Το δημόσιο καρφί της Ειρήνης Παπαδοπούλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η απάντηση της δεύτερης!

Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν στη Βάρκιζα, όπου και συνάντησαν μέλη του Make a wish και έκαναν πραγματικότητα την επιθυμία ενός παιδιού.

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Από την παρέα των Survivors, απουσίαζαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Λάμπρος Χούτος, η Μαριάννα Καλέργη, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Πάνος Αργιανίδης.

Η Ειρήνη όμως ενοχλήθηκε και με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβηκε στα social media, η μπουλντόζα πέταξε το καρφί της για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία οργάνωσε το reunion και όπως αποκάλυψε, δεν την κάλεσε.

«Αυτή που το συντόνισε, κάποιο λόγο θα είχε να μην με ενημερώσει. Χαίρομαι όμως πολύ που κάνατε ευτυχισμένο ένα παιδάκι, κάνοντας την ευχή του πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά!

Το δημόσιο «καρφί» της Ειρήνης Παπαδοπούλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία θεώρησε υπεύθυνη για τη μη πρόσκλησή της στο reunion των παικτών του Survivor στην εκδήλωση του Make a Wish, πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε απάντηση στο «Φτιάξε καφέ», λέγοντας: «Εμένα μου ζητήθηκε να κάνω μία ευχή πραγματικότητα,. Βοήθησα σε αυτό. Από εκεί και πέρα, η επιλογή των παικτών δεν ήταν δική μου, ήταν της μικρής. Αυτή τους διάλεξε. Δεν έλειπε μόνο η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Εγώ ήμουν υπεύθυνη για να φέρω την οργάνωση σε επαφή με τους παίκτες. Μια χαρά είναι οι σχέσεις μας με την Ειρήνη, τις προάλλες είμασταν και στο μαγαζί του Κώστα, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε αυτό το πράγμα! Αν είχε θέμα, θα καλούσα μόνο τους φίλους μου, έλειπαν και ο Χούτος και ο Χρανιώτης, δεν είχα λόγο να μην καλέσω την Ειρήνη!» ξέσπασε η πρώην παίκτρια του Survivor. Η εκπομπή επικοινώνησε και με την υπεύθυνη του Make a Wish, η οποία επεσήμανε τη δυσκολία του εγχειρήματος.

«Έχει κουραστεί απίστευτα, έχει δεχτεί τηλέφωνα παραπονεμένων παικτών γιατί δεν προσκλήθηκαν. Εμείς ανταποκρινόμαστε στις ευχές των παιδιών και μόνο, το ακολουθούμε το αίτημά του όσο πιο πιστά μπορούμε! Η κυρία Βαλαβάνη με πολύ συνέπεια δέχτηκε εντελώς εθελοντικά να συντονίσει την ευχή!» είπε η κ. Ζαφειρακοπούλου.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση