Έτσι σχολίασαν τα ρετουσαρισμένα και αρετουσάριστα οπίσθια της Κορινθίου στην τηλεόραση!

Για ακόμα μία μέρα συνεχίζονται τα σχόλια για τη νέα γυμνή φωτογράφηση της Μαρίας Κορινθίου, με την αρετουσάριστη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός, θέλοντας να αποστομώσει τους επικριτές της, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν την κίνηση της Μαρίας Κορινθίου να δημοσιεύσει την αρετουσάριστη φωτιγραφία της για το Down Town.

«Καλά έκανε και το πόσταρε στο Instagram. Τσαλακώθηκε! Σμιλεύτηκε ο πωπός!» είπε η Τζωρτζέλα και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Παιδιά, της τον έχουν μικρύνει κιόλας τον πωπό! Αυτό με τους χρήστες του Διαδικτύου που σχολιάζουν, παιδιά, ηρεμήστε λίγο! Εγώ σβήνω μόνο όταν είναι κάτι πολύ υβριστικό! Χαλαρώστε λίγο, που κάθεστε και κοιτάτε πώς είναι ο πωπός!» ξέσπασε. 

«Όλες οι φωτογραφίες έχουν επεξεργασία και ρετούς, ακόμη και το πιο τέλειο σώμα χρειάζεται ένα ρετουσάρισμα!» είπε η Τζώρτζια Συρίχα, διευθύντρια σύνταξης του You

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο Happy Day δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν την αρετουσάριστη φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου από τη φωτογράφισή της στο Down Town.

«Καλά φαίνεται πως είναι η αρετουσάριστη. Εγώ θέλω τη γυμναστική πωπού και γλουτών που κάνει η Μαρία. Συγγνώμη γιατί η Μαρία που πάντα ήταν μπαμπάτσικη, με έναν τρόπο φαίνεται σαν να έχει ενισχυθεί αυτό το σημείο. Πολύ μου αρέσει. Μπράβο Μαράκι. Κούκλα είσαι!» είπε η παρουσιάστρια, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής είπαν:

«Τι νόημα έχει να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογραφία; Αυτό θα πει δεν έβαλε πωπό κάτω! Άνθρωποι που έχουν οικογένεια και παιδιά να κάνουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν έχει λόγο! Νόμιζα ότι διαφημίζει ρολά υγείας!» είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, κατακεραυνώνοντάς την. 

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram, με την αρετουσάριστη φωτογραφία της για το Down Town, δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από το Πρωινό.

«Οι εξελίξεις τρέχουν αυτές τις μέρες, πάμε στο θέμα της Μαρίας Κορινθίου που απασχόλησε με τη φωτογράφισή της! Έβαλε την αρετουσάριστη, όπως λέει, φωτογραφία στο Instagram, επειδή ακούστηκε ότι είναι άλλο σώμα και άλλος πωπός. Δεν θα σταθώ στο αν η συγκεκριμένη φωτό είναι αρετουσάριστη ή όχι!

Εγώ θα σταθώ στο ότι είναι μαγκιά αυτό που έκανε, είναι ακομπλεξάριστη, να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Εντάξει, δεν είναι ίδιος με του εξωφύλλου, αλλά είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, και μου αρέσει πιο πολύ! Θεά! Προφανώς από το περιοδικό την πήρε, έχουν συνεργασία, κάθε τρεις και λίγο φωτογραφίζεται!» είπε ο Κώστας Τσουρός, αλλά ο Άρης Καβατζίκης διαφώνησε, λέγοντας:

«Συμφωνείς σε ένα concept, και την επομένη βγάζεις την αρετουσάριστη φωτό. Αυτό είναι άδειασμα για τα περιοδικά! Αν κάνεις ένα concept και το υπηρετείς για ένα εξώφυλλο, πρέπει να το υπηρετήσεις! Το αδειάζεις το περιοδικό όταν το κάνεις αυτό, το περιοδικό έτσι είναι, ιλουστρασιόν, είναι εικόνα! Καλά, δεν θα βάλουν πλερέζες στο Down Town!» ξέσπασε ο δημοσιογράφος. 

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!