Η συγγνώμη της Ευρυδίκης! "Από το Φεβρουάριο μου έχει κοπεί η περίοδος".

Όσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρισκόταν στο Survivor σχολιάστηκε έντονα η φουσκωμένη της κοιλιά και το γεγονός πως φαινόταν ιδιαίτερα πρησμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ίδια εξηγεί στο People: «Το πρώτο δίμηνο είχα χάσει τουλάχιστον επτά κιλά. Ύστερα, όμως, από το πάρτι της ένωσης, τα έπαθλα πλήθυναν και μας έμεναν πολλές ποσότητες από τις προμήθειες που είχαμε. Στην αρχή, που ήμασταν δώδεκα άτομα, τρώγαμε από δύο κουταλιές ρύζι ο καθένας. Στην πορεία, όμως, με τις αποχωρήσεις, τρώγαμε από μία κούπα ρύζι ο καθένας.

Στο παιχνίδι αντιμετώπισα διάφορα προβλήματα υγείας. Από το Φεβρουάριο μέχρι σήμερα που μιλάμε μου έχει κοπεί η περίοδος. Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στη ζωή μου. Μετά, είχα θέματα με το στομάχι και το συκώτι μου και έκανα εξετάσεις. Το καλό ήταν πως είχαμε γιατρούς για ό,τι χρειαζόμασταν. Μέχρι και το λάστιχο από το μπουστάκι που ακουμπούσε στο στομάχι μου με πονούσε σε υπερβολικό βαθμό. Τελικά έκανα υπέρηχο και οι γιατροί μού βρήκαν λίπος στο συκώτι, κάτι που πρέπει να το παρακολουθώ. Συν τοις άλλοις, είχα και τυμπανισμό. Όλα αυτά τα προβλήματα με επηρέασαν πολύ στη συμπεριφορά μου».

Για το στιγμιότυπο από ένα αγώνισμα όπου στο τέλος την πλησιάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και φωνάζει δυνατά σε όλους «Αφήστε με», ένα περιστατικό που συζητήθηκε από τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λέει: «Δεν εκνευρίστηκα με τον Ντάνο. Απλά ήταν όλοι πάνω από το κεφάλι μου, μόλις είχα κερδίσει στο αγώνισμα και δεν με άφηνε να πάρω ανάσα. Αισθανόμουν πως τέλειωνε το οξυγόνο. Στο συγκεκριμένο αγώνισμα λιποθύμησα, απλά δεν προβλήθηκε. Είχαν έρθει γιατροί και μου έριχναν νερά».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Στο Πρωινό διάβασαν αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε γνωστό περιοδικό, απαντώντας για την αντίδρασή της απέναντι στους ρεπόρτερ στον τελικό του Survivor.

«Εξήγησα στα παιδιά ότι βιάζομαι, δεν έσπρωξα κανένα. Ζητάω συγγνώμη, σέβομαι τη δουλειά των συναδέλφων!» είπε η παίκτρια, και η Σάσα σχολίασε δηκτικά: «Αυτό είναι ψέματα, έσπρωξε μια κοπέλα από το Έψιλον! Επίσης δεν πιστεύω ότι δεν έχω δει κανένα επεισόδιο πέραν της αποχώρησής της!»

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, έμεινε έκπληκτη από την εξομολόγηση της αθλητικογράφου για τα σοβαρά προβλήματα με την περίοδό της, που της κόπηκε από τον Φεβρουάριο ως σήμερα, και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, γεγονότα που επηρέασαν τη συμπεριφορά της. «Εξαρτάται για ποιο λόγο κάνεις κάτι!» είπε η Φαίη, απαντώντας στη Σάσα που έλεγε ότι αν το πάθαινε αυτό, θα σηκωνόταν και να φύγει αμέσως. «Είναι θέμα προσωπικό και αναγκών!» είπε.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια