσει styling – σχέδιο μόδας – ενδυματολόγος και έχει κάνει σεμινάρια ΜΜΕ. Είναι άγαμη και μένει στη Μύκονο, αν και έχει καταγωγή από την Πάτρα και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Θεωρεί ότι δεν έχει συγκεκριμένο στυλ, αλλά προσαρμόζεται ανάλογα με τις περιστάσεις. Κάνει επιδείξεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες μαζί με τις τρεις αδερφές της. Μέσω του My Style Rocks θέλει να γίνει αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό, να μάθει νέα πράγματα και να προωθήσει τη δουλειά της.

Λία Ιγκάμ – 28 ετών 

Η Λία έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και είναι από το Καζακστάν. Είναι παντρεμένη, έχει ένα παιδάκι και ζει τα τελευταία επτά χρόνια στην Ελλάδα. Θα χαρακτήριζε το στυλ της ως casual με trendy πινελιές. Όνειρο της είναι να δουλέψει με μια μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή, η οποία θα σχετίζεται με τη μόδα και να δουλέψει ως δημοσιογράφος σε αυτήν. Μέσα από το My Style Rocks θα ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό της και να τεστάρει τόσο της δυνατότητες, όσο και τις αντοχές της.

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears