«Ήθελα να μην τσακωθώ ποτέ με την γυναίκα μου αλλά δεν τα κατάφερα»

 

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης, στην εκπομπή The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του, αλλά και για τη σχέση του με τα παιδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μιλώντας για το περιβόητο gay «φιλί» στο σήριαλ του Παπακαλιάτη που ποτέ δεν έδωσε, ο ηθοποιός δήλωσε πως η ελληνική κοινωνία είναι λίγο οπισθοδρομική, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Αν σε ενοχλεί η έκφραση αγάπης των ανθρώπων τότε υπάρχει πρόβλημα». Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε πως τότε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του με τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η σειρά.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε και για τη σχέση ζωής που έχει με την γυναίκα του Έμιλυ Κολιανδρή αφού είναι παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια, αλλά είναι μαζί εδώ και 18 χρόνια. Όπως δήλωσε μία τέτοια σχέση χρειάζεται υπομονή, πολλή δουλειά και αγάπη για να κρατηθεί ζωντανή. Ο ιδιος δεν δίστασε να παραδεχθεί, ακόμα, πως ζηλεύει και πολλές φορές όταν δει την γυναίκα του σε ερωτικές σκηνές μπορεί να ενοχληθεί, αν αυτή είναι πολύ καλή στον ρόλο της.

«Οι ηθοποιοί είμαστε πιο εξοικειωμένοι στο να βλέπουμε τους συντρόφους μας να “τσιλιμπουρδίζουν” αλλά υπάρχει και ζήλια. Έχω υπάρχει άνθρωπος ζηλιάρης! Επειδή γίνεται αυτή η χαλιά αντιμετώπιση μετά κάθε φορά θες να ηρεμήσεις. Με την Έμιλυ είμαστε μαζί 18 χρόνια. Μια σχέση χρειάζεται υπομονή, πολύ δουλειά και αγάπη. Ήθελα να μην τσακωθώ ποτέ με την γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν τα κατάφερα», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Λούλης.

Ποια ήταν όμως η περίοδος που «ξέφυγε»; Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχθηκε πως για μια περίοδο ένιωθε ότι είναι τρομερά σπουδαίος, αλλά τον συνέφερε η σύζυγος του. «Ήμουν με ανθρώπους που με ανάγκασαν να κάνω δύσκολα πράγματα για την ηλικία μου, και έφαγα τα μούτρα μου. Το θέμα είναι να είσαι εκεί όταν φας τα μούτρα σου, να το καταλάβεις και να δυναμώσεις» τόνισε. 

Επίσης, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση για να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά λόγω των υποχρεώσεων του έπρεπε να αρνηθεί.

Τέλος, ο Χρήστος Λούλης μίλησε επίσης για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για τη Ζέτα Μακρυπούλια, σχεδόν μία δεκαετία αργότερα. 

Φυσικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν στις οποίες είχε πει ότι δεν θεωρεί συνάδελφό του τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο ηθοποιός απάντησε πως το σχόλιο δεν ήταν προσωπικό, αφού υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που παίζουν ακόμη και μαζί του και δεν τους θεωρεί συναδέλφους του.

«Έχω αυτή την αλαζονεία, είναι δικό μου ελάττωμα. Βρίσκω πολύ λίγα κοινά στοιχεία. Δεν είχα κάτι προσωπικό με την Ζέτα! Ηθοποιός για μένα είναι να είσαι μοναχός, βάζεις το εγώ στην άκρη, και θες να είσαι αόρατος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης. 

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision