Αποχώρησε ο μικρός Αλέξανδρος από το X Factor! Μονομάχησε με τον Κύπριο Παναγιώτη Κουφογιάννη!

Το 6o live του X Factor ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τη μία το βράδυ με την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη.

Οι εφτά διαγωνιζόμενοι από τις τέσσερις ομάδες βγήκαν στη σκηνή του X Factor κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν μια θέση στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Οι Θάλεια Τσιατίνη, Σούλα Ευαγγέλου, Κωνσταντίνος Νότας, Βασίλης Πορφυράκης και Dee Vibes πέρασαν απευθείας στο επόμενο live. Αντίθετα, οι Αλέξανδρος Σαγκούρης και Παναγιώτης Κουφογιάννης πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους και τραγούδησαν ξανά μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Οι δύο παίκτες ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στις ψήφους των κριτών και την απόφαση πήρε το κοινό. Ο Αλέξανδρος Σαγκούρης ήταν τελικά αυτός που πήρε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και αποχώρησε από το show.

Με βάση τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Παναγιώτης Κουφογιάννης και ο Αλέξανδρος Σαγκούρης. 

Οι δυο διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν ένα τραγούδι της επιλογής τους και οι κριτές αποφάσισαν ποιος θέλει ν' αποχωρήσει. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος επέλεξε ν' αφήσει το κοινό να επιλέξει και ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Μπάμπη Στόκα αντέδρασαν, αφού θεωρούν σωστό πως πρέπει εκείνοι ν' αποφασίσουν. 

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ν' αποχωρήσει ο Αλέξανδρος Σαγκούρης. 

Δείτε το video:  

Βέβαια, δεν είχαμε μόνο αποχώρηση στο σημερινό 6o live, αλλά και μία επιστροφή. Μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στους Coda Project, Σάββα Σαββίδη και Μαριάννα Γεωργιάδου, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να φέρει πίσω στο show τους Coda Project.

Στα live του X Factor επέστρεψαν οι Coda Project. Το ντουέτο που αποχώρησε πριν δύο εβδομάδες, επανήλθε ξανά στο show, έπειτα από απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Στο προηγούμενο live, ο Μπάμπης Στόκας είχε ξεσπάσει κατά του κοινού, λόγω της αποχώρησης των Coda Project και μάλιστα είχε αποφασίσει να μην κάνει ξανά κριτική στους διαγωνιζόμενους.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνουμε εμείς εδώ. Τα παιδιά, αυτοί που διαλέξαμε, είναι όλοι καλοί, έχουν καλά θετικά στοιχεία και αρνητικά κάποιες μέρες. Καθόμαστε και λέμε μία μέρα “δεν τα πήγες πολύ καλά” ή στον άλλον “ήσουν καταπληκτικός”. Ο “καταπληκτικός” φεύγει και ο “δεν τα πήγες πολύ καλά” μένει. Υπάρχει ένα ζήτημα εδώ, τι ακριβώς κάνουμε; Έχει καμιά σημασία να πω εγώ ότι “δεν τα πήγες καλά σήμερα” ή ότι “ήσουν πάρα πολύ καλός”; Ο κόσμος πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι δεν ψηφίζουμε τον Καλαματιανό επειδή είμαστε από την Καλαμάτα. Τον ψηφίζουμε γιατί είναι καλός. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν έχει κανένα νόημα όλη αυτή η διαδικασία. Ο κόσμος πρέπει να είναι μαζί μας σε αυτό. Μην γίνουμε το Survivor 2…», είχε πει μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Στόκας.

Στην σημερινή ψηφοφορία, το τηλεοπτικό κοινό είχε να επιλέξει ανάμεσα στους Coda Project, Σάββα Σαββίδη και Μαριάννα Γεωργιάδου. Η απόφαση ήταν να επιστρέψει μέσα στο show το ντουέτο από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα.

Οι Coda Project τραγούδησαν στη σκηνή του X Factor…

Δειτε Επισης

Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega