Όλες οι μεταμφιέσεις του 6ου live στο Your Face Sounds Familiar!

Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 επέστρεψε με το 6ο live του για να κάνει ξεχωριστό το βράδυ της Πέμπτης μας.

10 παίκτες και 10 μεταμφιέσεις που εξέπληξανγια ακόμα μια φορά στην σκηνή του Your Face Sounds Familiar.

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε το ρυθμό στην παρουσίαση και Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Έλλη Κοκκίνου και Νίκος Μουτσινάς στο ρόλο της κριτικής επιτροπής και αυτό το βράδυ με τις εύστοχες παρατηρήσεις τους. Νικητής στο 6ο live αναδείχθηκε ο Άρης Μακρής!

Εντυπωσίασαν οι Κύπριοι στο XFactor! Πέρασαν όλοι στο επόμενο Live! Δείτε τους!

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μάξι, φλοράλ φόρεμα Vasilis Zoulias το οποίο επέλεξε με τη βοήθεια του στιλίστα της Χρήστου Αλεξανδρόπουλου. Τα μαλλιά της χτένισε ο Στέφανος Βασιλάκης σε ένα ρετρό updo ενώ το μακιγιάζ της για ακόμα μία φορά επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη.

 

Πολύ εντυπωσιακή και σέξι ήταν η εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου, στο 6ο live του Your Face Sounds Familiar!

Αναλυτικά, η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μια μάξι χρυσή τουαλέτα Herve Leger. Το styling της Έλλης επιμελήθηκε η Μαρία Τρουμπούκη, το μακιγιάζ η Ρούλα Σταματόπουλου και τα μαλλιά ο Νικόλας Βιλλιώτης.

 

Σοκαρισμένη η Δανδουλάκη μαθαίνει για τον θάνατο του Καπώνη από τους δημοσιογράφους…

Η Ιρένε Τροστ είναι η πρώτη που ανεβαίνει στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar το βράδυ της Πέμπτης 1/6 καθώς… «Υπάρχει λόγος». Μια μεταμφίεση μακριά από την Έλενα Παπαρίζου και παρόλο που υπήρχαν λαμπρές στιγμές που πλησίαζαν φωνητικά σε εκείνη, η κλεισμένη φωνή θα δημιουργήσει περισσότερο άγχος και λιγότερο ενθουσιασμό στην Ιρένε Τροστ.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απέκτησε μακριά σπαστά μαλλιά και με ένα τουμπελέκι ανά χείρας που χτυπούσε ρυθμικά μας ταξίδεψε στην αγορά του «Αλ Χαλίλι». Οι κριτές τον βρήκαν λίγο παραπάνω …στεναχωρημένο από όσο απαιτούσε αυτή η ερμηνεία.

Οι κριτές τον βρήκαν λίγο παραπάνω …στεναχωρημένο από όσο απαιτούσε αυτή η ερμηνεία. Η ατάκα του Φώτη Σεργουλόπουλου για την μεταμφίεση του ηθοποιού έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια…

«Μου θυμίζεις σαν μια Ινδή χήρα που έχει αφήσει το πτώμα του άντρα της να το πάρει ο Γάγγης. Κι όλη αυτή η λιτανεία που έβλεπα… Το βιντεοκλίπ προσπαθούσε να κάνει λίγο αυτό το καβαφικό των αγοριών που περνούν με τους μανδύες, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα του Αλ Χαλίλι. Είχαμε αυτό το ονειρικό, ήταν και το τουμπελέκι, ήταν και η κοτσίδα» είπε ο κριτής

Η Κόνι Μεταξά σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ως Florence and the Machine θα τραγουδήσει «You’ ve got the love» ανέβηκε στο φεγγάρι και προσπάθησε να μας πάρει μαζί της

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έγινε η Μαρίνα Σάττι και για τις ανάγκες του Your Face Sounds Familiar «Έσπασε κούπες» στο 6o live. Μπορεί τη γλυκιά φωνή της να μην κατάφερε να την αγγίξει – φύσει αδύνατον – ωστόσο κατάφερε να παραμείνει στα αυστηρά πλαίσια του videoclip και να μην αφήσει τον πληθωρικό του χαρακτήρα να ξεχειλίσει.

Μπορεί να μην ερμήνευσε το τραγούδι που «σπάει» το ίντερνετ τις τελευταίες ημέρες, την «Μάντισσα» στην σκηνή, έκανε όμως την δική του εκδοχή στους δρόμους της Αθήνας παρέα με τους Μίνω Θεοχάρη, Λάμπρο Κτεναβό, Ζήση Ρούμπο, Ρίνο Τζάνη, Δημήτρη Τσέλιο, Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Φραγκιόγλου και Γιώργο Ψυχράμη για το εν λόγω τραγούδι, απαντώντας στην Μαρίνα Σάττι που ζήτησε από τον κόσμο να κάνει βιντεάκια χορεύοντας το τραγούδι. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Απολαύστε το:

Η Σαμπρίνα βγαίνει στην σκηνή ως Debbie Harry αλλά η ερμηνεία της στο «Call me» …σαμπρινίζει.

Ο Άρης Μακρής αφήνει κριτές και κοινό έκπληκτους με την ερμηνεία του στο Nessun Dorma ως Luciano Pavarotti.

Όταν το μπάζερ αποφάσισε να δώσει τον Luciano Pavarotti στον Άρη Μακρή, είχε μάλλον κάτι κατά νου. Ο Άρης Μακρής άφησε έκπληκτους τους κριτές με την ερμηνεία του…

«Έχω μείνει κατάπληκτος. Είναι η δύναμη, είναι και ο όγκος της φωνής. Είσαι ένα πολύ νέο παιδί που δεν είχα καταλάβει ότι διέθετες τέτοια δύναμη και τέτοιον όγκο. Πρέπει να πω ότι η αμφίεση δεν είναι τόσο πετυχημένη, αλλά είναι τόσο πετυχημένη η φωνητική προσέγγιση που εμένα με άφησε άφωνο, ενώ εσένα βέβαια με μεγάλη φωνή» θα σχολιάσει ο Σταμάτης Φασουλής και τα σχόλια και τον υπολοίπων δεν θα έχουν μεγάλες αποκλίσεις

Η Παρθένα Χοροζίδου δεν μπόρεσε να σβήσει τη θηλυκότητα της ερμηνεύοντας το «Σφύριξα κι έληξες» ως Πάνος Κιάμος, ωστόσο κατάφερε να μας μεταδώσει το κέφι της…

Το κέφι στο YFSF συνεχίστηκε με Ησαΐα Ματιάμπα ως Μανώλη Κονταρό να τραγουδά «Αρχίζω και τρελαίνομαι» και οι κριτές το ρίχνουν στις ρακιές…

Ο Αντώνης Δόμινος βγάζει όλη του την ενέργεια στην σκηνή τραγουδώντας «Born in the USA» ως  Bruce Springsteen. Ο κριτές βρίσκουν πως είναι η καλύτερή του φορά.

Ο Γιάννης Χατζόπουλος τραγουδά υπέροχα «Με το στόμα γεμάτο φιλιά», ωστόσο οι κριτές βρίσκουν πως δεν πλησίασε τον Λεωνίδα Βελή φωνητικά.

Η βαθμολογία…

Ησαΐας Ματιάμπα και Άρης Μακρής ισοψήφισαν στην ψηφοφορία των κριτών συγκεντρώνοντας από 46 βαθμούς έκαστος.

Οι δυο τους μάλιστα, παρόλο που ήταν στήθος με στήθος αντάλλαξαν μεταξύ τους τα 5άρια τους στην ψηφοφορία των παικτών, όπου η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Η μετατροπή των βαθμών σε πόντους έφερε σε ισοψηφία Άρη και Ησαΐα για ακόμα μια φορά. Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, για αυτή την εβδομάδα, Νίκος Μουτσινάς ακολούθησε τη δική του ψηφοφορία δίνοντας το προβάδισμα στον Άρη Μακρή που πήρε εκείνος τους 12 πόντους.

Το ίδιο διχασμένο και το κοινό, το οποίο όμως τελικά αποφάσισε να δώσει τους 12 βαθμούς στον Άρη Μακρή και να τον στέψει νικητή για ακόμα μια φορά. 

Σε ότι αφορά την επόμενη Πέμπτη θα δούμε τις εξής μεταμφιέσεις:

Δημήτρης Μακαλιάς ως Ed Sheeran

Παρθένα Χοροζίδου ως BettieMidler

Άρης Μακρής ως Ozzy Osbourne

Ησαΐας Ματιάμπα ως Gossip

Κόννυ Μεταξά ως Selena Gomez

Σαμπρίνα ως Νατάσα Μποφίλιου

Γιάννης Χατζηγεωργίου ως R.E.M.

Ιρένε Τροστ ως Emeli Sante

Γιάννης Χατζόπουλος ως Αντώνης Ρέμος

Αντώνης Δόμινος ως Γιώτα Χαλκιά

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά