Η Ακρίτα ζήτησε συγγνώμη από την Ευγενία Μανωλίδου, κατακεραυνώνοντάς την!

 
 

Το απόλυτο ξεκατίνιασμα της καραντίνας! Τρολ απάντησε σαν Μανωλίδου και η fuego Ακρίτα, την έκανε μπαλοτίνα, με πουρέ μπαστινάκι και κράμπλ από καμένα κρεμμυδάκια και λάδι τρούφας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Έλενα Ακρίτα, σχολίασε πριν λίγες μέρες ένα tweet που φαινόταν ότι έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου αλλά ήταν ψεύτικο αφού η γνωστή μουσικός και παρουσιάστρια δεν το έγραψε ποτέ.

Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος λοιπόν το σχολίασε στο προφίλ της στο facebook και σήμερα αφού ενημερώθηκε ότι η ανάρτηση αυτή δεν έγινε ποτέ, ζήτησε συγγνώμη από την Ευγενία Μανωλίδου, η αλήθεια είναι με ένα ιδιαίτερο τρόπο, αφού αμέσως μετά τη συγγνώμη, την κατακεραύνωσε κυριολεκτικά, σχολιάζοντας με έντονο τρόπο την εκπομπή  που παρουσίαζε στο παρελθόν!

Στην επίμαχη ανάρτηση η κ. Μανωλίδου φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του Αδωνι Γεωργιάδη και πέρασε η οικογένεια για 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ. Και υποτίθεται ότι προσθέτει: "Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε”.

Αφορμή για την fake ανάρτηση ήταν μια αμφιλεγόμενη δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη που επιχείρησε να υπερασπιστεί τα 800 ευρώ του επιδόματος σε όσους έχει αναστελεί η σύμβαση, σημειώνοντας οτι αφού είμαστε σπίτι, τα χρήματα είναι αρκετά. Προσθέτοντας οτι αφού δεν μπορούμε να βγούμε και να κάνουμε έξοδα, όλα τα χρήματα πάνε στο φαγητό. Και σημείωσε: Πόσα κιλά θα γίνουμε επιτέλους; 300 κιλά;

Η δήλωση Αδωνι Γεωργιάδη

"Ακούω τον κ. Τσακαλώτο και τον κ. Τσίπρα που λένε να μοιράσουμε ρευστότητα. Μάλιστα, και εγώ σας λέω λοιπόν ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει σήμερα ακριβώς μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Τι να την κάνει τη ρευστότητα;", ανέφερε ο υπουργός. "Για τρόφιμα" είπε ο δημοσιογράφος με τον υπουργό να του απαντά σχεδόν αμέσως: "πόσο θα φάει πια; 300 κιλά να γίνει;

Η υποτίθεμενη ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου πάντως, προκάλεσε πλήθος υβριστικών σχολίων στα social media έως ότου αποδειχθεί ότι ήταν μαϊμού και προϊόν μοντάζ.

Η Ελενα Ακρίτα έγραψε:

"Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης (ς.ς. Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης...) Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μια Ελλάδα που έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνο”.

Μόλις έγινε σε όλους γνωστό και σαφές ότι η ανάρτηση δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, τα σχόλια σβήστηκαν χωρίς καμία συγνώμη, αλλά ακολούθησαν τα σχόλια των ίδιων των θιγόμενων.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε:

"Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος "σοβαρός" κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας;fake news”.

 
 

H Ευγενία Μανωλίδου έγραψε:

Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας;fake news

 

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε: 

Αγαπητή κυρία Μανωλίδου, σάς ζητώ συγγνώμη. Την πάτησα, το παραδέχομαι, στο μέλλον θα είμαι πιο προσεχτική – άλλωστε αυτό επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.
Από κει κι ύστερα, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την ταπεινή μου γνώμη για το πρόσωπό σας. Παρουσιάσατε, αγαπητή κυρία, το πιο άθλιο παιχνίδι της ιστορίας της ελληνικής ηλεόρασης. Ένα παιχνίδι που κακήν κακώς έκοψε το ΕΣΡ επειδή κατάφωρα ‘παραβίαζε την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία΄. Βροχή τα πρόστιμα μέχρι 200.000 ευρώ στον ΑΝΤ1. Αν θυμάστε.
Οπως δήλωσε τότε ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Ι. Λασκαρίδης «η εκπομπή ‘Η στιγμή της Αλήθειας’ υποβαθμίζει την ποιότητα του προγράμματος, ενώ με δέλεαρ το χρηματικό έπαθλο εξωθεί τους παίκτες σε αποκαλύψεις προσωπικών τους δεδομένων με αποτέλεσμα τον ευτελισμό της προσωπικότητάς τους.»
Επιτρέψτε μου να σάς θυμίσω ορισμένες ερωτήσεις σας.
Σε άντρα παίκτη: «Έχεις φορέσει ποτέ γυναικεία εσώρρουχα;»
«Έχεις κάνει σεξ στις τουαλέτες του πανεπιστημίου που σπούδαζες;»
Σε παίκτρια: «’Εχεις κάνει ποτέ σέξ με γυναίκα;» (Σε παικτρια τώρα αυτό)
Σε παίκτη: «Αν ένας άντρας σου πρόσφερε 10.000 ευρω για μια νύχτα, θα δεχόσουν;»
«Έχεις κάνει one night stand περισσότερες από 10 φορές;»
«Έχεις μετρήσει ποτέ το ανδρικό σου μόριο με μεζούρα;»

Αυτά, κυρία μου. Και πάλι συγγνώμη.

 

Να σημειώσουμε ότι η κ. Ακρίτα μόλις έμαθε ότι το tweet που σχολίασε ήταν ψεύτικο έσβησε το σχόλιό της και έγραψε αυτό

 

Η δευτερολογία - απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Μία οφειλομένη απάντηση στην κα Έλενα Ακρίτα.

