Με λουλούδια υποδέχτηκε την θρυλική Brook στην Ελλάδα ο Ανδρέας Γεωργίου

 

Η Katherine Kelly Lang, η «Brook» της «Τόλμης», η οποία πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι μπαίνει με ρόλο - έκπληξη στις «8 λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου, έφτασε στην Ελλάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚούΚου» βρέθηκε στο αεροδρόμιο και η ηθοποιός δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τηλεοπτική Brook αποκάλυψε ότι έχει ξαναεπισκεφτεί την Ελλάδα στο παρελθόν ενώ συνοδευόταν από τον σύζυγό της, ο οποίος δήλωσε πολύ τυχερός που είναι παντρεμένος μαζί της.

Η Katherine Kelly Lang είναι η μακροβιότερη και η δημοφιλέστερη πρωταγωνίστρια στην «Τόλμη και γοητεία», συμμετέχοντας από το πρώτο επεισόδιο της σειράς τον Μάρτιο του 1987 μέχρι και σήμερα. Έχει γίνει αμέτρητες φορές εξώφυλλο στα ελληνικά περιοδικά στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στα '90s.

 

Λίγο μετά την άφιξη της στην Ελλάδα, η Brook ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από το ξενοδοχείο της, ανάμεσα τους και μια τεράστια ανθοδέσμη που έλαβε από τον Ανδρέα Γεωργίου και την ομάδα του.

 

 

Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το μεσημέρι, η ηθοποιός χαιρέτησε τους δημοσιογράφους στα ελληνικά. Ανέφερε με χαμόγελο ότι είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ μίλησε για την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου που έγινε μέσω Instagram.

«Είδα το μήνυμά του ανάμεσα στα χιλιάδες που λαμβάνω και μάλιστα εντυπωσιάστηκα που είδα ότι έχει 1 εκ. ακόλουθους. Η δουλειά του είναι πολύ καλλιτεχνική και δημιουργική και με συνεπήρε. Είμαι χαρούμενη που θα δουλέψω με έναν τόσο καλό επαγγελματία και είναι τιμή μου».

Η ηθοποιός θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο, η οποία σύμφωνα με το σενάριο, αναζητά κάτι, αλλά τελικά θα εμπλακεί σε μια άλλη κατάσταση.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Γεωργίου, αποκαλύπτοντας πώς του ήρθε η ιδέα να της κάνει την πρόταση και να την προσεγγίσει.

Με ρωτούσε η μικρή μου ανιψιά ποιους ηθοποιούς παρακολουθούσα μικρός. Ήρθε στο μυαλό μου η "Μπρουκ" από την "Τόλμη και Γοητεία" κι έτσι της έστειλα μήνυμα. Της έγραψα ένα μικρό βιογραφικό και της είπα ότι νομίζω πως θα την ενδιέφερε να ζήσει την εμπειρία. Της έστειλα το πρώτο τρέιλερ πριν παιχτεί στην τηλεόραση και έτσι έγινε».

Ακόμη, ο σκηνοθέτης τόνισε: «Δεν θέλαμε να κάνει μόνο ένα πέρασμα. Δεν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε μόνο τη φήμη της. Θέλαμε να αφήσουμε το στίγμα της στην ιστορία. Δεν τρέξαμε να φέρουμε μια Χολιγουντιανή star για τα νούμερα. Το κάναμε γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Θεωρώ ότι είναι όμορφο να γίνονται τέτοιες κινήσεις και θέλω να φύγει χαρούμενη».

Θα τη δούμε λοιπόν σε 16 επεισόδια, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ξαναενταχθεί στο μέλλον.

 

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μπρουκ βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μαζί με τον Αρτ. Η ηθοποιός απάντησε, αρχικά, στις ερωτήσεις που της έθεσαν, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να πάρει μια απόφαση…

Πέντε γνωστοί Έλληνες θα μπορούσαν να είναι ο σημερινός Ριτζ από το Τόλμη και Γοητεία. Η Μπρουκ έπρεπε να επιλέξει ποιος μοιάζει περισσότερο και να βάλει Χ στους άλλους τέσσερις. Δεν φαντάζεστε τι συνέβη όταν η Κάθριν Κέλυ Λαγκ πήγε να βάλει Χ στον Γιώργο Λιάγκα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της