Τα χρέη, το κυνηγητό στο Survivor και η δημόσια συγγνώμη του Σπαλ!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό, και δεν δίστασε να απαντήσει στο σάλο που προξένησε η δήλωσή του για τους λαθρομετανάστες.

«Έκανα μια ατυχέστατη δήλωση για τους λαθρομετανάστες. Εννοούσα τις συνθήκες επιβίωσης και όχι το κίνητρο και το background. Είναι πολύ διαφορετικό ένας που πληρώνεται και ένας που πέφτουν βόμβες στο κεφάλι του. Ήθελα απλά να καταδείξω τις συνθήκες. Εννοούσα τους άστεγους, κι αν προσέβαλα κάποιους, απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη. Εννοούσα τις συνθήκες διαβίωσης! » είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο πρώην παίκτης του Survivor βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις για το ριάλιτι επιβίωσης, και δεν δίστασε να απαντήσει.

«Το Survivor είναι ένα project που αγαπήθηκε πολύ. Επανήλθα, πήρα και ένα κιλό. Η αγάπη του κόσμου είναι πολύ μεγάλη. Δεν το περίμενα. Ο κόσμος κατάλαβε τον χαρακτήρα μου! Δεν ασχολούμαι με εσάς, θα ασχοληθώ με τη Φαίη!» είπε, όταν Τσουρός και Γεωργαντάς του είπαν ότι αν ήταν μέσα μπορεί και να πλακωνόταν, ενώ η Σάσα τον αποκάλεσε «κουτσάλογο». 

«Τα αγωνίσματα είχαν να κάνουν με ταχύτητες και περάσματα από τρύπες, και δεν με βόλευαν. Το ύψος ήταν ντεζαβαντάζ, και η ταχύτητα δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Είχα και έναν τραυματισμό, που με ταλαιπώρησε για δύο μήνες, και έπαιζαν συνεχώς φάρμακα. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο τραυματισμός μου, γιατί δεν μπορούσα να κάνω την κατάλληλη αποθεραπεία με τα κατάλληλα μέσα.

Τι να απαντήσω, για την ανάγκη μου ή για τη ζήλεια; Υπήρχαν ζήλειες, στρατηγικές και στρατόπεδα, είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, άλλοι προσπαθούσαν να κάνουν φιλίες και να είναι συμπαθείς. Όλοι το σκεφτόμασταν να φύγουμε, γιατί πεινούσαμε πάρα πολύ, οι συνθήκες ήταν πάρα πού δύσκολες. Δεν είμαι άγιος σίγουρα. Η πείνα μου δημιουργούσε τρελά νεύρα, και μέχρι να προσαρμοστώ ήμουν πολύ νευρικός!» είπε ο παίκτης.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:


Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Πρωινό έδωσε την απάντησή του και για όσα ακούστηκαν για το ότι τον έψαχναν στον Άγιο Δομίνικο, για χρέη που είχε αφήσει πίσω στην Ελλάδα.

«Δεν ξέρω πώς έγινε όλο αυτό με τα χρέη,δεν χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα ποτέ. Όπως όλοι οι Έλληνες έχω κάποια θέματα, που τα έχω ρυθμίσει. Δεν έχω κάποια εκκρεμότητα δηλαδή, αν μας βλέπετε, πάρτε τηλέφωνο για όπου χρωστάω! Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω!» αρκέστηκε να πει ο πρώην παίκτης του Survivor. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε και για την Ζωή Τζάνη, η οποία δήλωσε ότι τον περίμενε έξω με ανυπομονησία. «Μπράβο της!» είπε το μοντέλο, και η Σάσα Σταμάτη τον εδωσε κανονικά, λέγοντας ότι τη ρωτούσε τι είναι τα παπούτσια που φοράει, για να της πάρει ίδια!

«Μετά από 5 μήνες είναι σαν να ξεκινάς πάλι από την αρχή, οπότε κάνουμε ένα restart με τη Ζωή, ξαναξεκινάμε, όλα καλά. Είναι κάτι που το σκεφτόμαστε ο γάμος, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, αλλά να πω ότι δεν το σκέφτομαι καθόλου, είναι ψέματα!»αποκάλυψε ο Σπαλιάρας, αποκαλύπτοντας ότι διανύουν μια πολύ όμορφη φάση.

Δείτε τι δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor