Αυτοί είναι οι 4 που πέρασαν στον τελικό του Your Face Sounds Familiar!

 Η λαμπερή βραδιά του ημιτελικού του Your Face Sounds Familiar και όλες οι 10 μεταμφιέσεις των διαγωνιζομένων.

Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε στον Ημιτελικό του Your Face Sounds Familiar. Εδώ όπου μέσα και από τις αποψινές μεταμφιέσεις των 10 διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών, θα ανακηρυχτούν οι 4 φιναλίστ που θα αναμετρηθούν για την 1η θέση στο μεγάλο Τελικό την επόμενη εβδομάδα.

Η διαδικασία ανάδειξης των 4 επικρατέστερων παικτών θα προκύψει αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού,  έπειτα από το άθροισμα της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει σε κάθε Live, συμπεριλαμβανομένης και της βαθμολογίας τους στον Ημιτελικό. Την επόμενη εβδομάδα, πριν τον μεγάλο Τελικό του Your Face Sounds Familiar, οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές για τη διαδικασία ψηφοφορίας.

Η εμφάνιση της κριτικής επιτροπής την βραδιά του ημιτελικού…

 

Η Έλλη Κοκκίνου έκανε καυτή εμφάνιση τη βραδιά του ημιτελικού του Your Face Sounds Familiar.

Η σέξι τραγουδίστρια ανέδειξε το σοκολατί της χρώμα με ένα κίτρινο φόρεμα το βράδυ της Πέμπτης στο Your Face Sounds Familiar. Η Έλλη Κοκκίνου κόλασε με το βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ της, κάνοντας την Μαρία Μπεκατώρου να την προλογίσει με ένα «ουάου».

«Ουάου! Και η …πλούσια, όπως μπορεί εν πάση περιπτώσει Έλλη Κοκκίνου» είπε η Μαρία Μπεκατώρου και κανείς δεν διαφωνεί πως η τραγουδίστρια είναι ιδιαιτέρως σέξι μέσα σε αυτή την ενδυματολογική επιλογή.

Πρώτος στην σκηνή εμφανίστηκε ο Άρης Μακρής, ο οποίος για ακόμα μια φορά κλήθηκε να ενσαρκώσει γυναίκα. Με το «So What» από την PINK οι κριτές μνημόνευσαν την Nancy Sinatra, που τον είχε φέρει στην πρώτη θέση στο 5ο live του Your Face Sounds Familiar. Εδώ μπορεί να μην πλησίασε φωνητικά, αλλά τουλάχιστον το έκανε με κέφι.

Σε διπλό ρόλο ο Ησαΐας Ματιάμπα ως Luis Fonci και Daddy Yankee με την επιτυχία «Despacito» πρώτα ξετρελάθηκε ο ίδιος με την παρτενέρ του κι έπειτα οι κριτές με την ενέργεια που μετέφερε η εμφάνιση του.

Με το απαραίτητο γρέζι στη φωνή η Παρθένα Χοροζίδου ερμήνευσε το «Total Eclipse of Heart» ως Bonnie Tyler.

Η Έλλη Κοκκίνου έκανε την κριτική της στην Παρθένα Χοροζίδου η οποία ενσάρκωσε την Bonnie Tyler τραγουδώντας «Total Eclipse of Heart». Κάτι όμως τράβηξε την προσοχή της Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία ξεκίνησε να κάνει το σταυρό της, και έκανε την τραγουδίστρια να σταματήσει τα όσα έλεγε. Τι ήταν αυτό… Ο floor manager του Your Face Sounds Familiar Γιώργος Ασημινάκης …έσβηνε για ασφάλεια τα κεριά που είχαν ανάψει για την εμφάνιση της  Παρθένας. Όπως καταλαβαίνετε τα χιουμοριστικά σχόλια «πήραν φωτιά»…

«Ο Θεός μαζί σου Ασημινάκη μου» είπε η Έλλη Κοκκίνου.

«Μα πας καλά βρε καντηλανάφτη βραδιάτικα;» συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ρε Ασημινάκη ειλικρινά; Ήρθες μέσα στη μέση της κριτικής να σβήσεις τα κεριά;» διαμαρτυρήθηκε χιουμοριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

«Εγώ αποχωρώ» συνέχισε η Έλλη Κοκκίνου.

«Έ! Άφησες ένα! Δεν θα βγει η ευχή. Είναι ντροπή! Πάρε τουλάχιστον λίγο χώμα. Ο άνθρωπος είναι σατανιστής τέτοια ώρα» έλεγε ο Νίκος Μουτσινάς πετώντας τη μια ατάκα μετά την άλλη και κάνοντας όλους να ξεσπάσουν σε γέλια, λίγο πριν συνεχιστεί η κριτική στην Παρθένα Χοροζίδου.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μπορεί να μην είχε πολλά στοιχεία για μπορέσει να …«αντιγράψει» από την  Tracy Chapman, ωστόσο κατάφερε με την ερμηνεία του στο “Fast Car” να μεταφέρει στην σκηνή του YFSF την ψυχοσύνθεση της, κάτι το οποίο επισήμαναν οι κριτές.

Ο Γιάννης Χατζόπουλος καταφέρνει να κάνει το χωρίς ανάσα τραγούδισμα του Βασίλη Παϊτέρη στο «Λόγια Κλειδωμένα» και οι κριτές βρίσκουν πως είναι η καλύτερη του φορά/

Ο Αντώνης Δόμινος συγκινεί τους πάντες ως Tony Bennet, ερμηνεύοντας λιτά με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου το «Fly me to the moon». Η εμφάνιση του θα οδηγήσει την Έλλη Κοκκίνου σε μια συγκινητική προσωπική εξομολόγηση…

Ο Αντώνης Δόμινος μαγνήτισε τους πάντες ως Tony Bennet, ερμηνεύοντας λιτά με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου το «Fly me to the moon». Η εμφάνιση του θα οδηγήσει την Έλλη Κοκκίνου σε μια προσωπική εξομολόγηση, αφού κατά τη διάρκεια του τραγουδιού δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της…

«Έχω ένα θέμα με αυτό το είδος της μουσικής. Μου θυμίζει πάντα τον μπαμπά μου. Και ήταν πολύ δύσκολο για μένα αυτό που έζησα εδώ τώρα. Και θα πω ότι μου θύμισες πάρα πολλές στιγμές με τον μπαμπά μου και τη μουσική αυτή που μου δίδαξε. Και δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Ήσουν συγκλονιστικός. Σε ευχαριστώ» είπε η Έλλη Κοκκίνου ενώ η φωνή της έσπαγε από τη συναισθηματική φόρτιση.

 

Κατά κοινή ομολογία των κριτών ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν θύμισε τον Γιώργο Νταλάρα ούτε στη φωνή, ούτε στην εμφάνιση, αν και όλοι αναγνώρισαν την προσπάθεια του και την επιθυμία του να τραγουδήσει το «Μάνα δε φυτέψαμε».

Η Ιρένε Τροστ γίνεται η Dua Lipa με το “Be with you” στον ημιτελικό του YFSF, ωστόσο αν και φωνητικά βρισκόταν αρκετά κοντά για ακόμα μια φορά, αρκετά στοιχεία της κίνησης της δεν αποτυπώθηκαν σωστά.

Η Σαμπρίνα επιστράτευσε όλη της την τσαχπινιά και χάρηκε τα ζίλια που χτυπούσε καθώς μετέφερε στην σκηνή του την Ζωζώ Σαπουντζάκη με το «Μια με θέλεις».

Η Κόνι Μεταξά παίρνει το ύφος της ψυχρής δολοφόνου που τη συμβούλεψε η Σόφη Ζαννίνου και ερμηνεύει το «My love» ως Kovacs.

Οι κριτές μοιράζουν τους βαθμούς τους στους δέκα διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες. Ο Αντώνης Δόμινος ως Tony Bennet έκλεψε τις εντυπώσεις στο live του ημιτελικού και τα 12άρια από τους κριτές.

Από τη μετατροπή των βαθμών σε πόντους προκύπτει ισοβαθμία στη δεύτερη θέση και ο Νίκος Μουτσινάς ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής δίνει τη δεύτερη θέση στον Ησαΐα Ματιάμπα και την τρίτη στον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Το κοινό μοίρασε τις ψήφους του και αποφάσισε να δώσει το 12άρι του στον Αντώνη Δόμινο και έτσι βρίσκεται για 3η φορά στην πρώτη θέση!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Your Face Sounds Familiar καθώς το βράδυ της Πέμπτης έγινε ο ημιτελικός και αποκαλύφθηκαν οι τέσσερις celebrities που θα διεκδικήσουν την «κούπα».

Για ακόμα μία φορά, το show επεφύλαξε στο κοινό εντυπωσιακές μεταμορφώσεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, με τους τέσσερις κορυφαίους να καθορίζονται από τους πόντους που συγκέντρωσαν αθροιστικά.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Αντώνης Δόμινος, που ενσάρκωσε τον Tony Bennet στο Fly Me To The Moon, κάνοντας την Έλλη Κοκκίνου να «λυγίσει» on air.

 

Αναλυτικά οι συνολικές βαθμολογίες τους από τα live:

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου συγκέντρωσε 200 βαθμούς.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα συγκέντρωσε 196 βαθμούς.

Ο Άρης Μακρής συγκέντρωσε 190 βαθμούς.

Η Παρθένα Χοροζίδου συγκέντρωσε 188 βαθμούς.

Ο νικητής θα προκύψει από τηλεφωνική ψηφοφορία, που ήδη άρχισε και θα διαρκέσει μία εβδομάδα.

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»