Ξεσπά η οικογένεια του μισθοφόρου για την αποχώρηση και το ξύλο με τον Ντάνο!

Προειδοποιούν τον "υπαίτιο": «Θα δικαστείς προς γνώση και συμμόρφωση….»
 

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα τρομερό παρασκήνιο που αφορά το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, φυσικά, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων.

Το Survivor βρίσκεται μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και φήμες λένε πως άγριος καυγάς διαδραματίστηκε στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Με την είδηση αυτή που έχει κυκλοφορήσει, και η οποία διέρρευσε και στα social media αλλά και σε εκπομπές, η οικογένεια του Κώστα Αναγνωστόπουλου βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφου και τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η παρακάτω ανάρτηση:

«Ο προπονητής θαλάσσιου σκι σηκώθηκε να τον χαιρετήσει και η απάντηση του πειρατή ήταν: άντε γ@@@@ ρε γελοίε... δεν πρόκειται να δώσω το χέρι μου σε κάποιον σαν εσένα! Εύχομαι ειλικρινά να επιστρέψεις με άδεια χέρια πίσω»! Ο καθηγητής σκι του είπε να ζητήσει συγγνώμη. Ο πειρατής για να πάρει θέση ο παρουσιαστής και οι συμπαίκτες του πειρατή και να τον προτρέπουν να ηρεμήσει... Ο πειρατής δεν σταμάτησε να βρίζει και όταν ο Σκιαθίτης ανέβασε τους τόνους της φωνής του, ο πειρατής έκανε επίθεση να τον χτυπήσει... Κάπου εκεί ο δάσκαλος του σκι απλά αμύνθηκε και στη συνέχεια μπήκαν άτομα της παραγωγής, κρατούσαν τον πειρατή και τον προειδοποίησαν πως αν δεν φύγει πολιτισμένα θα τον βγάλουν έξω οι ίδιοι!»!

 

Τι θα δούμε την τελευταία εβδομάδα του Survivor από τα πιο επίσημα χείλη!

Όλη η αλήθεια για την τραγική είδηση θανάτου στο Survivor!

Οι γονείς του μισθοφόρου λαμβάνουν καθημερινά υβριστικά μηνύματα για το παιδί τους κι έχουν στεναχωρηθεί αρκετά με όλο αυτό το γεγονός.

Οι γονείς του λένε και ξανά λένε πως ο γιος τους δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας. Πάντα ήταν χαμηλών τόνων και ποτέ δεν αντιδρούσε με τέτοιο τρόπο… Μάλιστα, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως η παραγωγή προβάλει προς τα έξω συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του Κώστα που δεν αντικατοπτρίζουν και τόσο τον ίδιο…Έχουν μπει ήδη στην διαδικασία να αναζητήσουν τον υπαίτιο όλης αυτής της κατάστασης για να αποκαταστήσουν την κακή φήμη που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του Κώστα…

Δείτε με πιο τρόπο απάντησαν στην ανάρτηση – spoiler που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο:

Θα δικαστείς προς γνώση και συμμόρφωση.!!!
Ήδη η οικογενεια του Κώστα παρακολουθεί τον κύριο της φωτογραφίας ο οποιος διαδίδει αναλήθειες απο 'έγκυρες πηγές ' όπως λεει..
Μπαίνει στην σελιδα του Survivor Funs και κανει πόλεμο στον πειρατή μας κατ´επανάληψη!!!
Το τελευταίο του ειναι πως εχει διαδώσει ότι την Κυριακή αποχωρεί ο Κώστας μας και μάλιστα ότι παει να πλακωθεί στο ξύλο με τον Ντάνο, μιας κ αυτός δίνει τον Κώστα μας υποψήφιο!!!!
Και να σκεφτεί κανεις ότι δεν ψηφίζει πια κανεις τους κανέναν μιας βγαίνουν αυτόματα τρία άτομα υποψήφια...τόση φαντασία λέμε!!!!
Αυτη του η ανάρτηση βγήκε σε τηλεοπτικά 'κίτρινα' μέσα, κοινωνικά δίκτυα κ εκπομπές, με αποτέλεσμα να ανοίξουν πόλεμο στον Κώστα μας, που ευκαιρία έψαχναν άλλωστε!!!
Κανέναν τους δεν ενδιαφέρει η διασταύρωση της είδησης...
Λοιπον φιλαράκι άκου να δεις πως έγιναν τα πραγματα: την Κυριακή ο πειρατής μας έχασε την ασυλία οριακά απο τον Ντάνο..ο σφαλιάρας υποστήριζε τον 'φιλο' του Ντάνο ενώ μια μερα πριν τον Μάριο..εγινε παρεξήγηση με τον Κώστα μας κ του την είπανε του Σφαλιάρα κ ο Μάριος κ ο βασαλος για την λαθος στάση του..στο συμβούλιο λίγο πριν αποχώρηση ο Σφαλιάρας ζήτησε συγγνώμη απο τον Πειρατή μας..
Εδω και μια βδομαδα ο Κώστας μας, Μάριος, Βασάλος, Ντάνος βρίσκονται σε βίλα στην οποία ξεκουράζονται και περνάνε μια χαρά μεταξύ τους... κατάλαβες Mixalis Nanos???? 
Αυτο το οποιο εχεις προκαλέσει με τα ψέματα σου θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης απο την οικογενεια του Πειρατή μας!!!
Κι όλος ο κόσμος που στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει αυτά τα παιδια...μαζι τους ειμαςτε....ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ....

Μην βιαζόμαστε παιδιά να βγάλουμε συμπεράσματα, οι εξελίξεις άλλωστε αναμένονται και είναι πολύ κοντά… Μπορεί όντως να αποχωρήσει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος την Κυριακή, αυτό όμως δεν σημαίνει αναγκαστικά πως θα παίξει και ξύλο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και βεβαία το αντίθετο, ακόμα και αν έγινε το γεγονός δεν σημαίνει ότι θα το δούμε κιόλας στο επεισόδιο…!

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βισση
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»