Συνέντευξη της μαμάς, των συνάδελφων και του πνευματικού του Ντάνου!

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου μιλά πρώτη φορά στο Πρωινό και τον Κώστα Τσουρό και αποκαλύπτει την περιπέτεια υγείας που είχε και σοκάρει!

Η κυρία Ράνια ανέφερε αρχικά: «Γίνεται ένας χαμός με τον Γιώργο και είναι ευχάριστο και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του και όταν βγει με το καλό θα τρελαθεί από τη χαρά του»! Στη συνέχεια όμως ο δημοσιογράφος δε θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για την βραχνάδα στη φωνή και η κυρία Ράνια τόνισε: « Σε ένα χειρουργείο που έκανα, μου κόψανε κατά λάθος δύο φωνητικές χορδές και από τότε μου έμεινε αυτή η βραχνάδα... Έγινε κατά λάθος βέβαια αλλά εμένα θα μου μείνει»!

 

Τι είπε όμως για τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Λάμπρο Χούτο; Πώς βλέπει τον γιο της στο survivor;

«Ο Γιώργος πιστεύει πολύ και ο Χανταμπάκης έθιξε το πιο ευαίσθητο σημείο του... Νευρίασα με τον Χανταμπάκη και δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Χούτου... ο Σπαλιάρας γνωρίζονταν με τον γιο μου, είναι καλό παιδί...»!

Τι είπε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Ψήφισε στην μεγάλη ψηφοφορία που τελείωσε τη μία τη νύχτα;
«Δεν ξέρω αν υπήρχε φλερτ με την Ευρυδίκη. Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα. Αν αρέσει στον Γιώργο, αρέσει και σε μένα. Καλή κοπέλα είναι. Δεν έχει κάποια επίσημη σχέση. Από το Survivor σαν κοπέλα μου αρέσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου.» είπε χαρακτηριστικά!

Όσο για το εάν ψήφισε είπε: «Στην 24ωρη ψηφοφορία ψήφισα 25 φορές τον Γιώργο. Είναι η πρώτη φορά που λείπει ο Γιώργος τόσους μήνες από το σπίτι. Ο Γιώργος έτσι κι αλλιώς είναι νικητής».

Survivor: Έτσι ψήφισε το κοινό τους αγαπημένους του παίκτες σε 24 ώρες!

Οδοιπορικό στη Σκιάθο έκανε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία βρέθηκε στα αγαπημένα μέρη του Γιώργου Αγγελόπουλου. Στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ» μίλησε και ο ηγούμενος της Μονής Ευαγγελιστρίας πατέρας Ιωσήφ, όπου ο Ντάνος έχει αφιερώσει και μία εικόνα, προβαίνοντας σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον παίκτη των Διάσημων.

«Θα σας πω για την εικόνα, όπως και πολλοί άλλοι προσκυνητές, έτσι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και αγαπητός μου φίλος σαν περιστατικό τάματος έχει κάνει ένα τάμα, μια δωρεά εικόνας της Παναγίας της Εικονίστριας, η οποία είναι και πολιούχος στη Σκιάθο. Άξιζε 2500 ευρώ, και γράφει το όνομά του από πίσω, και του αδερφού του, και βρίσκεται στο νάρθηκα του ναού προς προσκύνηση. Είναι θαυματουργή η Παναγία η Εικονίστρια, έχει κάνει πολλά θαύματα! Είναι η πίστη του κάθε ανθρώπου, προσεύχομαι για όλους!» ανέφερε ο ιερωμένος.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

«Μάθαμε για τον Μάριο από παίκτες που αποχώρησαν... άθελά τους...» Οι αποκαλύψεις της κολλητής του Πρίαμου!

Συνέχισε το οδοιπορικό της στη Σκιάθο, και μίλησε με φανς του Ντάνου, στην παραλία όπου κάνει μαθήματα θαλάσσιου σκι.

«Υποστηρίζουμε Ντάνο λόγω τόπου, και θα φέρει το έπαθλο γιατί είναι ο καλύτερος!Έχω κάνει κι εγώ αίτηση για να συμμετέχω στο παιχνίδι!» είπε ο κάποιος, ενώ φίλος του ανέφερε: «Είναι ευγενικός, του αρέσει να βοηθάει τον κόσμο, τον αγαπάνε όλοι!»

Στην κάμερα μίλησαν και φανς του Ντάνου, που είχαν επισκεφθεί την παραλία «για να πιάσουν σειρά» όπως είπαν, καθ’ ότι φανατικοί θαυμαστές του παίκτη των Διάσημων, εκφράζοντας τον θαυμασμό του Αμέσως μετά, η εκπομπή πήγε στο κλαμπ όπου δούλευε το βράδυ ο Ντάνος, και μίλησε με τους συνεργάτες του. «Δουλεύουμε μαζί τα τρία τελευταία χρόνια, αγαπητός φίλος. Γίνεται τσαμπουκαλής μόνο όταν χρειάζεται, είναι πολύ δίκαιος, αυτό τον εξοργίζει, η αδικία, και όταν πεινάει, εμείς τον ταϊζουμε καλά πάντως! Είναι αλήθεια ότι έχει φετίχ με τα ωραία δάχτυλα, εκεί κοιτάζει μια γυναίκα κατευθείαν! Δεν έχει πάρει κανέναν σηκωτό, η δουλειά μας είναι καθαρά πυροσβεστική! Τον υποστηρίζουμε, και του λέμε να έρθει να φάμε τα λεφτά παρέα! Μόνο Ντάνος! Δεν θα σχολιάσω αυτό που ακούγεται με την Ευρυδίκη, ο Ντάνος είναι διακριτικός! Όμορφη κοπέλα είναι! Στην κάμερα μίλησε και η σύζυγος του κολλητού του Ντάνου, λέγοντας ότι η Ευρυδίκη δεν είναι στα γούστα του Ντάνου, και δεν πιστεύει ότι έγινε κάτι, γιατί προτιμά η γυναίκα να είναι ωραία, έξυπνη, και με ωραία δάχτυλα, κάτι πιο elegant. «Τα κορίτσια ρωτάνε ποια είναι η σχολή του Ντάνου και πότε θα έρθει ο Γιώργος!» είπε.

Δείτε αναλυτικά στα αποσπάσματα που ακολουθούν:

Δειτε Επισης

Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις
Ο ένας μετά τον άλλον, οι φίλοι του Άρη Σοϊλέδη, τον αδειάζoυν δημόσια για την Μαρία Αντωνά
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»