Τα κορίτσια της σόουμπιζ ποζάρουν με το μαγιό τους και αναστατώνουν!

 
 
Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Μπεκατώρου, Σίσσυ Χρηστίδου, Αθηνά Οικονομάκου, Ηρώ Λούπη, Ντόρα Μακρυγιάννη, Ειρήνη Καζαριάν έβαλαν το μαγιό τους και αναστάτωσαν τις πλαζ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σε έναν… μυστικό προορισμό βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, για να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας, μακριά από την Αθήνα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από την Καλαμάτα μαζί με την παρέα της, επέστρεψε στην πρωτεύουσα για να συνεχίσει τα τηλεοπτικά γυρίσματα του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, για τη νέα σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, αποφάσισε να φύγει ξανά, αυτή τη φορά με τον καλύτερο της φίλο και ταλαντούχο καλλιτέχνη, Θανάση Αλευρά! Η Ζέτα και ο Θανάσης διατηρούν στενή φιλία και ο ένας αποτελεί το στήριγμα του άλλου. Έτσι, οι δυο ηθοποιοί περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, εκτός Αθηνών, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις καλοκαιρινές της διακοπές και είναι πιο όμορφη από ποτέ! Οι δυο ηθοποιοί απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο!

 

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αποκτήσει την απόλυτη σιλουέτα!

Η νέα φωτογραφία από τις διακοπές της με την ίδια να ποζάρει με το μικροσκοπικό της μπικίνι είναι το κάτι άλλο.

Κατά της διάρκεια της καραντίνας σε αντίθεση με άλλες επώνυμες κυρίες, η παρουσιάστρια όχι μόνο διατήρησε το βάρος της αλλά έχασε μερικά ακόμη. «Είμαι καλά, πάει καλά η δουλειά, μ’ αρέσει που έχω αδυνατίσει και το συντηρώ και αισθάνομαι πολύ ωραία και αυτό με έχει βοηθήσει που έχασα κιλά», είπε η ίδια στην εκπομπή Το Πρωινό. Η αλλαγή της ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι, αφού ξεχνούσε να φάει.

Η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε πως το γεγονός ότι αδυνάτιζε της άρεσε κι έτσι έκανε συγκεκριμένη διατροφή: «Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, όχι τις σοκολάτες, αλλά τις κρέμες μου».

Πάντως αυτό που εμείς έχουμε να πούμε παρατηρώντας τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών είναι πως η Μαρία έχει κυριολεκτικά ξανανιώσει!

 

H Σίσσυ Χρηστίδου που σε λίγες μέρες θα την δούμε ξανά να μας εύχεται καλό Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Open, μίλησε πριν από καιρό μέσα από το κανάλι της στο youtube, για την προσπάθειά της και μάλιστα κυρίως για λόγους υγείας να χάσει κιλά! Με σωστή διατροφή, γυμναστική, επιμονή και θέληση η παρουσιάστρια τα κατάφερε και σήμερα με μια σέξι φωτογραφία της με μπικίνι άφησε άφωνους τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Σίσσυ πόζαρε στην παραλία της Λέσβου δίπλα από ένα surf με το μπικίνι της και το κορμί της ήταν απλά υπέροχο! Φυσικά η φωτογραφία, δεν πέρασε απαρατήρητη με τους followers της να στέλνουν θετικά μηνύματα και κοπλιμέντα για το σώμα της!

 

Πίσω στο Γύθειο και στην αγκαλιά του γιου της βρίσκεται ξανά η Αθηνά Οικονομάκου. Η αγαπημένη ηθοποιός πήγε για πέντε ολόκληρες μέρες στα Κύθηρα μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, με σκοπό να ξεκουραστούν και να περάσουν ποιοτικό χρόνο ως ζευγάρι.

Όμως, η Αθηνά δεν άντεχε άλλο μακριά από τον μικρό Μάξιμο και έτσι σήμερα Σάββατο επέστρεψε στην εξοχική της κατοικία στην Μάνη. «Πίσω στη βάση μου στο αγαπημένο μου Γύθειο και για λίγες ακόμα μέρες δίπλα στη θάλασσα» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από την παραλία.

