Survivor: Έτσι ψήφισε το κοινό τους αγαπημένους του παίκτες σε 24 ώρες!

Για 24 ώρες οι τηλεθεατές πήραν στα χέρια τους την τύχη των μαχητών και των Διάσημων. 
 
Ψήφισαν συγκεκριμένα τον αγαπημένο τους παίκτη, και με βάση αυτές τις ψήφους θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις. Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των εννέα παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές του Survivor, ωστόσο έχει διαρρεύσει!
 
Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία στο Survivor θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους, όπου ο παίκτης που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού θα αποχωρεί!
 
«Μάθαμε για τον Μάριο από παίκτες που αποχώρησαν... άθελά τους...» Οι αποκαλύψεις της κολλητής του Πρίαμου!
 
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διέρρευσαν, στις 2 πρώτες θέσεις κυριολεκτικά κονταροχτυπήθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος!
Αρχικά το προβάδισμα είχε ο Μάριος Πριάμος ωστόσο στην 1η θέση εκτοξεύτηκε τελικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφήνωντας τον τρελό Κύπριο στην 2η  θέση!
Η έκπληξη έγινε όμως με την 3η θέση,  την οποία πήρε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος! Όπως όλα δείχνουν, ο «πρώην μισθοφόρος» έχει το δικό του κοινό που τον στηρίζει!
Στην 4η  θέση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος όπως όλα έδειξαν δεν έχει κατακτήσεις μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα!
Στην 5η θέση βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας και στην 6η ο Γιώργος Χρανιώτης. Το κορίτσι των «Μαχητών» Σάρα Εσκενάζυ βρίσκεται στην 7η θέση και το κορίτσι των «Διασήμων» Ευριδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται στην 8η και προτελευταία θέση. Τελευταίος στην 9η θέση είναι ο Μπο! 
 
Στην συγκεκριμένη ψηφοφορία υπήρξαν πολλές ανατροπές, καθώς μέχρι και το απόγευμα στην πρώτη θέση ήταν ο Μάριος Πρίαμος, ενώ την βραδινή ώρα του «έκλεψε» την πρωτιά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
 
Όπως θα δείτε και στα νούμερα, η διαφορά ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο είναι χαοτική, ενώ ο τελευταίος έφτασε μέχρι και το 0,18% σε ποσοστό ψήφων!
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: 38,3%

ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: 38%

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: 11,7%

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ: 5,1%

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ: 4,9%

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ: 1%

ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ: 0,50%

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: 0,32%

ΜΠΟ: 0,18%

 

Συνέντευξη της μαμάς, των συνάδελφων και του πνευματικού του Ντάνου! Φρενίτιδα των Ελληνικών μέσων με τον Αγγελόπουλο! Σοκάρει η μαμά του!

Τον Ντάνο τον ψηφίζουν περισσότερο γυναίκες 25-44 ετών, τον Μάριο η Κύπρος και όπως ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη τον ψήφισαν άντρες και γυναίκες στην Μεγαλόνησο!
Τον Βασάλο τον ψήφισαν οι γυναίκες 15-24 ετών, ενώ ο μισθοφόρος ψηφίστηκε από τους άντρες, όπως και τον Μπο οι άντρες 25-44 ετών τον ψήφισαν για να μείνει! Τον δε Γιάννη Σπαλιάρα τον ψηφίζουν τα παιδιά κάτω των 15 ετών, την Σάρα την στηρίζουν οι γυναίκες, τον δε Γιώργο Χρανιώτη οι γυναίκες άνω των 44 ετών και τέλος την Ευρυδίκη Βαλαβάνη την ψηφίζουν θετικά οι άντρες 15-24 ετών!

 
 

Δειτε Επισης

Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»