Τα γεγονότα, λίγο πολύ γνωστά.

H κα Ακρίτα ξαφνικά, το Σάββατο το βράδυ, υιοθέτησε και σχολίασε μία ψεύτικη, κατασκευασμένη ανάρτηση της συζύγου μου Ευγενίας Μανωλίδου, σχολιάζοντας φυσικά, όπως συχνά κάνει, εμένα με δηκτικό τρόπο.

Όταν έγινε γνωστό ότι είναι ψέμα, την κατέβασε.

Στη συνέχεια, στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την πράξη της, ανέβασε μία εντελώς χυδαία, ψεύτικη και κατασκευασμένη πάλι φωτό, και την συμπλήρωσε με ένα ακόμη χυδαιότερο υπονοούμενο (το λιγουρεύεστε;).....κ.λπ.

Όταν έγινε γνωστό ότι για δεύτερη φορά και με χυδαιότερο της πρώτης τρόπο έκανε το ίδιο σφάλμα, αποφάσισε να «ζητήσει συγγνώμη» γράφοντας κάτω από την μία γραμμή της συγγνώμης δύο κείμενα. Το πρώτο για την Ευγενία, ακατάληπτο, καθώς τελικά η κατηγορία ήταν η παρουσίαση προ 12 ετών ενός τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1, πράγμα εντελώς άσχετο προφανώς με τα γεγονότα και μετά ένα μακροσκελές κείμενο για μένα και την μία και μοναδική συνάντηση μας στο Παλλάς πριν χρόνια.

Σε αυτό το δεύτερο λοιπόν θα ήθελα να απαντήσω για να ξεκαθαρίσουμε τα μεταξύ μας.

Όσα αναφέρει η κα Ακρίτα είναι αληθή.

Συνοδευόταν από τον κο Κυρίτση, συνάδελφο μου στην Βουλή για ένα διάστημα και εξαιρετικά συμπαθή, με τον οποίο πάντα είχαμε ευγενική σχέση και της φέρθηκα με την απαιτούμενη, αν και συκοφαντημένη από πολλούς, αστική ευγένεια.

Φυσικά παραδέχομαι και την δυνατή της πένα και την ευφυΐα της.

Ο κυριότερος λόγος της φυσικής μου συμπάθειας προς εκείνη όμως είναι ο πατέρας της. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο παππούς μου ήταν ο Σπυρίδων Βλασσόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδος ΕΣΤΙΑ έως τον β´ ΠΠ.

Εκεί έγραφε ο Λουκής Ακρίτας και σε ανύποπτο χρόνο, κάποτε ο παππούς μου είχε μιλήσει με εξαιρετικά λόγια γι’ αυτόν. Η παρουσία του Λουκή Ακρίτα στη δημόσια ζωή, ήταν αξιοπρεπής και συνέδεσε το όνομά του με δύο σπουδαία για εμένα πράγματα: την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση Παπανούτσου και την υπεράσπιση των δικαίων του Κυπριακού Ελληνισμού.
Πάντα πίστευα ότι μία κόρη ενός τέτοιου πατρός δεν θα μπορούσε παρά να έχει γαλουχηθεί με Αρχές!

Η κα Ακρίτα έχει κάθε δικαίωμα να μην με συμπαθεί, να με απεχθάνεται, να με κατακρίνει κ.λπ. Είμαι δημόσιο πρόσωπο και όταν αποφάσισα να είμαι δέχθηκα ότι αυτό θα συμβαίνει. Δεν μπορούν να σε συμπαθούν όλοι και ευτυχώς για μένα έχω εισπράξει και εισπράττω και αγάπη και χιλιάδες ψήφους από τον κόσμο, για να δέχομαι και όσους με κατακρίνουν, ή και με υβρίζουν ακόμη, με υπομονή.

Επίσης, ομολογώ ότι ένας ευφυής άνθρωπος με δυνατή πένα, όπως εκείνη, μπορεί να το κάνει και με μεγαλύτερη επιτυχία ενίοτε και τότε μπορεί και να μου είναι και χρήσιμη, κάνοντας με να αντιλαμβάνομαι πού μπορεί να έχω κάνει λάθος.

Η κα Ακρίτα όμως δεν έχει α) κανένα δικαίωμα από αντιπάθεια σε μένα και στην παράταξη που εκπροσωπώ να «επιτίθεται» σε μέλη της οικογενείας μου και β) να ανεβάζει ψεύτικες ειδήσεις, φωτογραφίες κ.λπ. ως αληθινές.

Και μία τελευταία προσωπική συμβουλή προς την κα Ακρίτα και ας την πετάξει. Όταν αποφασίσετε κυρία Ακρίτα να πείτε ξανά συγγνώμη, εάν το αποφασίσετε ποτέ, ας θυμάστε ότι η συγγνώμη είναι λιτό πράγμα και δεν μπορεί να συνοδεύεται από «αλλά».

Αν μετά τη συγγνώμη θες να πεις «αλλά», τότε χάνει το νόημά της και είναι δώρον/άδωρον. Μπορεί ακόμη και εσείς, η τόσο ευφυής, να κάνετε κάπου λάθος και τότε απλά γράψτε «έκανα λάθος, συγγνώμη».

Δεν φαντάζεστε πόσο γενναίο και ανακουφιστικό είναι καμμία φορά...

Χριστός Ανέστη κα Ακρίτα».

 

Έλενα Ακρίτα:

Από την πλευρά της η Έλενα Ακρίτα, δημοσίευσε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο δικό της προφίλ, γράφοντας: «Για λόγους αρχής, κοινοποιώ την απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη προς εμένα. Προσβλητικά ή χυδαία σχόλια θα διαγράφονται».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της