Σε λίγες μέρες οι διακοπές τελειώνουν και η ηθοποιός θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις!

 

Aγαπημένη ηθοποιός η Ηρώ Λούπη, τον τελευταίο καιρό την απολαμβάνουμε στο πετυχημένο σήριαλ του Alpha, Έλα στη θέση μου»! Η Ηρώ απολαμβάνει ακόμα τις διακοπές της αφού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από βδομάδα και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία της με μπικίνι!

H ηθοποιός απόλαυσε το μπάνιο της στην αγαπημένη της παραλία την οποία φροντίζει και καθαρίζει και πόζαρε λέγοντας

Εντάξει μπορεί εγώ να την καθαρίζω αλλά και αυτή με προσέχει … Αύγουστος και είμαστε μόνες … η παραλία μου και εγώ! Ωστόσο οι followers της αυτό που πρόσεξαν είναι το καλογυμνασμένο και αψεγάδιαστο κορμί της!

 

Γιατί δεν είναι ότι φοράει πολύ αποκαλυπτικό μπικίνι. Δεν ποζάρει τόπλες. Όμως το βλέμμα της, η "γλώσσα" του σώματός της, η πόζα της απογειώνουν τη φωτό της και την κάνουν ξεχωριστή.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε για διακοπές στα Κουφονήσια και ήταν η πρώτη φορά που τα επισκεπτόταν. Και όχι μόνο μαγεύτηκε από τις ομορφιές τους αλλά όπως τονίζει σε ανάρτησή της στην οποία ανέβασε όλες τις εικόνες που τη μάγεψαν από τα Κουφονήσια, ερωτεύτηκε!

Διαβάστε τι έγραψε:

"Θα έχω αυτές τις εικόνες νομίζω μέσα μου όλο το χειμώνα μέχρι να ξαναβρεθώ εκεί!
Ναι, ερωτεύτηκα το Κουφονησι!

Δεν έχω δει ομορφότερο λιμάνι με τέτοιους χρωματισμούς νερού, διάφανα, κρυστάλλινα νερά. Όχι οργανωμένες παραλίες, ξεχώρισα την Άμμο που είναι κ το λιμάνι τους, κ το Πορί.
Λίγα μαγαζιά με υπέροχα φαγητά, όπως το νέο ρεμετζο με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που το έχουν και μετά ποτό στο Μύλο με θέα που σε μαγνητίζει.
Ένας φούρνος και ένα βενζινάδικο που ανοίγει μόνο μισή ώρα κάθε μέρα.
Μα αυτό δεν σε ανησυχεί γιατί δεν χρειάζεσαι αμάξι αφού το νησί με τα πόδια μπορείς να το γυρίσεις μέσα σε 3 ώρες.
Εύχομαι να μην αλλάξει ποτέ στο βωμό του τουρισμού! Να παραμείνει έτσι. Να μην παρασυρθούν από την αυξημένη τουριστική κίνηση και να μην εγκαταλείψουν τον εναλλακτικό χαρακτήρα τους που θα πληγώσει ανεπανόρθωτα αυτήν ακριβώς τη μοναδικότητά τους.
Είναι μαγικά, με υπέροχη αύρα!
Στις φωτογραφίες και τα βίντεο δεν υπάρχει κανένα φίλτρο! Είναι η αλήθεια τους!
@prassinos σε ευχαριστώ που “εξαιτίας” σου επιτέλους το επισκέφτηκα ! 💚

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία της ηθοποιού αλλά και όμορφες στιγμές της από το φετινό καλοκαίρι:

 

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι ένα κορίτσι που μάθαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model και που έκτοτε βρίσκεται με κάποιον τρόπο στην επικαιρότητα. Αυτός ο λόγος είναι συνήθως οι άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες που γεμίζουν το προφίλ της με likes και σχόλια, όπως αυτή που ανέβασε χτες.

Σε αυτήν τη λήψη, το μοντέλο ποζάρει με το πιο στιλάτο μαγιό, λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, και μας αφήνει όλους άφωνους τόσο με το σχέδιο όσο και με το κορμί της. Η λήψη ξεπέρασε τα 30 χιλιάδες likes σε λιγότερο από μία μέρα.

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα