Τι έχει δείξει η ψηφοφορία μέχρι στιγμής στο Survivor;

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την 24ωρη ψηφοφορία έφερε τα πάνω κάτω και αναστάτωσε τόσο τους παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό που περίμενε πως και πως να έρθει η στιγμή που θα μπορέσει να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη.

Η στιγμή αυτή ήρθε, μόλις εχθές το βράδυ, και με το που ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε την έναρξη της ψηφοφορίας τα κινητά πήραν φωτιά!

Από το βράδυ της Κυριακής και για 24 ώρες οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές για να ψηφίσει ο κόσμος τον αγαπημένο του παίκτη στο Survivor. Με βάση αυτές τις θετικές ψήφους, θα δημιουργηθεί μια κατάταξη των 9 παικτών, η οποία θα παραμείνει κρυφή τόσο από τους παίκτες όσο και από το κοινό. Όμως αυτή η κατάταξη καθορίζει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί κάθε φορά από το Survivor.

Μετά τους αγώνες ασυλίας, η ηττημένη ομάδα θα υποδυκνύει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει αμέσως ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor.

Αυτός θα είναι ο λιγότερο δημοφιλής παίκτης βάση της 24ωρης ψηφοφορίας.

«Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα οι ψηφοφορίες που είχαμε κάθε εβδομάδα για τους υποψήφιους ήταν σχεδόν live. Είχαμε το Συμβούλιο και οι τηλεθεατές μπορούσαν να ψηφίσουν τον παίκτη ή την παίκτρια που προτιμάνε κι έτσι με την ψήφο τους έβγαινε το αποτέλεσμα. Επειδή αυτές τις τελευταίες ημέρες που πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν πιο γρήγορα, πιο συμπυκνωμένα, θα κάνουμε αυτή τη μεγάλη ψηφοφορία έτσι ώστε να έχουμε μια κατάταξη δημοτικότητας των παικτών και με αυτή την κατάταξη να γίνουν οι επόμενες 5 αποχωρήσεις» ανέφερε συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης στο ειδικό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor.

Όταν η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί, θα δημιουργηθεί και η κατάταξη των 9 παικτών στην προτίμηση του κοινού. Το αποτέλεσμα θα παραμείνει κρυφό, όμως ήδη έρχονται οι πρώτες διαρροές.

Δείπνο για τον Κώστα Κοκκινάκη και την Λάουρα από το 1ο βράδυ!

Σύμφωνα με τις διαρροές που παρουσίασε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω η Ανθή Βούλγαρη -τονίζουμε ότι πρόκειται για διαρροές και όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες- ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Μάριο Πρίαμο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο βρίσκονται στην κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στις θέσεις 7 -9 βρίσκονται οι: Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο.

Στις θέσεις 4-6 φαίνεται πως συναντάμε τους: Σάρα Εσκενάζυ, Γιάννη Σπαλιάρα και Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο.

Οι πρώτες τρεις θέσεις είναι «πιασμένες» από τους: Γιώργο Αγγελόπουλό, Μάριο Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος