Δείπνο για τον Κώστα Κοκκινάκη και την Λάουρα από το 1ο βράδυ!

Ο Κώστας Κοκκινάκης επέστρεψε από το Survivor και στις πρώτες του on camera δηλώσεις, διακρίναμε μια κούραση και μια απογοήτευση. «Σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά!», είπε ο παίκτης και σημείωσε: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Θα βγούμε όλοι, σίγουρα, κερδισμένοι από αυτό. Κάποιες φορές ήταν δύσκολο, κάποιες εύκολο, αλλά πιστεύω ότι όσοι μπορούν πρέπει να το κάνουν. Θα ήθελα να καθίσω αλλά έφυγα και χαρούμενος. Ήμουν στα όριά μου…».

«Ήμουν όσο μπορούσα ήρεμος, κάποιες φορές ξέφυγα κι εγώ. Στενοχωρήθηκα όταν το έκανα γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος, αλλά όλα καλά…», ανέφερε ο Κώστας Κοκκινάκης σχετικά με τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του στο Survivor. Όταν ρωτήθηκε για το «μαγείρεμα» στις ψηφοφορίες, ο παίκτης δεν έκρυψε την ενόχλησή του: «Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα από ηλικία 10 ετών και μαγείρεψα κάτι εκλογές στο σχολείο. Με τη Λάουρα είχαμε συνεννοηθεί, γινόταν συνέχεια αυτό… Είναι αστείο να το συζητάμε, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα καν και απορώ ποιος το ανακίνησε και είπε τέτοιες βλακείες, πραγματικά!»

Τι έχει δείξει η ψηφοφορία μέχρι στιγμής στο Survivor;

H άφιξη του Κώστα Κοκκινάκη στο αεροδρόμιο, και η υποδοχή του από τους δικούς του, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπως και οι δηλώσεις του. «Ρε παιδί μου, τόσο καιρό έχει να δει τους δικούς του, δεν θα έπρεπε να τους βουτήξει.. Το χιούμορ του ώρες ώρες, αυτό για την ψηφοφορία στο σχολείο… Μας επιβεβαιώνει ότι δεν βλέπουμε την πραγματικότητα όμως! Εμένα με γαργαλούσαν κάτω από τη μασχάλη για να γελάσω! Οι απόψεις για την πραγματικότητα διίστανται! Η Ειρήνη Κολιδά δεν το είπε αυτό!» σχολίασε η Τζωρτζέλα, ενώ η Ειρήνη Γκανιάτσου είπε:«Είναι υπερβολικά ψυχρός, εμένα με σοκάρει που είναι τόσο ψυχρός!»

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την αποχώρηση του από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, όταν πάτησε το πόδι τους στην Ελλάδα είχε την επιθυμία να συναντηθεί με τους αγαπημένους του και πολύ κοντινούς του ανθρώπους όπως είναι λογικό!

Αφού λοιπόν ο πρώην παίκτης των Διάσημων πέρασε αρκετές ώρες με την κόρη του και την οικογένειά του, ήρθε η ώρα να συναντήσει και τους φίλους του!

Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Κοκκινάκης χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε ότι βρίσκεται στο σπίτι με την Λάουρα Νάργες, με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι, κρατώντας δύο κατσαρόλες μιας και ο Κώστας θα συνεχίσει μάλλον να είναι σεφ και εκτός παιχνιδιού! 

Ο πολίστας διαθέτει αρκετή δόση χιούμορ και οι ατάκες του, τις οποίες φυσικά λέει πάντα με σοβαρό ύφος, μπορούν να σε κάνουν να πέσεις κάτω από τα γέλια! Το ίδιο έκανε και σε αυτή τη φωτογραφία, στην οποία έγραψε στη λεζάντα: «Μη μπορώντας να κρύψω την χαρά μου που συναντήθηκα με την Λαουρα!!!!» και όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας δεν χαμογελάει καθόλου…Έχει ακόμα εκείνο το γνωστό ύφος που θυμίζει Κώστα Κοκκινάκη και μόνο! 

Δείτε την ανάρτησή του και θα καταλάβετε:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων