Δευτέρα 17 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Νικόλας ο τέταρτος για την προεδρία-Εντείνονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις

  08/06/2021 18:52
Νικόλας ο τέταρτος για την προεδρία-Εντείνονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις

Νικόλας ο τέταρτος για την προεδρία-Εντείνονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις

  08/06/2021 18:52

Στο αναμενόμενο κατέληξε το Δημοκρατικό Κόμμα, με το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος, με ομόφωνη απόφαση του, να κλειδώνει την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου για την προεδρία της Βουλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΗΚΟ, «το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος το οποίο συνήλθε σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, κατέληξε ομόφωνα στην απόφαση διεκδίκησης της προεδρίας της Βουλής με τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο».

Σημειώνει ότι, «το Εκτελεστικό Γραφείο εξουσιοδότησε ομόφωνα τη Γραμματεία, όπως συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με άλλα κόμματα για την εξασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης».

Εκτός από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, έχει ανακοινωθεί η υποψηφιότητα της Αννίτας Δημητρίου από τον ΔΗΣΥ, του Χρίστου Χρίστου από το ΕΛΑΜ και του Χαράλαμπου Θεοπέμπτου από το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών. Και οι τρεις υποψηφιότητες υποστηρίζονται μέχρι στιγμής μόνο από τα κόμματα που τις έχουν προτείνει.

Στο μεταξύ, η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ που συνεδρίασε το απόγευμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Άντρο Κυπριανού, προτείνοντας στο Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, να κατέλθει ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας, ως υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Βουλής. 

Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, αναμένεται να συζητηθεί κατά την αυριανή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κλειδώσουν οι τελικές αποφάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Άντρο η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ-Κλειδώνουν αύριο οι αποφάσεις

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας