Δείτε όλες τις εμφανίσεις του 7ου live στο Your Face Sounds Familiar!

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι του Your Face Sounds Familiar έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου επέστρεψε και αυτή την Πέμπτη 8 Ιουνίου για να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά!

Η Μαρία Μπεκατώρου …υπέρλαμπρη, υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή του show στο 7ο live του Your Face Sounds Familiar…

Βρήκαμε τι φόρεσαν τα τηλεοπτικά πρόσωπα στα Live show! Τάμτα , Μπεκατώρου, Κοκκίνου, Αραβανή και Σακης Ρουβάς!

Όλες οι μεταμφιέσεις του 6ου live στο Your Face Sounds Familiar!

Νικητής του 7ου live αναδείχθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου! 

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου φαίνεται πως κατάφερε να πείσει τόσο τους κριτές όσο και το κοινό. Οι κριτές του έδωσαν τη δεύτερη θέση πίσω από την Ιρένε Τροστ, για την εμφάνιση του ως Michael Stipr των R.E.M. Η ψήφος του κοινού όμως ήταν καθοριστική και έφερε τον Γιάννη Χατζηγεωργίου στην πρώτη θέση, με την Παρθένα Χοροζίδου να περνά στη δεύτερη και την Ιρένε Τροστ στην τρίτη.

Εντυπωσίασαν οι Κύπριοι στο XFactor! Απίστευτη ανατροπή στην ψηφοφορία!

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του 7ου live του Your Face Sounds Familiar:

Η Παρθένα Χοροζίδου σε μια εκπληκτική εμφάνιση ως Bete Midler και με λίγα …μαγικά λόγια όπως το «Hocus Pocus» κάνει το ντεμπούτο των μεταμφιέσεων τραγουδώντας «I put a spell on you». Η χαρά της, ο δυναμισμός της, αλλά και η εξαιρετική της μεταμόρφωση συναντήθηκαν και δημιούργησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μεταμορφώνεται σε μια… αγριόγατα με πολλά κοσμήματα και στρας για να υποδυθεί την Beth Ditto από τους Gossip τραγουδώντας το Heavy Cross.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γίνεται ο Michael Stripe ξυπνώντας μνήμες στους κριτές με το Losing my religion των REM, που έχουν να πουν τις δικές τους ιστορίες για το τραγούδι, αλλά και να επαίνους για το αποτέλεσμα.

Οι στίχοι θα παιδέψουν τον Δημήτρη Μακαλιά στο «Shape of you», ο οποίος μεταμορφώνεται στον Ed Sheeran και διχάζει τους κριτές. Κάποιοι τον βρίσκουν πολύ κοντά εμφανισιακά και χαλαρό κι άλλοι αρκετά αγχωμένο να προλάβει τα λόγια.

Ίσως η μόνη φορά που η Σαμπρίνα προσπάθησε να μπει στο καλούπι κάποιου από τους καλλιτέχνες που υποδύεται, έχοντας ίσως και το άγχος της να μην ξεχάσει τα λόγια. Οι κριτές θα επισημάνουν αυτή την προσπάθεια, παρόλο που οπτικά, αλλά και σε συναίσθημα δεν θύμισε σε τίποτα την Νατάσα Μποφίλιου τραγουδώντας το «Μέτρημα». 

Η Κόνι Μεταξά σέξι, ναζιάρα και συνεχώς χαμογελαστή, ακολουθεί πιστά σε φωνή και κίνηση τη Selena Gomez. Οι κριτές βρίσκουν πως είναι η καλύτερη της φορά.

Ο Αντώνης Δόμινος μεταμορφώθηκε στη Γιώτα Χαλκιά, κάνοντας την Έλλη Κοκκίνου να κλάψει από τα γέλια. Όταν βέβαια η πραγματική Γιώτα Χαλκιά εμφανίζεται στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar στήνεται το γλέντι και η Bete Midler, η Selena Gomez, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Ed Sheeran και οι άλλοι stars του καναπέ σηκώνονται να χορέψουν… «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί».

Η Ιρένε Τροστ είναι συγκινητική στην ερμηνεία της στο Read all about it ως Emeli Sande κάνοντας την Έλλη Κοκκίνου να πει πως έχει αδικηθεί ως τραγουδίστρια

Ο Άρης Μακρής γίνεται ο Ozzy Osbourne τραγουδώντας το «Paranoid»…

Ο Γιάννης Χατζόπουλος δεν πείθει κριτές και κοινό αναπαριστώντας την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο εορταστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τους συντελεστές του Πρωινού παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παρατηρεί πως δεν μοιάζει στον Αντώνη Ρέμο παρόλο που προσπάθησε να κάνει κάποιες κινήσεις του, αλλά και πως δεν βοηθήθηκε και από την παραγωγή. Η ατάκα που ακολουθεί θα κάνει την Μαρία Μπεκατώρου να «παγώσει»: «Η παραγωγή δεν ήταν πολύ καλή σε αυτό. Έπρεπε να είχαν φέρει εδώ την Φαίη Σκορδά και τον Λιάγκα να κάτσουν να το χορέψουν από πίσω. Θα έπρεπε ο Αντ1 να επέμβει σε αυτό». Θα μπορούσε άραγε ο ΑΝΤ1 να ενώσει το πρώην ζευγάρι στην σκηνή του Your Face Sounds Familiar για αυτή την εμφάνιση;

Στο τέλος του live το μπάζερ αποφάσισε ποιους θα ενσαρκώσουν οι 10 διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar στο 8ο live. Α

υτές είναι οι μεταμφιέσεις της επόμενης Πέμπτης:

Δημήτρης Μακαλιάς – Green Day

Άρης Μακρής – Elton John

Ησαΐας Ματιάμπα – Μάριος Φραγκούλης

Σαμπρίνα – Στέφανος Κορκολής

Παρθένα Χοροζίδου –

Χρύσανθος Γιάννης Χατζόπουλος –

Αλέξια Κόνι Μεταξά – Era Istrefi

Αντώνης Δόμινος – Πάνος Γαβαλάς

Ιρένε Τροστ – Britney Spears

Γιάννης Χατζηγεωργίου – Rick Astley

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»