«Δεν ήμασταν ποτέ φίλες…» Η Καγιά απαντά για την Χριστοπούλου και το unfollow

 
 

Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, η οποία βγήκε μέσω Skype, από το σπίτι της, όπου περνά την καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο-Ηλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτής του GNTM μίλησε για το reality μόδας, αποκαλύπτοντας: «Ξέρω σίγουρα ότι θα γίνει, αλλά όχι πότε. Δεν νομίζω να έχουν κλείσει οι άνθρωποι που θα είναι μπροστά από τις κάμερες. Έχουν κάνει συζητήσει με εμένα, τον Δημήτρη και τον Άγγελο. Περαιτέρω δεν ξέρω τι έχει συμβεί…» .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αναφερόμενη στα ξεκαθαρίσματα που έχει κάνει αυτό το διάστημα, η ίδια δήλωσε: «Είναι μια εποχή πάρα πολύ παράξενη για τις ανθρώπινες σχέσεις… Σκέφτεσαι τι σημαίνει ο άλλος για εσένα. Σου έχει λείψει; Όταν ήσασταν κοντά ήταν αληθινή αυτή η σχέση; Ήταν προσποιητή αυτή η σχέση; Έχω μπει σε σκέψεις για πάρα πολλούς ανθρώπους και έχω καταλήξει σε διάφορα καινούργια συναισθήματα που μου αρέσουν.  Δεν είναι κακό, έχω πάρει διάφορες αποφάσεις κι εγώ…» .

Όσο για την Έλενα Χριστοπούλου και το unfollow στο Instagram, επεσήμανε: «Εμένα ψέμματα δεν μου αρέσει να λέω… Δεν μου αρέσει γιατί βρίσκομαι ξαφνικά σε μια αντιπαράθεση στην οποία δεν έχω πάρει ποτέ μέρος. Εγώ είμαι απλός παρατηρητής και έτσι θα ήθελα να παραμείνει. Δεν έχω κακό συναίσθημα και κάτι κακό να πω. Αν κάποιος θέλει να με κάνει unfollow έχει το δικαίωμα γιατί μπορεί να μη με συμπαθεί. Δεν έχω σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο γιατί ποτέ δεν είχαμε φιλική σχέση. Ήμασταν γνωστές χρόνια μέσα από τη δουλειά και η σχέση μας μέσα από το GNTM έγινε πιο ζεστή. Είχαμε πάρα πολύ ωραίες στιγμές, αγαπημένες μεταξύ μας. Τώρα για ποιο λόγο έχει γίνει αυτό, με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω να σου πω. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα, δεν έχω ούτε πόνο, ούτε χαιρεκακίες στην καρδιά μου. Είμαι μια χαρά με αυτό το πράγμα, συνεχίζω να την ακολουθώ και της εύχομαι να είναι μόνο καλά κι ευτυχισμένη…» .

Δες το βίντεο που ακολουθεί

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor